نوشته اصلی توسط
raas
داریوش عزیز ممنون از وقتون که در اختیار بنده قرار گذاشته اید.
من در واقعه هیچ ایده ی ندارم که یک دوربین عکاسی خوب چه کار هایی برای من می تونه بکنه .
همون طوری که قبلا گفتم من تازه وارد به دنیایی عکاسی هستم و مدت 6 سال یک کمپک sx100 کانون داشتم که تقریبا با ور رفتن های خودم عکس های که به نظر خود راضی کننده بوده رو انداختم .
اما چون می خوام کارم رو ارتقاع بدم و جدی پیگیری کنم گفتم که یک دوربینی بخرم که بتونم در حد اماتور و بسمت حرفه ی شدن حرکت کنم.
من خودم نمی دونم چرا اما نیکون برندش برام جذاب تره تا کانون .
بعد از مقدمه چینی طبق تحقیقاتی که کردم مثل اینکه d5200 و 700D جفتشون لایو ویو یک سانی دارند با این تفاوت که اسکرین کانون کیفیت و تاچ می باشد
اما از اون طرف فیلم برداری با نیکون می شه 60 فریم در ثانیه گرفت و کانون همان 30 فریم را پشتی بانی می کند
سنسور عکس نیکون از کانون بزرگتره پس در نتیجه میزان تراکم پیکس ها باید بهتره باشه
من خودم سری های 550D 500D 600D کانون رو دستم گرفتم و راستیتش برام جالب نبوده
اما چند وقت پیش شانس اینو رو دشتم که D3000 قدیمی رو دستم بگیرم و از گریپش راضی بودم
قیمت لنز ها رو هیچ اطلاعی ندارم اما شنیدم که لنز های کانون عمر بهتری نثبت به نیکون دارند اگه تفاوت قیمت لنز ها تا 10% الی 20% باشه فکر نکنم اینقدر محسوس باشه
و در مورد نوع و کیفیت لنز ها هم کاملا بیسواد هستم فقط می دونم هرچی F پایین تری داشته باشند بهتر هستند
و در اخر اینکه اینقدر ها هم وضع مالیم خوب نیست که بخوام پول اشتباهم رو بدم برای همین باید کاملا سبک سنگین کنم و بهترین رو یا انتخاب کنم یا صبر کنم پول بیشتری دستم بیاد و چیز بهتری از این دوتا دوربین اماتوری تهیه کنم که احتمال دوم خیلی کمتره