بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
این اصلاً حرف درستی نیست. حتی دوربینهای غیر SLR با دوربینهای SLR قابل مقایسه هستند چه برسد به 60D و 600D از نظر مشخصات بسیار به هم نزدیک هستند. به عنوان نمونه سنسور و پردازنده آنها یکی است. (دو بخش حیاتی دوربین)
digic 4 استاندارد نیست. مدل پردازنده دوربین است که در هر سه مدل 550D و 600D و 60D استفاده شده. همچنین در 650D که به تازگی معرفی شده از پردازنده digic5 استفاده شده که به ادعای کنون 17 برابر سریعتر از مدل قبلی است.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
من هم موقع خرید دوربین بین 60D و 600D مردد بودم و نهایتاً 60D را خریدم. مهمترین دلایل من برای انتخاب 60D به ترتیب موارد زیر بود:
داشتن LCD بالای دوربین
داشتن 9 نقطه فوکوس از نوع کراس
سرعت عکس برداری پیاپی بالاتر
بزرگتر و خوش دست تر بودن 60D
با بررسی لیست تصمیم گرفتم که حتماً می خواهم گزینه ها بالا را داشته باشم. شما هم لیستی از مزایای 60D نسبت به 600D را که به نظرتان مهم است تهیه کنید و ببینید بع نظرتان ارزش دارد تا بهای آن را بپردازید و سپس تصتیم بگیرید.
60 دی از کجا میشه فهمید اصل هست یا تقلبی؟
خب از تعداد شات ها میشه فهمید که استفاده شده یا نه http://www.eoscount.com/ از طریق این سایت
اما لنز رو از کجا میشه فهمید استفاده شده یا نه؟
سلام
یکی از دوستان آتلیه دارند ، ایشون دوربین 550 استفاده میکنند.به نظر دوستان ارتقاء به 60دی برای ایشون کار درستیه یا نه؟
چون 550 و 600 تفاوت زیادی ندارند اینجا پرسیدم.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
بنظر من چون 550D دارند برای آتلیه ارزش هزینه ی این ارتقاء را ندارد و فکر نمیکنم خرید 60D کار درستی باشه و فرقی آنچنانی نسبت به 60D و حتی 7D برای ایشان داشته باشه منظورم بین این دو دوربین و 550D است ، فکر میکنم ارتقاء به فول فریمی مثل 5D II کار درست تری باشه البته نظر شخصی منه تا نظر دوستان عزیز چه باشد .
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی