حذف شود.......
حذف شود.......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
من به تازگی وارد این سایت شدم . کارم بیشتر ادیت عکس هستش اما خواستم عکاسی رو هم شروع کنم. با دیدن خیلی از تاپیکها و علایقم بین دو دوربین 60d و 650 d واقعا موندم!!
عکاسی portrait و طبیعت رو دوست دارم . بیشتر مدنظر خودم 60d هستش با لنز 18 STM -135 و لنز 50mm 1/8 II
ممنون میشم از اساتید کمی منو از شک و دوراهی نجات بدید !!
خوب دوستان بالاخر بعد از پایین اومدن قیمت ها تصمیم گرفتم یک بادی جدید بخرم
ولی بین 650 دی و 60 دی مردد هست اختلاف قیمت ایی هم بین اشون نیست 100 تومان!
فعلا قصد خرید لنز ندارم ولی دو لنز 18-55 و 55-250 رو میخوام در کنار بادی قبلی ایم نگه دارم
صرف عکاسی بنده : عکاسی از طبیعت و مناظر شهری و غالب استفاده بنده عکاسی در شب هست (عکاسی از مناظر شهری و عکاسی نجومی با تلسکوپ) به همین منظور میخوام از نظر نویز مناسب تر باشه .
استفاده زیاد از فیلم برداری نمیکنم و فقط به صرف استفاده عکاسی بهشون فکر میکنم. در کل به نظر شما دوستان و اساتید بین این دو بادی از نظر نویز کمتر / ال سی دی مناسب تر / سرعت و دقت فوکوس مناسب و... کدام را پیشنهاد میدید
ممنون داریوش جان
در مورد فوکوس یعنی به نظرت داریوش جان تعداد کراس بیشتر در 60 دی در فوکوس در عکاسی شب برتری نداره؟
راستی یک قابلیت دیدم که تو یکی از سایت های که 650 و 60 دی رو مقایسه کرده بود نوشته بود 60 دی IS داره ! یعنی چی؟ منظور is تو فیلم برداری یا تو عکاسی هم علاوه بر is لنز is اضافه تری هست! من که واقعا بین این دو بادی گیر کردم! راستی در همان سایت نوشته بود که 60 دی ماکسیم ای اس او اش 12800 هست ایا این درسته؟ یا این سایت کلا اشتباه و غلط اطلاعات میده!
Canon EOS 60D vs Canon EOS 650D Rebel T4i in Digital Cameras
تعداد نقاط فوکوس کراس در 60D و 650D هر دو نه نقطه است، هیچ کدام از دوربین های DSLR کنن دارای IS یا لرزه گیر داخلی نیستند و IS در داخل لنزها قراردارد.
حداکثر ISO در 60D حالت عادی 6400 و در حالت Boost برابر 12800 است.
اگر سایت مطمئن می خواهید به Digital Photography Review مراجعه کنید. برای مقایسه مشخصات دو دوربین فوق به اینجا مراجعه کنید.
به هر حال 60D در کلاس بالاتری از 650D دارد و به نظر من بایستی هر دو دوربین را در دست بگیرید و ببینید با کدام راحت تر هستید ولی اگر فیلمبرداری از اولویت های اصلی شماست و زیاد فیلمبرداری می کنید خرید 650D به همراه 18-135 STM بهتر باشد.
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید دوربین داشتم در پیج هم کلی گشت زدم بین 60d،600d،650d،700d موندم(ببخشید اگه سوالم زیادی مبتدیه)
در عکاسی مبتدی هستم ولی علاقه خیلی زیادی به یادگیری و استفاده از این هنر رو دارم. رشته من معماری هستش و دوربین متناسب با آن میخوام.همچنین واسه من قدرت زوم بالا و عکاسی در شب مهم هستش و (landscape) و هزینه واسم مهمه و حدود 2ملیون(بدنه+لنز+تجهیزات)کمت یا بیشتر..
خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید
سلام
لنز 18-200 لنز خوبی نیست. پیشنهاد می کنم 18-135ُ STM تهیه کنید. برای کار معماری به لنز با دامنه واید بیشتر نیاز خواهید داشت . از آنجا که گفته اید به عکاسی در شب و همچنین منظره هم علاقمندید لنز 11-16 یا 11-20 توکینا برای کار معماری، منظره و عکاسی در شب مناسب است ولی باید بودجه را افزایش دهید. با دو میلیون تومان نمی توانید همه ی نیازهایتان را برآورده کنید. برای کار معماری، متظره و عکاسی در شب به سه پایه خوب هم نیاز خواهید داشت.
ارادت