ایمیل من حدودا برای 5 یا 6 ماه پیش بود . برای همین هم توی سایت کانن چک نکردمش.از این بابت از چنین نماینده خوب و محبوبی عذر میخوام.نوشته اصلی توسط morytab
ایمیل من حدودا برای 5 یا 6 ماه پیش بود . برای همین هم توی سایت کانن چک نکردمش.از این بابت از چنین نماینده خوب و محبوبی عذر میخوام.نوشته اصلی توسط morytab
مسعود قدیری
البته کافیه سایت های تامرون، برانکالر، لوپرو و ... خیلی جاهای دیگه رو چک کنید... میتونید اسم آفومار رو ببینید...(حتی در خیلی از کاتالوگها...)
قضیه سرکاری نیست!
اما اینکه گاهی ملت رو سر کار میگذارن! بحث جدایست!
امروز تو جمهوری، یک مغازه کنون ُs2is با گارانتی آفومار را 520 هزار تومان میداد!!!! میگفت نسبت به
هفته قبل 50 تومان گرانتر شده! حتی لیست قیمت آفومار را هم نشان داد که زده بود 530!
حتی نمیدونم واقعا گرون شده و یا این مغازه ....
با سلام مجدد،
از دوستان کسی سونی H1 داره؟
چون از خرید کنون فعلا منصرف شدم! (اشکال در نوع شناسایی در کامپیوتر- قیمت بالا- درپوش لنز)
سلام ...نوشته اصلی توسط onlypayam
منظورتون از اشکال در نوع شناسائی در کامپیوتر و اشکال در درپوش لنز چیه؟!
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
سلام،
- درپوش لنز زیاد محکم نیست و زود در میاد از جاش!
- وقتی دوربین را به کامپیوتر وصل میکنیم, آنرا بصورت یک درایو شناسایی نمیکنه تا بتوان فایل
روی آن ریخت و ... (همانند کول دیسک)
سلام ...نوشته اصلی توسط onlypayam
در مورد قیمت خوب بله نزدیک 100 تومن گرونتر از H1 تموم میشه، ولی در پوش لنز و استفاده کردن به عنوان کول دیسک فکر نمیکنم دلایل خوبی برای انتخاب دوربینی اونم تو این رنج قیمت باشه. شما خیلی راحت می تونین با خرید یه SD Card Readder که کمتر از 5 هزارتومان قیمت داره از کارت حافظه دوربینتون به عنوان دیسک استفاده کنید.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
من که تو این مدت با درپوش لنز هیچ مشکلی نداشتم.نوشته اصلی توسط onlypayam
اما در مورد مشکل مطرح شده از طرف شما جناب سركارفرشی جواب لازم رو دادن . اما من فکر میکنم شما دارید تمام برتری های این دوربین رو فدای فقط چند اشکال کوجک میکنید.H1 دوربین زیباتر و جذاب تریه .اما کیفیت عکسهای کانن بهتر از این مدل از سونی است . در کل S2 IS رنگهای گرمتر و دقیق تری نسبت به H1 داره . من تا به حال با H1 کار نکردم اما با عکسهایی که از این دوربین دیدم به پای S2 نمیرسه.مونیتور چرخان این دوربین خودش یه حسن بزرگ محسوب میشه.
مسعود قدیری
بدون شك S2 Is دوربين بسيار خوبي است و كسي منكر اين قضيه نيست. شايد از نظر كيفيت ساخت يا حس كلي دوربين، برتري هايي جزئي نيز نسبت به H1 داشته باشد، اما مسلماً اين برتري ها از ناحيه كيفيت تصوير نخواهد بود، گويي نميتوان براي كيفيت اين دو دوربين، تمايز قابل اعتنايي يافت، تازه اگر بخواهيم خيلي ريز بين باشيم (كه من اصلا نميپسندم) ميتوانيم رفتار نويزي H1 را در ايزو 400 معقول تر بدانيم، چرا كه به تعادل خوبي ميان حفظ جزئيات و كاهش نويز انجام داده است.
بايد بگويم با توجه به در نظر گرفتن تمام خصوصيات اين دو دوربين و لرزه گير نسبتا كاراترآن، اگر هم قيمت بودند بدون شك انتخاب من S2 Is بود، اما بايد ديد براي اين دوربين 100 هزار تومان پرداخت اضافه با چه انگيزه اي منطقي به نظر مي آيد.
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page11.asp
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page10.asp
من نمونه عکسهای این 2 دوربین را در سایتهای مختلف دیدم و در اغلب آنها کیفیت برابر و یا همانند 2 لینک بالایی
سونی بهتر هم بوده!
در شرایطی قیمت برابر، همانطور که امیر آقا هم نظر دادند، انتخاب من کنون خواهد بود ولی با این اختلاف قیمت
دچار شک و تردید شده ام. مونیتور چرخان کنون هم حسن بزرگی داره. اگه اینرا نداشت که حتما سونی را گرفته بودم.
در مورد کنون اطلاعاتی زیادی بدست آوردم (از سایتها و دوستان) منتظرم ببین در مورد سونی از دوستانی که
این مدل را دارند، چه اطلاعاتی بدست میارم.