از نظرات دوستان خیلی ممنونم خیلی کمک کردید و دید منو اصلاح کردید یه جورائی.
واقعا درسته.
ولی خوب قیمت لنز ها هم یکم مقدار خیلی گرونه.اصلا بعضی هاش که نمیشه حتی راجب بهشون فکر کرد ! ای کاش جائی بود مثل CLUB LENS ها در خارج از کشور که میشد لنز کرایه کرد.ولی متاسفانه من که قصد خرید این بادی رو دارم حتی فرصت تست قبل از خرید هم ندارم که حداقل یک بار بادی رو لمس کنم !
این که من الان بخوام لنز گرون انتخاب کنم به خاطر اینکه شناختی از لنز ها و فاصله های کانونی و حتی زمینه های عکاسی مورد علاقه ام ندارم ممکنه به انتخاب درستی منتهی نشه و بعدا به کارم نیاد یا نظرم عض بشه.
برای همین دوست دارم این لنز 18-105 رو بگیرم که یه جورائی لنز همه کاره هست تا در آینده به لنزی که مورد نیازم هست برسم. برای همین هم تمرکزم الان بیشتر روی بادی بوده و سعی کردم این بادی رو انتخاب کنم که در زمینه فیلم برداری کمی قوی تر باشه و امکانات بیشتری داشته باشه و حداقل تا چند سالی بروز باشه تا بعد ان شا الله برم سراغ لنز.
و در ابتدا نظرم روی 60d و 70d بود و مقداری که پیش رفتم متوجه نیکون شدم و با دیدن نمونه عکسهای هر مدل به این نتیجه رسیدم که نیکون یه جورائی یک مرتبه از کنون ها بالاتره.و کیفیت عکسها خیلی به دلم نشست.هر چند اینها رو عکاسان حرفه ای گرفتند و با لنز های خیلی خوب ولی خوب مسلما در مورد نمونه عکسهای مثلا 70دی هم قضیه همین منوال بوده و بدنه منیزیومی هم که این مدل داره خیلی خوشم اومد و مگاپیکسلش هم و ... همه راضی کننده بود. بدنه های نیکون هم مهر و موم تر هستند. چون من جایی کار میکنم که از همه جای ایران مرطوب تره و یکی از همکاران با دوربین 60D اخیرا نتونست عکاسی کنه.
به نظر شما مهر و موم بدنه نیکون بهتر از کنون نیست . در همین رده D7100 , 70D,60D
دوربین اصلا نه فوکوس میکرد و نه عکس میگرفت.
فقط یک سری امکانات جید در بدنه 70D هست که فکر نکنم زیاد تاثیر گذار باشه. و البته قیمت 70D با یک لنز همه کاره مثل 18-135 هم برای من خیلی بالاست و به نظرم همه جوره 7100 به صرفه تره. اگه هم میتونستم از فکر 7100 در بیام و به گفته دوستمون D7000 و 18-105 و 35 F/1.8 رو بگیرم به هر حال باز هم خیلی خوبه .
به هر حال باید کمی منتظر باشم و 70D رو هم در نظر داشته باشم و در مورد لنز ها هم باید بیشتر اطلاعات کسب کنم.