ابتدا تشکر و سپاس از همه دوستان من اجازه می خوام که نقل قول نکنم چرا که تعداد بالاست و یکی به یک سوالاتی که برایم بوجود آمد را بگویم
بله همونطر که آقای انوش عزیز فرمودند و دیگر دوستان دی 800 بدلیل رزولیشن بالای آن در سایز عکس کامپیوتر قوی و فضای بیشتر لینکی آقای shetab2 دادند که نوشته بود ممری های را با ولع می خورد و همیطور هارد شما رو ...
هر چند از از نظر مشکلی وجود ندارد اما سوالی که اینجا وجود دارد اینست که عکس ها از پشت مانیتور بیرون می آیند یا خیر ؟ راستش من کمتر عکسی را برای چاپ دادم نه آنکه نداده باشم چرا منظره از ساحل با دی 90 ثبت کردم که این تصویر ماه ها پشت صفحات الکتریکی بعد ترجیح دادم قابش کنم و به دیوار ...
ویا عکسی پرتره از یک نفر ویا دو نفر داده و آنها چاپش کردند ! اما به ندرت !
از طرفی من ترجیح می دهم روی سه پایه عکاسی کنم و با سلف تایمر و در نور دهی بالاتر ترجیحا ریموت ! اما با سوالی که اینجا برایم مطرح میشه من سه پایه Benro A1570T
که نوشته 6 کیلو گرم تحمل می کنه و البته یک بال هد هم رویش بود که اگر همین سه پایه را سرچ کنید متوجه بال خد آن نیز می شوید
اما اینطری که من فهمیم به دلیل چگالی بالای مگاپیکسل در دی 800 باید بهترین و یا لالقل عوامل مزاحم نباشند تا بتوان عکسی در خور دی 800 گرفت حال اگر دوربین روی سه پاییه با نسیم باد لرزش کند دیگر هیچ ...
به نظرتون دی 800 با یه لنز ثابت و سبک مثل 85 مم 1.8 G آیا با این سه پایه خوب است ؟!
ویا طبق ریویو ها برویم سراغ بدنه سبکتر و کم چگالی تر دی 600 و لنز بهتری بگیریم ؟
همانطور که انوش عزیز فرمودند تمیز کردن سنسور تعمیر نیست بلکه کاریست رایج که با نشستن گرد و غبار ممکن است این اتقاق براحتی بیفتد که یا خودمون (در صورت تجربه داشتن ) و یا تعمیرگاه مرکزی (نمی دانم کجاست) اما مطمئن باشیم که درست این کار انجام میشه ...
دیگر دوستی نوشته بودند که اگر دی 800 را انتخاب کردم فکر لنز nikon 24-85 f 2.8-4 را نکنم بله خودم هم با کمی جستوجو دیدم که این لنز را کمتر کسی بسته است و از آنجا که لنز های پرایم وضعیت بهتری به ما می دهند صد در صد عملکرد بهتری روی چنین بدنه هایی خواهند داشت حال برای لنز چه چیزی پیشنهاد می کنید هم دی 600 و هم دی 800 لنز 16-35 مشهور ؟ یا 85 جی 1.8 ؟ یا هر دو روی دی 600 ؟
درست است می دانم 16-35 لنز واید و نرمال به حساب می آید و 85 وضعیت بهتری نسبت به آن در پرتره دارد اما به هر حال میتوان یکی را با قیمتی که دارند و یا لنزی دیگر از مارک برند دیگر معرفی کرد من الان زیاد می بینم که دی 800 را با لنز سامیانگ 14 مم برای واید ست کرده اند از طرفی لنز تامرون 24-70 که در نمونه نیکونیس قیمتی حدود 7 میلیون را داراست متاسفانه ...
شما چه پیشنهاد می دهید ؟
دیگر دوستی فرمودند که گویا این عیب در دی 600 های جدید رفع شده و دیگری دوستی گفتند که هنوز مشکل پابرجاست آیا اینگونه است من بعید می دانم که شرکتی چون نیکون در سری های جدید این عیب را برطرف نکرده باشد اما اگر برطرف کرده است چگونه متوجه شویم این دربین در چه تاریخی تولید شده است (برای مثال ایفون شماره ای دارد که با سرچ آن تاریخ تولید و حتی اکتیو شدن گوشی را می گوید امیدوارم این مورد در اینجا نیز باشد )
هر چند آخر به قول انوش عزیز اون لکه روغن در دیاف بسته تر از 11 نشان داده میشه و می توان بالاتر از آن دیاف نرفت و اگر لکه پدیدار شد تا شات 3000 ام صبر کرد و بعد آن را تمیز توسط فردی ماهر ویا تعمیرگاه مرکزی انجام داد
در پایان نظر شما چیست دی 800 با یک لنز سبک و ترجیجا پرایم 85 مم جی 1.8 ؟ (آیا سه پایه بنرو جوابش را میدهد در دی 90 که عالی بود)
ویا دی 600 و دو لنز و یا یک لنر خوب ...
نظر شما چیست ؟
شاد باشید و سپاس فراوان از همه دوستان