زوم 3-10 برابر دیجیتال بدون افت کیفیت اولین بار در دوربین EOS-600D ارائه شده و هنوز در مدل دیگه ای ارائه نشده. البته هنوز کنون مدلی رو بعد از EOS-600D معرفی نکرده
البته این که میگم بدون افت کیفیت منظور اینه که شما با زوم باز هم به تعداد حقیقی دومگاپیکسل بر روی سنسور پیکسل دارید. اما با توجه به استفاده از پیکسلهای نزدیکتر به هم نویز تصویر افزایش می یابد
این نکته رو هم اضافه کنم که این تکنولوژی دو محدودیت بزرگ داره
1-این نوع از زوم شروعش از 3 برابره. یعنی یک دفعه 3 برابر زوم میکنه. و مثلا این جوری نیست که شما از کادر طبیعی (اندازه طبیعی) شروع کنی و تا 10 برابر پیش بری. بلکه با فعال شدن زوم به یکباره کادر شما 3 برابر بزرگ میشود که تا 10 برابر قابل پیشروی است
2-اینکه شما اول باید تصمیم به استفاده از زوم بگیری بعد شروع به فیلم برداری کنی. یعنی درحین فیلم برداری نمیتونی شروع به زوم کنی و باید اول فیلم برداری رو متوقف کنی. بعد از تو منو زوم را فعال کنی و بعد دوباره فیلم برداری رو شروع کنی که البته حین فیلم برداری میتونی بین 3 تا 10 برابر زوم کنی. اما کمتر از 3 برابر نمیشه.
ویرایش توسط MSRS : Monday 28 November 2011 در ساعت 01:28 دلیل: قلت گیری!!!
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام خدمت اساتید گرام.
قصد خرید دوربین 60d یا 600D رو دارم. این اولین دوربین DSLRمنه و میخوام عکاسی رو با یه دوربین حرفه ای شروع کنم. به نظر شما کدوم از اینارو با یه لنز 18-55 و 55-250 بگیرم برای من آماتور که علاقم بیشتر به عکسای پرتره و عکاسی از طبیعته( هم منظره هم گیاهان از نزدیک. نمیدونم فکر کنم اسمش ماکرو) طوری که بتونم عکسای فلو بگیرم. حدود 1.5 هم کل بودجمه. برای دوربین لنز مموری کیف و سه پایه.کدومو پیشنهاد میکنید.با توجه به اینکه اگه یه دوربین بگیرم تا 4 5 سال عوضش نمیکنم
اگه پیشنهاد بهتری دارین بفرمایین
ممنون از راهنماییتون.
سلام
60دی و 600دی هردو پاسخگوی نیازهایی که شما اشاره کردید هستند. فقط با توجه به بودجتون فکر کنم باید برید سمت 600دی
البته پیشنهاد من 60دی است. روزه شکدار نگیر و ی ذره بزار روی بودجه و 60 بگیر
اینم بگم عکس خروجی هردو دوربین یکیه. فکر نکن اگه 60 بگیری عکسای بهتری میندازی.
فقط تنظیمات دوربین دم دست تره. یا مثلا ی دیسپلی هم روش داره که تنظیمات رو نشون میده. ضد غبار و رطوبته و....
شاید یکی از بزرگترین تفاوت آنها در حس دست گرفتن دوربینه که 60 حس بهتر و حرفه ای تری بهت میده
(چون نگی دارم تبلیغ میکنم دوربین خودم 600دی است)
با داریوش خط رو خط شد
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام دوستان. من يك مشكل داشتم كه البته چندين بار پرسيده شده.ولي واقعا موندم كه دوربين 60D بگيرم يا 600D از طرفي ديگه مثل گذشته اختلاف قيمتشون كم نيست. 600دي با لننز 18-55 قيمتش 140 هست ولي 60دي بدون لنز قيمتش 185 تومن هست.موندم كه اين اختلاف قيمت ارزش پرداخت داره؟؟؟؟ عكاس حرفه اي به اون صورت نيستم ولي خيلي به عكاسي علاقه دارم و اين اولين دوربين slr من هست كه ميخام بگيرم.نميدونم چيكار كنم. لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
یک سوال داشتم، به نظر شما با هزینه یکسان من یک دوربین 600D نو با گارانتی بخرم بهتره یا یک 60D کارکرده ؟
سلام
بنده 600 دی دارم
بستگی داره ببینید اگر نیازی به 60 دی ندارید (من نداشتم!) 600 گزینه خوبی هست ( و خیلی شبیه)
من باشم ترجیح می دم یه 600 دی تمیز دست دوم کم کارکرد ارزان تر بخرم به همراه یه لنز شارپ خوب (بسته به نوع ژانر مورد علاقتون)
چون 7 دی هم بگیرید بگیرید با یه لنز معمولی کاراییش حتی از یه 500 دی با یه لنز شارپ پایین تر هست!