صفحه 3 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 77
Like Tree110تشکر

موضوع: كدام بهتر است Canon EOS 650 D , Nikon D3200 , Nikon D5100

كاربر فعال S_Mahdi آواتار ها
    تشکر کرده
    3466

قیمت نیکون: 796$

قیمت کنون: 999$

كاربر همراه AliHamze آواتار ها
    تشکر کرده
    97

نقل قول نوشته اصلی توسط S_Mahdi نمایش پست ها
    درود

میخواستم از سایت آمازون خرید کنم، بدلیل ارزانتر بودن قیمت نسبت به ایران، بین 2 مدل از نیکون(D3200) و کنون(650D) مونده بودم؛ تقریبا هر دو (با توجه به تحقیقات خودم و تجربیاتی که از عزیزان و اساتید محترم در این سایت خوندم) هر یک مزایا و معایبی برام داشت ولی فکر کنم یکی از این 2 (با توجه به بودجه فعلیم)بهترین گزینه باشه برام... حالا:

گزینه 1: Canon EOS Rebel T4i 18.0 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm EF-S IS II Lens & Canon 75-300 Lens + 58mm 2x Telephoto lens + 58mm Wide Angle Lens (4 Lens Kit!!!!!!) W/32GB SDHC Memory+ 2 Extra Batteries + Charger + 3 Piece Filter Kit + UV Filter + Full Size Tripod + Case +Accessory Kit

گزینه 2: Nikon D3200 24.2 MP CMOS Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR and 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Zoom Lenses

راستش من اولین باری هست که میخوام slr بخرم.. برا همینم خیلی(حرفه ای) از لنزها سر درنمیارم، آیا 4 لنز کیتی که روی کنون قرار داده بدرد بخور هست یا فقط جنبه تجاری دارد؟ (چون در اینصورت قعطا انتخابم مدل نیکونی میباشد.)
    فیلمبرداری هم برام اولویت نیست ولی گزینه بی تاثیری در انتخابم نخواهد بود.
    سلام دوست عزیز
    جفتشون دوربین های خوبین اما بنظر من 3200 بدنه ضعیف تری داره.من اگه جای شما بودم یکم بیشتر تحقیق میکردم.
    اگه میتونی دوربینارو از نزدیک ببینی و دستت بگیری خودت متوجه میشی 650 یا600 خیلی سر ترن نسبت به 3200.
    فقط نظر شخصیم بود.
    Amateurism و hamed.baheri تشکر می‌کنند.
    همه چیز عالیه.

ارادتمند-علی حمزه

كاربر فعال MahBaz آواتار ها
    تشکر کرده
    2159

درود

میخواستم از سایت آمازون خرید کنم، بدلیل ارزانتر بودن قیمت نسبت به ایران، بین 2 مدل از نیکون(D3200) و کنون(650D) مونده بودم؛ تقریبا هر دو (با توجه به تحقیقات خودم و تجربیاتی که از عزیزان و اساتید محترم در این سایت خوندم) هر یک مزایا و معایبی برام داشت ولی فکر کنم یکی از این 2 (با توجه به بودجه فعلیم)بهترین گزینه باشه برام... حالا:

گزینه 1: Canon EOS Rebel T4i 18.0 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm EF-S IS II Lens & Canon 75-300 Lens + 58mm 2x Telephoto lens + 58mm Wide Angle Lens (4 Lens Kit!!!!!!) W/32GB SDHC Memory+ 2 Extra Batteries + Charger + 3 Piece Filter Kit + UV Filter + Full Size Tripod + Case +Accessory Kit

گزینه 2: Nikon D3200 24.2 MP CMOS Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR and 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Zoom Lenses

راستش من اولین باری هست که میخوام slr بخرم.. برا همینم خیلی(حرفه ای) از لنزها سر درنمیارم، آیا 4 لنز کیتی که روی کنون قرار داده بدرد بخور هست یا فقط جنبه تجاری دارد؟ (چون در اینصورت قعطا انتخابم مدل نیکونی میباشد.)

ببینید دوست من با توجه به این که گفتید خیلی حرفه ای از لنز ها سر در نمیارید،می خواستم بگم که در مورد کنون شما 4 لنز کیت ندارید بلکه 2 لنز کیت دارید 18-55 لنز کیت همه دوربین های این سطح هست....

اما 75-300 که در کنون 3 ورژن دارد ورژن بدون لرزشگیر و موتور فوکوس و ورژن بدون لرزشگیر همراه موتور فوکوس و ورژن با لرزشگیر و موتور فوکوس که اگر نوع سوم باشد خوبه وگر نه اون 2 تای دیگه بدرد نمی خوره که احتمالا یکی ازهموناست....

و اما در مورد دو لنز دیگه باید بگم که لنز نیستن بلکه به احتمال زیاد روی لنز نصب میشن ویکی زوم رو 2 برابر میکنه و دیگری کمی واید میکنه البته با افت کیفیت ....

در کل باید بگم فقط جنبه تبلیغاتی دارن و بهتره اگر قصد خرید این دوربین رو دارید با یک لنز اما با کیفیت بالاتر مثل 18-135 بخرید.....

اما باید بگم که بر خلاف نظر دوستمون بنده با توجه به اینکه گفتید فیلم برداری در اولویت بعدی شما نسبت به عکاسی هست ،بشدت توصیه میکنم D3200 رو بخرید چون سنسور این دوربین تقریبا دو برابر کم نویز تر از 650D هست و نکته دیگه اینکه هر دو لنزی که همراهش هست هم موتور فوکوس و هم لرزشگیر دارن که برای این سطح از دوربین ها واقعا لازم هست مخصوصا 55-300 که یک لنز جدید هست...

و اما قیمت ، شما میتونید با 200 کمتر هم که پرداخت میکنید فیلتر ،سه پایه و کیف تهیه کنید......

و در مورد کیفیت ساخت بدنه باید بگم که 650D بهتر هست اما نه در آن حد که فکر میکنید.....

موفق باشید.
    Digital Lover تشکر می‌کند.

كاربر فعال S_Mahdi آواتار ها
    تشکر کرده
    3466

بسیار ممنونم از دوستانی که لطف کردن و نظرات شخصی و کارشناسی خود را بیان فرمودند.

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

نقل قول نوشته اصلی توسط bidari نمایش پست ها
    اما باید بگم که بر خلاف نظر دوستمون بنده با توجه به اینکه گفتید فیلم برداری در اولویت بعدی شما نسبت به عکاسی هست ،بشدت توصیه میکنم D3200 رو بخرید چون سنسور این دوربین تقریبا دو برابر کم نویز تر از 650D هست.
    دو برابر؟! فول فریمها هم دو برابر کم نویزتر نیستد. چه برسد به این سنسور که ریزولوشن بالاتری هم دارد.
    Pooyan، Amateurism، Kane و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

درود

دوست عزیز پکیج کنون خیلی لنزهای خوبی ندارد و تجهیزات جانبیش شاید خیلی از نظر کیفیت دندان گیر نباشد. اما شما مجبور به انتخاب بین ایندو که نیستید. هستید؟!
    اگر نیستید میتوانید مدلهای دیگر را انتخاب کنید. بین این دو بدنه قطعا کنون 650دی بهتر است و معادل آن در نیکون بدنه 5100دی است. میتوانید بدنه 5100دی را باهمین لنزها یا لنز 18-105 تهیه کنید. احتمالا قیمتش نزدیک پکیج کنون بشود. یا بدنه 650دی را با لنز 18-135 بخرید. نگران تجهیزات جانبیش هم نباشید خیلی گران و ضروری نیستند که در آینده نزدیک مشکل جدی داشته باشید.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

تشکر کرده
    2159

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    دو برابر؟! فول فریمها هم دو برابر کم نویزتر نیستد. چه برسد به این سنسور که ریزولوشن بالاتری هم دارد.
    شاید من کمی زیاده روی کردم،اما مطمئن هستید که فول فریم ها هم دو برابر کم نویز تر نیستن به هر حال اختلاف زیاد سنسور ها رو میتونید در تصاویر زیر میبینید ،مخصوصا قسمت low light iso ......

ّ
    data تشکر می‌کند.

كاربر آشنا 4you آواتار ها
    تشکر کرده
    96

نقل قول نوشته اصلی توسط bidari نمایش پست ها
    شاید من کمی زیاده روی کردم،اما مطمئن هستید که فول فریم ها هم دو برابر کم نویز تر نیستن به هر حال اختلاف زیاد سنسور ها رو میتونید در تصاویر زیر میبینید ،مخصوصا قسمت low light iso ......

ّ
    با اين حساب اگه اشتباه نكنم 5100 نسبت به 3200 و 650 سر تره

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

اين رو هم در نظر بگيريد که اين سايت فقط سنسور رو چک ميکنه نه کيفيت خروجی که بستگی به خيلی عوامل ديگه داره
    همونطور که 6 دی رو از نظر نويز بدتر از دی 600 نيکون ميزنه اما تو عمل و نمونه ها ميبينيد که بر عکسه و توی ايزو بالا 6 دی خيلی سر تره
    yaghoobi، Amateurism و hosein60 تشکر می‌کنند.
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

تشکر کرده
    2159

نقل قول نوشته اصلی توسط 4you نمایش پست ها
    با اين حساب اگه اشتباه نكنم 5100 نسبت به 3200 و 650 سر تره
    برای کسی که عکاسی می خواد بکنه و خیلی دنبال فیلم برداری نیست و نیازی به چاپ در سایز های بزرگتر از 16 مگاپیکسل نداره D5100 بهتر هست...

صفحه 3 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین