صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13
نمایش نتایج : از شماره 121 تا 127 , از مجموع 127
Like Tree4تشکر

موضوع: Nikon D80 vs. Canon EOS Rebel XTi

كاربر همراه
    تشکر کرده
    547

پیش فرض پاسخ: Nikon D80 vs. Canon EOS Rebel XTi

دار يوش جان كاملا درست ميفرماييد من هم به كاوه عزيز گفتم كه باهاش موافقم ولي من ميگم شما نبايد خودتونو

با يه ادم تازه كار كه اصلا نميدونه عمق ميدان كم اف 1.8 يعني چي مقايسه كنيد اگر نه مورد ديگه اي نيست.

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

خوب ظاهرا همه به نتیجه رسیدیم...... به قول مسعود خوبه که چند تا عکس خوب هم در کنار بحث هامون داشته باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط a80300d نمایش پست ها
    دقت کنید که مسعود جان من اصلا این تاپیک رو ندیده بودم ! آقای کامیار این لینک رو دیشب بهم دادند. همون زمان هم به بنده گفتند که ایشون نوشتند من روی این دو دوربین فوکوس کردم و نتیجه گرفتم دی 80 بهتره. در صورتی که این دو تا رو توی دو پست جدا از هم نوشتن. برای همین گفتم اگر منظورشون اون پست بوده باید اون رو معرفی میکردند نه پست دیگر. و گرنه توی پست 81 ننوشته اند که دی 80 بهتر از 30 دی هست. که بنده هم گفتم هر چی نوشتم راجع به اون پست بوده. برای همین هم گفتم که کامیار خان باید اون رو معرفی میکردند نه عضو دیگری مثلا آقای x .
    آریو عزیز، به نظر من این شیوه پیگیری پست ها در شان کاربر فعالی مثل شما نیست. اینکه شما بدون توجه به پست های قبلی مطلبی رو بنویسد کمی دور از ذهن به نظر می رسه. تذکر کامیار دقیقا هم به همین علت بود. البته ما همه دوست هستیم و می دانیم که کسی از دست کسی ناراحت نمی شود.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام...

بابا آریو من که میدونم جریان از چه قرار بوده برادر جان ، بنده هم که عرض کردم مسعود و بقیه دوستان قصد و غرضی نداشتند. بنده هم میدانم که شما کدام پست را دیدی و نظرت هم برایم روشن است.من و شما که با هم رفاقت دیرینه داریم بردار ( قابل توجه کامیار و داریوش ) اما همه ی دوستان متوجه شدند که شما آن پست مشهور و تاریخی را ندیده بودی و بنده هم میدانم ، به همین خاطر شما را به آن پست راهنمایی کردم. شما هم حساب کار دستتان آمد و به نظرم متوجه شدید که بعضی از پست هایتان با اصل موضوع همخوانی نداشته است.اما بنده و دوستان هم مطلب شما را گرفتیم و متوجه شدیم.امیدوارم دیگر پیگیر آن ها نباشید ........

خوب ظاهرا همه به نتیجه رسیدیم...... به قول مسعود خوبه که چند تا عکس خوب هم در کنار بحث هامون داشته باشیم
    داریوش نکنه میخوای شما هم به گالری بتا راهنمایی کنم؟

اما بحث ، به نظرم تمامی دوستان به رده بندی اشتباه خود پی برده و بسیاری دیگر هم با کلاس بندی دوربین ها آشنا شدند و نیازی نیست که بحث را زیادی کش دار کنیم.همین که آرش جان (دوربینش به خدا قسم نیکون است ) و مسعود ( کنون سوار معروف ) وارد بحث شده و ما را از گمراهی نجات دادند ، به نظرم کافی است و باید بنشینیم و درباره ی مسائل فنی و سوالات دوستان اظهار نظر کنیم.بهتر است دوستی مثل داریوش جان یا مسعود (اگر وقت داشت ) و دیگر دوستان در تاپیکی به مسائلی همچون ، کی به سرعت بالای شاتر نیاز داریم ؟ کی به تعدا شات پیاپی بیشتر نیاز داریم ؟بدنه ی منیزمی یعنی چه و به چه کار میاید ؟ انواع نورسنجی و برتری های و معایت آنها . انواع لنز و کیفیت اپتیکی لنزها ، انواع سنسور ها و برتری و معایب هرکدام ، نویز چیست و چگونه ایجاد میشود ؟چکار کنیم که نویزی نشویم ( منظور عکس ها) ایزو چیست و کجا از چه ایزو ای استفاده کنیم ، آیا ایزو 3200 همیشه مورد نیاز است؟ دینامیک رنج چیست و آیا دینامیک رنج بالا مورد نیاز است ( به جان خودم باید درباره ی دینامیک رنج یکمی بیشتر بحث کنیم ، من هم اشکالاتی دارم) و بسیاری مباحث دیگر که برای هرکدام از ما ممکن است نقطه ی تاریکی باشد.

از شرکت همه ی بچه ها در این بحث واقعا ممنون هستم، جدای از حاشیه ها بحث بسیار بسیار خوبی بود و امیدوارم حاشیه ها کمتر و محتوا بیشتر شود.به خدا این بحث ها بسیار آموزنده هستند.. امید وارم که همیشه با حضور همه ی دوستان شاهد بحث هایی اینچنین باشیم.
    ممنون از :

آریو مینوسپهر ، افشين ساسانيان ، داریوش آقاجانی ، نادر ، کاوه قبادی ، مسعود قدیری ، amir33000 ، کامیار حاجی خانی ، علی توفیق ، امیر سوکی ، مسیح و آرش خان عاشوری نیا......
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

ببخشيد دوستان اين بحث رو از سر تا ته خوندم زياد ارزش كامنت گذاشتن نداشت و بازهم لپ كلام رو آرش گفت فقط يه چيز بگم

مسعود جان ناراحت نشي بخدا خيلي دوستت دارم
    چون راه بحث کردن منطقی نمیدونیم...چون همیشه قصد تجویز بیهوده داریم...چون همیشه دوست داریم آنچه که ما داریم...دیگران هم داشته باشند...حالا به هر دلیلی...چون همیشه قصد راوج دادن علایق شخصی خودمون رو داریم...و چون همیشه کاوه خان، از این نقطه های معروف.
    باريكلا واسه همين اون بنده خدايي رو كه مي خواست D200 بخره مخوشو خوردي 30D بهش دادي ديگه :biggrin:
    بخدا فقط شوخي بود اما واقعيات تلخند ديگه
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

من امشب مي خوام بشينم اين تاپيكو از اول تا آخر بخونم ولي شما هم اين مقايسه ي كامل و جالب مجله ي What Digital * Camera رو كه مال 20 روز پيشه بخونين :

http://gilmour.persiangig.com/docume...20Farhad44.pdf
    ویرایش توسط farhad44 : Tuesday 16 January 2007 در ساعت 17:22 دلیل: Rapidshare link removed

كاربر همراه pouya1 آواتار ها
    تشکر کرده
    371

من اول قصد خرید 400d با لنز 70-17 را داشتم به دلیل رفتار نویزی بهتر کنون و...

ولی وقتی این دو دوربین را دیدم بد جوری از ظاهر D80 خوشم اومد و ظاهر 400d خیلی تو ذوقم زد با توجه به اینکه در آینده دوربین و لنز آن را میفروشم و یک 5d با لنز هایی که در امضا بنده میبینید خواهم خرید شما کدام را برای بنده مناسب میدانید?
    پويا رحيم زاده

كاربر فعال Doncorleone آواتار ها
    تشکر کرده
    325

1-دوست عزیز فکر کنم از الان زوده برای آیندتون تصمیم بگیرین.. اگرم خواستین بخرین 20-10 رو نخرین چون نمیتونین روی 5d ببندینش.. چون 5d یه دوربین فول فریم هست ولی 20-10 برای کراپ دیجیتال درست شده..
    2- لنز 30mm هم مثل مورد بالا برای کراپ دیجیتال تهیه شده.. اونم نمیتونین استفاده کنین...
    3-اگه میخوایت نیکون بخرین و بعدا با لنز بفروشین و موارد زیر رو بخرین که فکر کنم کار اشتباهیه...
    Kaveh Ghobadi، Ali Shaterian و amirsooki تشکر می‌کنند.
    محمد منتظری

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13