سلام به همه دوستان
وقتي اومدم تاپيك احساس كردم اينجا اواسط جنگ جهاني دومه
ابتدا معذرت مي خوام مثل اينكه نتيجه جمله آخر من شر شده ( ِD80 چيزي در حد 30 d ) بازم به عرض ميرسانم اصلا منظورم اين نيست كه از 30 d بهتره يا مثل اونه ببينيد عرض ميكنم در حد و براي اين جمله دلائل متعددي دارم
1- كيفيت ساخت بدنه
2- خوش دست بودن
3- امكانات كامل و iso3200
4- نويز كم نسبت به كلاسهاي قبلي نيكون و براندهاي فعلي هم كلاس در اين مورد از دوستان خواهش مي كنم متعصب نباشند و يه نيم نگاهي به نمونه عكس اين دوربين و سايتهاي مقايسه بندازند . آقايان دوستان عزيز وقتي بنده همزمان دارم هر دو رو مقايسه ميكنم ميبينم واقعا نويز ِd80 پائين اومده و دقيقا در حد 30d هستش بابا قرار نيست تا ابد نيكون نويز داشته باشه قضيه اين دو تا مارك شده مثل اينتل و amd يه مدت ميگفتن amd خيلي داغه بعد گفتن اينتل خيلي گرمه حالا دوباره ميگن اينتل خيلي خنكه ( جهت اطلاع دوستاني كه در جريان نيستن مثالهاي بالا در مورد پردازنده كامپيوتره ) نهايتا باز هم ميگم به غير از سرعت شاتر كمتر سرعت فريم كمتر سايز كوچكتر و يك سري جزئبات d80 چيزي از 30d كم نداره حتي در مواردي از اون بهتره مواردي مثل باتري بهتر رزولوشن بالاتر در كل من دو دفعه بيشتر عكس شب با زمان بيش از 30 ثانيه با 30d نگرفتم يه بار براي عكاسي آسمان شب در افق خليج فارس يه بار هم براي مقايسه d80 با 30d كه در مورد دوم خيلي روي نويز زوم كردم اما به جرائت ميگم كه تفاوت نويز اين دو تا خيلي خيلي كمتر از تفاوت قيمتشه هيچ وقت هم نياز به سرعت 1/8000 پيدا نشد البته خيلي دنبال يكي ميگشتم كه حاضر بشه موقع شليك همكاري كنه تا من عكس گلوله بگيرم . اما همه با يه نگاه عاقل اندر سفيه به من مگفتن پسر جان گلوله كه براي عكاسي نيست ;) در كل اين روزا كار من شده عكاسي با iso بالا براي مچ گيري نيكون و در آخر يه چيزي ميگم دوربين فقط 5d و ديگر هيچ .