سلام دوستان.
بلاخره من تصمیم به خرید دوربین گرفتم. عادتی دارم که همیشه خوب از مدل و کارائی وسیله ای که قصد خریدش رو دارم مطمئن میشم و بعد اقدام به خرید میکنم که البته این رویه مشکلاتی رو هم به همراه داره که باعث میشه مدلهای جدید به به بازار بیاد و مدل مد نظر قدیمی بشه
مثلا بنده قصد خرید 60D رو داشتم که با ورود 70D دیگه نمیتونم سمت 60D برم ! عادتی دارم که همیشه دوست دارم جدید ترین مدلها رو بخرم!
به هر حال بی ثباتی قیمت ها در بازار هم عاملی بود که باعث شد پروسه خرید دوربین از زمانی که آخرین دوربینم 1100D رو فروختم بیشتر از 1 سال به درازا بینجامد و طول کشید.و الان قیمت ها کمی افت داشته و به نظرم زمان بدی برای خرید نیست. هرچند که ممکنه پائین تر هم بیاد.به هر حال باید یک مدل رو انتخاب کنم که به محض اینکه قیمت نرمال شد اون رو خرید کنم
من قبلا دوربین های CANON POWERSHOT G7- POWER SHOT G10-EOS1100D رو داشتم و همین موجب شده که به کنون ارادت پیدا کنم و با منو هاش آشنائی دارم ولی به جناب نیکون هم بی علاقه نیستم هر چند تا الان دروغ نگم با نیکون کار نکردم.
منتها لنز و تجهیزاتی هم ندارم که مجبور باشم حتما سمت کنون برم. به دلیل قیمت ارزان تر و پشتیبانی بهتر تجهیزات کنون و آشنائی با منو های کنون و همینطور ساخت ژاپن بودن این برند بیشتر به سمت کنون متمایل هستم تا نیکون.
در این مدت سه مدل رو مد نظر داشتم برای خرید که از قرار زیر است:
1- CANON EOS 6D
این دوربین رو دوست دارم به جهت فول فرم بودنش ولی واقعا درک نمیکنم که تفاوت عکسها و توانائی های این دوربین با نمونه های دو رقمی چقدر خواهد بود ؟ این سوال من از شماست. محاسن یک فول فرم نسبت به آماتور 2 رقمی مثل 70D ؟
البته توانائی خرید این دوربین رو نداشتم تا اینکه قیت اون در حال حاضر دچار افت ناگهانی شد و الان حدود 4 میلیون و پانصد هستش که در صورت خرید این دوربین هم دستم کلا خالی میشه ولی اگه نسبت به مدلهای دیگه ارزشش رو داشته باشه ترجیح میدم یک بار هزینه میکنم مدت زیادی با خیال راحت استفاده.
2- CANON EOS 70D
همونطور که گفتم همیشه منتظر خرید 60D بودم ولی حقیقتا با ورود این بادی و امکاناتی که داره دیگه ترجیح میدم 70D رو داشته باشم تا یک مدل پائین تر رو. یعنی من زمانی تصمیم به خرید 60D رو با لنز 18-135 به طور قطع گرفته بودم ولی قیمتها به من این اجازه رو نمیداد تا اینکه الان ارزون شد ولی سر و کله این مدل یعنی 70D پیدا شد و دو رقیب دیگه مثل 7100 , 6D که انتخاب من رو سخت تر کرد.
پس 70D هم یکی از گزنه های خرید بنده هست که به نظرم گزینه خوبی هست هرچند از کارائی این سنسور جدید این دوربین و عمر سنسور و پیکسل ها نسبت به سنسور های عادی و کیفیت خروجی چندان مطمئن نیستم و لی این دوربین رو دوست دارم و یکی از گزینه های بنده هست.
3- NIKON D7100
تنها دوربین نیکونی که من پسندیدم این دوربین بود.
خروجی عکسهای این دوربین و کیفیت عکسها منو شگفت زده کرد. همینطور فوکوس 61 نقطه ای این دوربین و بدنه آلیاژی اون. تنها ایراد به نظر من نداشتن WIFI داخلی , صفحه نمایش چرخان هست که البته برای استحکام بدنه نیکون صفحه نمایشش رو چرخان نمیکنه.شاید هم در انده این کار رو کرد. ولی اینکه نیکون در تایلند قطعات رو مونتاز میکنه به نظرم نسبت به کنون کمی منو مردد میکنه که آیا خط تولید در کشور تایلند کیفیت خط تولید ژاپن رو داره ؟
و اینکه این دوربین قیمت بالائی داره. 4.400 در حال حاضر که این قیمت با 6D فول فرم برابری میکنه ! پس چه دلیلی داره که اینو انتخاب کنم و سمت 6D نرم در صورت اینکه قیمتها یکی هست ؟
و اینکه مزیت های این دوربین نسبت به 70D چی هست که اینو در انتخاب ارجح میکنه؟
در آخر اینکه به نظرم با این وضعیتی که من دارم لنز 18-55 برای من کارائی نداره ولی لنز D7100 , 6D فکر میکنم قابل قبول باشه و در صورت انتخاب 70D بایستی با کیت لنز 18-135 اون رو بخرم که نمیدانم قیمت رو چقدر بالا خواهد برد !
ممنون از زاهنمائیتون. به نظر شما کدوم دوربین رو بخرم ؟