بله در شرایط یکسان داشتن فرمت خام قطعا مطلوب تر است . اما اینجا چنین نیست، سونی هم مزایای خودش رو داره ... بالاخره بسته به نیازها و اهداف باید انتخاب کرد.ولی بالاخره داشتن یک قابلیت و اشنا شدن با اون از نداشتنش که بهتره:)
بله در شرایط یکسان داشتن فرمت خام قطعا مطلوب تر است . اما اینجا چنین نیست، سونی هم مزایای خودش رو داره ... بالاخره بسته به نیازها و اهداف باید انتخاب کرد.ولی بالاخره داشتن یک قابلیت و اشنا شدن با اون از نداشتنش که بهتره:)
FD master
صدر صد سونی مزایای خودشو داره و تو کیفیت تو این رده خیلی باهم تفاوت ندارن و بیشتر انتخابها بر اساس قابلیت هاست از نظر من ، که اونم با توجه به نیاز و کاربری کاربر تغییر میکنه ولی در مجموع قابلیت های حرفه ای که hs20 در اختیار کاربر میذاره بیشتره نه اینکه سونی نداشته باشه و از نظر ارگونومیک(درست گفتم؟) بیشتر به دوربین های حرفه ای نزدیک هر چند هر دو دوربین از نظر کیفیت فاصله زیادی با حر فه ای ها دارند ولی به خوبی نیاز های خونگی رو پوشش میدن و حتی فراتر از اون ،ممنون
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
درود
شخصا به دلیل داشتن فرمت خام ، شیار لنز ، کفشک فلاش اکسترنال ، لنز وایدتر و البته قیمت معقول تر ، FujiFilm FinePix HS20 EXR رو ترجیح میدم . این دوربین امتحان خودش رو پس داده و به شخصه با دیدن سمپل های مختلفی که دوستان از این دوربین ارسال کردن (مخصوصا سمپل های دوست عزیز moty) از بابت کیفیت این مدل اطمینان دارم . در مورد داغ کردن هم ، با نصب آپدیت ، این مشکل رفع خواهد شد .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام. رو کاغذ حل میشه یا عملا هم ثابت شده؟ نصب آپدیت به عهده کیست، خود خریدار؟ پیشنهاد میکنم خریدار ریسکش رو به عهده نگیرد.در مورد داغ کردن هم ، با نصب آپدیت ، این مشکل رفع خواهد شد .
FD master
جناب اکبری درود بر شما
اون طور که من اطلاع دارم عملا حل میشه . خود خریدار باید این آپدیت رو نصب کنه و نصبش اونقدرها چیز خاصی نیست که ریسک داشته باشه . در این مورد یادمه یکی از بچه ها گفته بود "بعد از نصب آپدیت اونقدر باهاش فیلم گرفتم که باتریش خالی شد ولی بر خلاف قبل در اثر حرارت خاموش نشد" (فکر کنم دوست عزیزم moty اینو گفته ... البته من به شکل دقیق نقل قول نکردم و در این زمینه ، دوستانی که HS20 دارن بیشتر می تونن کمک کنن) .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ویرایش توسط persian.boy : Wednesday 15 June 2011 در ساعت 01:35
به نظر بنده hx100
دلایل
1- سبکی وزن و کمتر بودن حجم نسبت به فوجی 2 - lcd بهتر 3- داغ نکردن 4- عمر خوب باطری
5- کیفیت عالی فیلم برداری نسبت به فوجی چرا که فوجی اصلا زوم کردن در فیلمبرداری رو خوب انجام نمیده وبعداز مدتی تصویر مات میشه در حالی که سونی بی درد سر وخیلی عالی این کار رو انجام میده تازه با کیفیت avchd
6- د اشتن باطری لیتیومی 7- فلاش قوی تر 12.7 متر در مقابل 3.2متر 8-داشتن زوم دیجیتال 7 برابر
9- سرعت عکاسی پیاپی بیشتر 10-لرزشگیر قوی تر Optical در مقابل Sensor-shift
11 -داشتن gps
(کیفیت عکس هم که اگه سونی بالاتر نباشه لااقل برابر است)
فلاش هات شو و شیارلنز رو هم که اکثر کاربر ها خیلی بهش اهمیت نمیدن
به نظر بنده کار با سونی راحت تر و بی دردسر تره
ویرایش توسط mandy : Wednesday 15 June 2011 در ساعت 02:17
درود
با نصب آپدیت همون طور که پیش تر گفته شد ، این مشکل از فوجی مرتفع میشه . در ضمن داغ کردن نسبیه و تمام سنسورها پس از مدتی داغ می کنن .
امیدوارم برای اثبات این حرف ، لینک و ریویوی معتبری در اختیار داشته باشید ؛ اگر استندای دارین ، حتما ارایه بفرماید .5- کیفیت عالی فیلم برداری نسبت به فوجی چرا که فوجی اصلا زوم کردن در فیلمبرداری رو خوب انجام نمیده وبعداز مدتی تصویر مات میشه در حالی که سونی بی درد سر وخیلی عالی این کار رو انجام میده
وجود یا عدم وجود GPS برای یک دوربین ، مزیت یا ضعف نیست . فاکتورهای اساسی تری برای انتخاب یک دوربین وجود داره .داشتن gps
با کیفیت AVCHD یعنی چی ؟ چون گمان می کنم نیاز به توضیحه ، موضوع رو بازتر می کنم ؛ دلیل خوب بودن AVCHD در اصل قابلیت ذخیره سازی در حجم کمه (مثل divx یا avi البته با حفظ کیفیت) . hs20 با MPEG-4 فیلم می گیره و جالبه که بدونید زیربنای AVCHD که فرمت ضبط فیلم در HX100 هست ، همون MPEG-4 محسوب میشه . لذا از لحاظ کیفیت نباید یکی رو بر دیگری ترجیح داد . به همین منظور هم هست که سایتی مثل DP اومده و فرمت ضبط HX100 رو در برخی جاها همون MPEG-4 ذکر کرده .تازه با کیفیت avchd
ابتدا به ساکن می خوام عرض کنم بحث ما روی واید هست نه تله . بعدشم ، کی گفته کاربرها به تله (یا واید) و همین طور به هات شو اهمیت نمیدن ؟ در مورد کاربرد فواصل تله و واید ، پیشنهاد می کنم حتما روی تاپیک های مرتبط در فروم مروری داشته باشین . در مورد هات شو هم امیدوارم از اون دسته از کاربران نباشید که فواید فلاش اکسترنال رو در پرتاب طویل تر نور خلاصه می کنن .فلاش هات شو ولنز تله رو هم که اکثر کاربر ها خیلی بهش اهمیت نمیدن
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود بر پسر پارسی. اگر با آپدیت به طور کامل این ایراد داغ کردن حل میشه به نظر شما چرا شرکت آلارم داغ کردن دوربین رو در این مدل قرار داده؟ به عبارتی اگر این دوربین دیگه داغ نکنه پس آلارم چی میشه؟ با توجه به اینکه این آلارم رو در دورببین دیگری سراغ ندارم(یا اطلاعات من کافی نیست)جناب اکبری درود بر شما
اون طور که من اطلاع دارم عملا حل میشه .
Back for Good
وحید جان درود بر شما
عزیزم بنده نگفتم که این مشکل به طور کامل حل میشه (لااقل چنین منظوری نداشتم) . در این مورد می تونید تاپیک HS20 رو از پست 152 به بعد مطالعه بفرمایید . شخصا منتظرم تا جناب moty در این مورد نظر کامل تری ارایه بفرمایند .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود و دوصد بدرود بر پسر پارسی
1-اگه حل میشه پس الارم داغ شدن چرا در دوربین وجود داره
2-من خودم این دو دوربین رو مورد ازمایش قرار دادم تازه از دیگران هم میتونید مشکل مات شدن فیلم رو بپرسید
3- حجم کم فایل های avchd و کیفیت بالاتر اون باعث میشه تا دوربین در یک ثانیه بتون فریم بیشتری رو ضبط کنه نسبت به زمانی که حجم فایل ها بیشتر همچنبن سرعت انتقال فایل ها به مموری نیز بالاتر میره پس در یک ثانیه فریم بیشتری ضبط میشه وکیفیت فیلم بالاتر میره بخاطر همین که سونی 60 فریم بر ثانیه فیلم میگیره ولی فوجی 30 فریم بر ثانیه البته در حالت فول اچ دی
4- اتفاقا موقعی که یک کالا را در نظر میگیریم باید همه ی جوانب ان را در نطر بگیریم پس gps یک فاکتور مفید است مثل هات شو
5- درضمن بنده نگفتم کاربرها به تله (یا واید) و همین طور به هات شو اهمیت نمیدن بلکه گفتم (زیاد اهمیت نمیدن )
ویرایش توسط mandy : Wednesday 15 June 2011 در ساعت 03:09