به نظر من نباید روی بررسی عملکرد سنسورها وسواسی شد(این انتقاد به خود بنده هم وارد است). هندلینگ، عملکرد منو و تنظیمات این دو دوربین تفاوت چشمگیرتری نسبت به نویز، دیتیل و ...سنسورهایشان دارند! به عنوان مثال بنده زمانی که دوربین d7000(بسیار شبیه d7100) را در دست می گیرم انگشتم روی دکمه ی فانکشن جلویی فرود می آید و آن دکمه به اشتباه فشرده می شود! یا شاید شیوه تغییر بعضی از تنظیم ها در نیکون که نیاز به گرفتن یک دکمه(مثل شیفت در کامیپوتر) و فشردن همزمان دکمه دیگر دارد برای من جذاب نباشد. یا سرعت لود شدن عکس ها در زمان پلی بک روی نیکون به دل من نچسبد. از طرفی شاید انگشت من به راحتی به wheel پشتی 70d نرسد. یا وجود یک مود C در کنون به جای 2 یا حتی 3 مود C1 وc2و c3 مرا اذیت کند. شاید در بررسی ها کمتر به موارد بالا پرداخته شود اما تجربه نشان داده است که با گذشت زمان این موارد هستند که کاربران را آزار خواهد داد تا میزان شارپنس، دیتیل و نویز تصویر!!
اگر به دنبال بررسی دوربین ها با این شیوه هستید نگاهی به نظرات kenrockwell بیندازید. دیدگاهش برای انتخاب بین این دو برند کاربردی است.(این آقا جدیدا اندکی متعادل تر و قابل تحمل تر شده!)
در نهایت بهترین راه انتخاب بین این دو دوربین در دست گرفتن آنها و تست چند مورد زیر است:
1- خوش دستی، تعادل و اولین حسی که در دست گرفتن آن دوربین به ما می دهد
2- راحتی و منطقی بودن تنظیمات پرکاربرد همچون ایزو، نقاط فوکوس، روزنه ی دیافراگم، EV و ...
3- شیوه ی نمایش عکسهایی که از قبل گرفته شده اند و زوم نمودن روی عکس و چک کردن فوکوس.
برای امتحان کردن این دوربینها می توانید به تست نسل های قبلی همین دو دوربین(60d و d7000) اکتفا کنید. شباهت نسل قبلی با جدید بسیار زیاد است.