در تمام موارد حرف امیر عزیز درست.اما اگر یه سر یه سایت www.dcresource.com و www.www.steves-digicams.com بزنید ومقایسه تصاویر این دوسایت رو دقیق بررسی کنید متوجه این تفاوت میشوید سایت معرف شما هم درست اما این دوسایت در تصاویر طبیعی این دو دوربین رو با هم مقایسه کردن.البته کاملا قبول دارم که H1 در نویز (ایزوی بالای 100)بهتر از اس 2 هست و حتی تصاویر شب بهتری هم داره .در کل من هم فکر میکنم H1بخاطر این اختلاف قیمت با کانن بیرزه . چون تجهیزات کامتری داره.مثلا در سایت www.dcresource.com در چند نمونه عکس مثلا (دریاچه DSC00103.jpg) در سونی دقت کنید.در سمت چپ بالا یک کابل برق عبور کرده که در سونی فقط اثر محوی از کابل دیده میشه اما در کانن این کابل به وضوح دیده میشه یا در همین عکس در وسط یک کلبه شکلی وجود داره که در پشت آن درختها در سونی کاملا یک دست و مات هستنند.اما در کانن کوچکترین شاخه ها و برگها رو میشه از همدیگه تشخیص داد.عکس دیگه (مرغابی DSC00102.jpg)در این عکی به پر های مرغابی توجه کنید تفاوت کاملا شایان هست.اما اگر سوال این باشه که با این تفاوتها این اختلاف قیمت ارزش داره یا نه نمیدونم اما من که بابت همین تفاوتها این مقدار پول رو دادم در مورد شما نمیدونم .عکسهای شب این مدل سونی بهتر از کانن هست و حتی عکسهای indoor ؛؛که خودش یک مزیت بزرگه .اما 95 درصد عکسهای ما د روزه.اما من هم اگربخوام الان بین این دو دوربین انتخابی داشته باشم حتما سونی رو انتخاب میکنم.فقط هم به خاطر همین اختلاف قیمت.اما اگر این اختلاف زیاد نبود و فقط در حد خرید تجهیزات بود کانن انتخاب بهتری خواهد بود .البته من هم در ابتدا برای خرید H1 رفته بودم اما در آن زمان قیمت سونی بهتر از کانن بود که این یکی از دلایل من برای انتخاب کانن شد.اما مسلماً اين برتري ها از ناحيه كيفيت تصوير نخواهد بود، گويي نميتوان براي كيفيت اين دو دوربين، تمايز قابل اعتنايي يافت،