خوب با توجه به معرفی 70d کنون و این که این دوربین از لحاظ قیمتی و مشخصات هم رده d7100 هست.
این دو گزینه برای کاربران این رده , رقیب محسوب میشوند.
اساتید گرامی لطف کنند مقایسه کاملی بکنند (بدون تعصب)
خوب با توجه به معرفی 70d کنون و این که این دوربین از لحاظ قیمتی و مشخصات هم رده d7100 هست.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
من فکر میکنم این تاپیک خیلی خیلی زود ایجاد شده. بذار این دوربین کنون کامل بیاد تو بازار، مملکت باهاش کار کنه بعد این تاپیک بالا بیاد. شکم نمیکنم که به محض تست های دقیق و مطمئن ویدئوهای خیلی خوبی از مقایسه این دو دوربین قرار داده میشه.
البته فقط نظر من بود. یا حق
[QUOTE=47amir;343321]خوب با توجه به معرفی 70d کنون و این که این دوربین از لحاظ قیمتی و مشخصات هم رده d7100 هست.
در خصوص مقايسه دو دوربين كه يكي هنوز در دنيا هم توزيع نشده چگونه مي توان مقايسه انجام داد؟ (خصوصاً كه سنسور 70D شروع كننده نسل كاملاً جديدي از سنسورهاست) اگر روي كاغذ مقايسه بكنيم به نظرم 70D برتري دارد ولي تا كارائي سنسور جديد در عمل مشخص نشود نمي توان نظر داد.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
منم میخوام 550d رو عوض کنم ولی بین این دو موندم. برای اینکه موندم برند دوربین رو عوض کنم یا نه ( چون نیکون داره بنظرم غوغا میکنه مخصوصا که نیکون متور فوکوس داخل بدنه داره که میشه کلی تو خرید لنز صرفه جویی شود ) نرفتم لنز گرون بخرم. اما دیگه میخوام سریع انتخاب کنم. این 70d خیلی تغییر کرده اما یک چیزی که منو نامید میکنه نداشتن بدنه منیزیمی برای این سری از کنون هستش:((((
من فقط در مورد این قسمت پستت یادآوری میکنم که فکر نکنم خیلی سریع هم بتونی انتخاب کنی چون به چشم نمیبینم اینقدر سریع این دوربین ایران بیاد که بخوای سریع انتخاب کنی و خرید کنی ( مگه اینکه اون ور آب باشی :دی )
اگه ایرانی به نظرم عجله نکن. ذهنتم مشغول نکن. به قول دوست عزیزمون جناب داریوش چگینی بذار کارایی سنسور جدید مشخص بشه بعد ببین کدوم ارجحیت داره. فعلا عکاسی کن و حالش ببر!
یا حق
بر خلاف مدل های قبلی کنون اين مدل تو ايزو های بالا هم دقت خوبی داره هم نويز کم
تو اين نمونه ها که بهتر از 7100 عمل کرده
ISO 12800
Canon-EOS-70D-High-ISO-12800.jpg
ISO 3200
Canon-EOS-70D-High-ISO-3200.jpg
ISO 6400
Canon-EOS-70D-High-ISO-6400.jpg
ISO 12800
Canon-EOS-70D-High-ISO.jpg
ISO 25600