کدام سازنده دوربين های بهتری می سازه؟ من مقايسه کردم بنظر می رسه سونی بهتره. آيا شما تاکنون مقايسه ای داشته ايد؟
کدام سازنده دوربين های بهتری می سازه؟ من مقايسه کردم بنظر می رسه سونی بهتره. آيا شما تاکنون مقايسه ای داشته ايد؟
به هرحال کنون یک عمر دوربین عکاسی ساخته، شما از چه نظر مقایسه کردید؟ کدوم مدل کنون رو با کدوم مدل از سونی مقایسه کردید که به این نتیجه رسیدید؟
کنون مسلما تجربه اش بیشتره، من فکر میکنم با تمام مزایایی که سونی داره بازهم به پای کنون نمی رسه ، حالا باید تک تک امکانات مقایسه بشن تا متوجه بشید.
ساناز نافذ
---------------
نوشته اصلی توسط David200
سلام ...
همونطور که خانم نافذ گفتن، نمیشه دو تا مارک رو اینطوری مقایسه کرد که کدوم بهتره. باید اولا حداقل کلاس دوربین مورد مقایسه رو مشخص کنید، بعد کاربرد رو، و معیارهای مقایسه رو، و بعد نظر بدین. با این حساب باز هم بین دو تا دوربین تو یه کلاس با مارکهای کنون و سونی اگه به مقایسه های انجام شده و تستهایی که گرفته شده و سایتهای معتبر و ... مراجعه کنید، فکر میکنم تو تو تمام یا اکثر موارد باز هم نظر خانم نافذ درست هست و دوربینهای کنون از معادلهای سونی خودشون موفق ترن.
برای مثال تو کلاس دوربین من (دوربینهای 5 مگاپیکسلی زوم بالا با لرزشگیر) هم کنون و هم سونی یه محصول دارن، که تقریبا از نظر تمام مراجع حرفه ای دوربین کنون بهتر بوده. سونی تو لوازم صوتی و تصویری حرف برای گفتن زیاد داره، ولی شرکتهائی مثل کنون و نیکون هم همونقدر توانائی در زمینه دوربین دارن که سونی در لوازم صوتی و تصویری دیگه.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
به نظر شما کدوم کمپانی ماشین های بهتری میسازه؟ Bmw یا سایپا...
من مقایسه کردم دیدم سایپا...!
خوب دلایل زیادی هم هست! ولی به گمان شما با چنین پستی کسی به نتیجه ای میرسه؟
بعید میدونم...
مقايسه Bmw و سايپا خيلي ديگه فضايي بود !
كنون مطمئنا دوربين بهتري ميسازه اما اين به اين معني نيست كه سوني دوربين بدي ميسازه ! سوني هم روز به روز پيشرفت كرده و دوربينهاي خوبي ارائه كرده .
چيزي كه مي بايست در محاسبه گنجاند قيمت اين دوربين ها به نسبت امكاناتي است كه عرضه ميكنند.
گو اينكه شايد دوربيني كه شايد، و آن هم شايد 5 درصد بهتر باشد، ممكن است 25 درصد گران تر باشد و بهاي پرداختي شما، شايد حتي بتواند براي خريد دوربيني در يك كلاس برتر هزينه شود، گو اينكه خيلي اوقات در برتري 5 درصدي هم شك وجود دارد و حتي احتمال برعكس بودن معادله نيز مي رود.
با سلام آقا David200
عجب دل و جرعتي داري آقا David كه همچين توهيني به كنون كردي . فكر كنم كنونيا اعدام كامنتيت كنن مگه نمي دوني نبايد از خط قرمز ها عبور كني ها. نعوزو بلا كنون رو با ..... مقايسه كردي واي واي واي واي ....
سلام ...نوشته اصلی توسط Kamran_A
البته تو پست من قبل تمام مراجع حرفه ای یه تقریبا هم بود! ولی این رو به این دلیل گفتم که تو چند تا مجله معتر خارجی و سایتهایی مثل dpreview و ... یک ماهی جستجو کردم که به این نظر رسیدم. ولی در کل بحث این تاپیک در مورد S2 و H1 نبود، فقط اینو به عنوان یه مثال آوردم که اولا مثال نقض هست برای جمله سونی از کنون بهتره، و ثانیا اینکه باید دو تا مدل تو یه کلاس رو بررسی کرد نه دو تا مارک رو به طور کلی. دوربین چیزی نیست که بشه خیلی راحت ارزش True یا False بهش داد. حتی تو همین مورد S2 و H1 هم ممکنه در مواردی H1 بهتر باشه (مثل ماکزیمم زمان نوردهی 30 ثانیه در مقابل 15 ثانیه).
ویرایش توسط arax30th : Thursday 26 January 2006 در ساعت 09:37
نوشته اصلی توسط photofix
سلام ...
البته بحث بر سر شیوه طرح سوال هست، وگرنه الان هیچ کمپانی معتبری دوربین "بد" نمیسازه.
بايد عرض کنم که در پست قبلی چون خيلی عجله داشتم نتونستم منظورم را کاملا" توضيح بدم.
من خودم تصميم گرفته ام که يک دوربين ديجيتال در حدود 300 تا 400 هزار تومان بخرم. با بررسی هايی که انجام دادم بهترين دوربين را با توجه به قيمت و امکانات آن Canon A620 يافتم. البته با گارانتی آفومار فعلا" در بازار نيست. بعد شروع به مقايسه عکس های اين دوربين با Sony DSC-W7 کردم. (http://www.dpreview.com) بنظر می رسد که کيفيت عکس های Sony بهتر از Canon بود. در عکس هايی که در آنها زمينه آسمان وجود دارد کيفيت عکس های Sony خيلی بهتر است. دوربين های مشابه ديگر اين دو شرکت را نيز مقايسه کردم و به نتيجه مشابه رسيدم. البته در دوربين های مدل بالا اين مسئله خيلی کمتر است. اما در دورّبين های Compact بنظر Sony بهتر است. من سعی می کنم در يک سايت ديگر نيز اين مقايسه ها را تکرار کنم تا به نتيجه دقيقتری برسم. اگر شما سايت ديگری می شناسيد لطفا" معرفی کنيد.
ضمنا" به تاپيک زير نيز توجه کنيد. http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2100
ویرایش توسط David200 : Thursday 26 January 2006 در ساعت 09:27