صفحه 3 از 13 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 127
Like Tree4تشکر

موضوع: Nikon D80 vs. Canon EOS Rebel XTi

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

پیش فرض پاسخ: Nikon D80 vs. Canon EOS Rebel XTi

جناب توفیق عزیز......من چنین نظری ندارم....
    اگر اینطور باشه که پراید بهترین ماشین هست...
    اگر به دقت کنید تعداد پراید سواران چند صد برابر بنز سواران است.....

اما جناب روشن و جنای محبی عزیز....
    هرگز بحث تعصب برندی نیست....
    من فقط در مورد مسئله نویز صحبت کردم و ....
    آیا واقعا به غیر از این هست....؟؟؟؟
    اگر هست شما بفرمایید......
    در مورد بدنه و اورگونومی....من گفتم...فقط نظر شخصی من هست.....
    این هم دلیل داره...من به این بدنه ها بیشتر عادت کرده ام....و غیر طبیعی نیست که چنین نظری داشته باشم....

در مورد بقیه موارد هم که گفتم.....این عکاس هست که تشخیص میدهد که چه فاکتور هایی برایش از همه مهم تر است......و طبق این فاکتور ها انتخابش را انجام میدهد.....
    و گفتم که با خرید هر کدام از برندها پشیمانی وجود نخواهد داشت.......

من شخصا بحثی در انتخاب بین این دو برند ندارم......
    انتخاب هردو کاملا سلیقه ایست....و تاحدودی به شرایط و نحوه عکاسی توسط عکاس بر میگرده....
    در هردو برند امکاناتی وجود دارد که در دیگری نیست....
    باید دید که برای هرکس ...چه پارامترهایی مهمتر است....
    در آخر هم بعد از انتخاب هر یک، پشیمانی وجود نخواهد داشت............
    حالا کجاشو با سلیقه خودم جلو بردم؟؟؟!!!!
    مسعود قدیری

كاربر همراه masih-s آواتار ها
    تشکر کرده
    17

دوست عزیز آقای قدیری :

1- بحث منهم کلا" بر سر dslr ها بود و نه کامپکت ها
    2- من از نوشته اخیر شما در مورد نویز نهایی عکس به این نتیجه میرسم که میزان نویز نهایی به سنسور و
    همچنین پردازشگر دیجیتالی توامان مربوط میگردد که این با مرتبط بودن نویز تنها به خصوصیات ذاتی سنسور
    متناقض است.
    3- یادم نیست توی کدوم تایپک بود ولی در مورد همین بحث نویز دوستان کنونی از برتری دوربینهای کنون بر نیکو ن
    به خاطر وجود digic ll صحبت میکردند که یادمه آرش در پستی نوشته بود:
    اصولا" بحث دوستان روی digic ll بخاطر اینه که کنون روی این پردازشگر دوربینهاش هم کار تبلیغاتی کرده وجوری وانمود شده که چیزی توی دوربین کنون هست که مثلا" توی فوجی نیست...
    اگه کسی میتونه اون پست رو پیدا کنه من نتونستم ...
    4- شما در بحثتون از 2 استراتژی استفاده کردید که باهم تناقض داره :
    جایی که فکر میکنید قضیه ( مثلا نویز) کاملا علمی و ثابت شده است کاملا" مستند بحث میکنید اما جای دیگه
    سر قضیه دیگه ای که تقریبا" توش بیشتر عکاسها اتفاق نظر دارند (مثلا ارگونومی) میگویید این دیگه سلیقه ایه
    و من سلیقه ام اینه که کنون اینجا هم برتره...
    بگذریم هدف ازین بحث طرفداری از کنون یا نیکون نیست وتنها راهنمایی درست دادنه به کسایی که میخواهند خرید کنند...
    به نظر من کیفیت دوربینهای همرده در این دوبرند عالی و بسیار به هم نزدیک است و تنها با دیدن نمونه عکسها و در دست گرفتن انها باید دید از کدوم ترکیب شارپنس + اشباع رنگ + امکانات + نویز + قیمت + راحتی و ...
    خوشتون میاد و احساس راحتی میکنید

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

مسعود جان؛ نمیشه ما یک کم سر به سرت بذاریم؟
    اما گذشته از شوخی، وضعیت نویز در دی 80 واقعا بهبود یافته است. بخصوص تفاوتی که در نوع نویز ( مونوکروم ) دارد.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

جناب Masih-s عزیز.....
    من فقط در جواب فرمایشات شما و دیگر دوستان جواب نوشتم.....
    حال اگر قرار بر این باشه که این پستها تعصب هستند.....بهتره جوابی ننویسم....

اما در مورد بحث 1 شما:
    شاید منظور من رو درست متوجه نشدید....منظور روش پروسس در عکس و عملکرد نویز و در نهایت تصویر خروجی بود.....
    2-میشه بفرمایید از کجای نوشته های من چنین نتیجه ای گرفتید.....؟
    پردازشگر در یک دوربین فقط وظیفه از بین بردن نویز رو نداره.....گفتم ، یکی از وظایف در پردازنده ها همان مسئله کاهش نویز است.....اما نه در SLR ها....بلکه در کامپکتها...
    در SLR ها این وظیفه بخاطر کم بودن نویز خروجی در سنسور کمرنگ تر میشود.....
    چون مقایسه نویز هست...مثالی میزنم...البته اگر تعصب برندی و یا سلیقه شخصی برای جلو بردن اهداف نباشه...!
    در نیکون دی 200/دی 80 / دی تو ایکس.....نویز ریداکشن مراحل پیشرفته تری داره....
    نویز ریداکشن روشن...
    نرمال...
    ضعیف...
    و قوی....

در حساسیتهای بالای 400 این پارامتر خود به خود فعال میشود...چه بخواهیم و چه نخواهیم...فقط سطح آنرا میتوانیم تعیین کینم.....چه سرعت شاتر بالا باشه و چه پایین....
    حالا چرا؟؟
    چرا در حساسیتهای بالای 400 نویز نیکون تک رنگ میشود؟(فقط در مورد سه مدل گفته شده).
    فهمیدن این موضوع زیاد سخت نیست....
    اگر به نمودارهای نویزی که آقای فیل رسم کرده است دقت کنید....میبینید که سطح نویزهای رنگی در حساسیتهای بالای 400 یک دفعه افت میکند......

در واقع....این پردازنده درونی دوربین است که برای بالا نرفتن مقدر نویز...خود به خود فعال میشود.....

اما در دوربین..... :
    نویز ریداکشن فقط دو مد دارد:
    خاموش و روشن....
    وفقط در سرعتهای شاتر زیر یک ثانیه فعال میشود.....
    جالبه که بدانید نویز ریداکشن در دوربینهای .... فقط هات پیکسلها و اغتشاشاتی که در اثر نوردهی طولانی مدت (زیر 1 ثانیه) به وجود می آید از بین میبرد.....
    و کوچکترین تاثیری بر مقدار نویز عکس نمیگذارد.....
    و جالبه که بدانید که در سرعتهای 30 ثانیه هم کوچکترین تاثیر بر روی عکس نداره.....
    و از همه مهم تر عکس حاصله دارای جزئیات بیشتری ؛ بدون حذف بافتهای عکس خواهد بود......

3- یادم نیست توی کدوم تایپک بود ولی در مورد همین بحث نویز دوستان کنونی از برتری دوربینهای کنون بر نیکو ن
    به خاطر وجود digic ll صحبت میکردند که یادمه آرش در پستی نوشته بود:
    اصولا" بحث دوستان روی digic ll بخاطر اینه که کنون روی این پردازشگر دوربینهاش هم کار تبلیغاتی کرده وجوری وانمود شده که چیزی توی دوربین کنون هست که مثلا" توی فوجی نیست...
    اگه کسی میتونه اون پست رو پیدا کنه من نتونستم ...
    خوشبختانه من در این مورد اظهار نظری نکردم......
    دقیقا همینطور هست که آرش هم گفته.....اصولا تمام سازندها برای تبلیغاتشون از چنین روشی استفاده میکنند...
    که مثلا در فلان چیز ساخت خودشون چیزی است که در دیگری نیست....

4- شما در بحثتون از 2 استراتژی استفاده کردید که باهم تناقض داره :
    جایی که فکر میکنید قضیه ( مثلا نویز) کاملا علمی و ثابت شده است کاملا" مستند بحث میکنید اما جای دیگه
    سر قضیه دیگه ای که تقریبا" توش بیشتر عکاسها اتفاق نظر دارند (مثلا ارگونومی) میگویید این دیگه سلیقه ایه
    و من سلیقه ام اینه که کنون اینجا هم برتره...
    اصولا مسئله نویز و کلا مسائل اینچنین....یک مورد کاملا تخصصی است.......
    شما نمیتوانید از روی سلیقه بفرمایید که نویز در کانن با نیکون فرقی نداره...میتوانید؟؟؟

اما من از روی سلیقه و از روی عادت میتونم چنین نظری بدهم.....
    این دو بحث اصلا به هم مربوط نیست....و دو بحث جداگانه است.....

مثلا آزمایشات بیانگر این بوده است که 40 سال است که کالیبرهای Weatherby Magnum بهترین...دوربرد ترین... و پر قدرت ترین مالیبرها بوده اند و هستند....
    آیا کسی از روی سلیقه شخصی میکتواند بگوید که مثلا کالیبر 300 وینچستر ماگنوم و یا 300 رمینگتون از کالیبر 300 ودربی ماگنوم بهتر است.......؟؟
    اما از روی سلیقه میتوان گفت که قنداقهای ساخت وینچستر دز مدلهای استاندارد و یا مونتکارلو بهتر از ودربی هستند(البته اینطور نیست)...
    چرا؟
    وزن
    قد...
    جسته و..... باری نظر دادن در چنین موردی تعیین کننده هستند.....

اما چرا اینهمه اراجیف نوشتم....
    قطعا فقط شما و دیگر دوستان سعی در راهنمایی برای خرید افراد تازه کار ندارید....
    بحثی شد....مطلبی عنوان شد.....من هم جوابی دادم....
    امیدوارم کمی منطقی در این نظر داده شود...
    هرگز بحث بر سر تعصب نیست.....دوستان چون چنین طرز فکری دارند در مورد نوشته های من چنین برداشتی میکنند....
    حال آنکه اینطور نیست.....
    ویرایش توسط Ghadiri : Sunday 3 December 2006 در ساعت 23:58
    مسعود قدیری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

اختیار دارید جناب روشن.....شما هرچه بفرمایید بنده فقط میگم چشم....
    و هرچه بفرمایید بنده درخدمتم....
    در مورد دی 80 هم اگر اینطور نبود که بنده تجویزش نمیکردم(Wink).....
    مسعود قدیری

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghadiri نمایش پست ها
    آزمایشات بیانگر این بوده است که 40 سال است که کالیبرهای Weatherby Magnum بهترین...دوربرد ترین... و پر قدرت ترین مالیبرها بوده اند و هستند....
    آیا کسی از روی سلیقه شخصی میکتواند بگوید که مثلا کالیبر 300 وینچستر ماگنوم و یا 300 رمینگتون از کالیبر 300 ودربی ماگنوم بهتر است.......؟؟
    اما از روی سلیقه میتوان گفت که قنداقهای ساخت وینچستر دز مدلهای استاندارد و یا مونتکارلو بهتر از ودربی هستند(البته اینطور نیست)...

من دوستانه توصیه می کنم بحث رو همینجا به نفع Canon تموم کنیم. در غیر این صورت ممکن است آقا مسعود با همون ابزار هایی که اسمشون رو ذکر کرد به دوستان نیکونی .....

تشکر کرده
    17

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghadiri نمایش پست ها
    جناب Masih-s عزیز.....

اما در مورد بحث 1 شما:
    شاید منظور من رو درست متوجه نشدید....منظور روش پروسس در عکس و عملکرد نویز و در نهایت تصویر خروجی بود.....
    پردازشگر در یک دوربین فقط وظیفه از بین بردن نویز رو نداره.....گفتم ، یکی از وظایف در پردازنده ها همان مسئله کاهش نویز است.....اما نه در SLR ها....بلکه در کامپکتها...
    چون مقایسه نویز هست...مثالی میزنم...البته اگر تعصب برندی و یا سلیقه شخصی برای جلو بردن اهداف نباشه...!
    نویز ریداکشن روشن...
    نرمال...
    ضعیف...
    و قوی....

در حساسیتهای بالای 400 این پارامتر خود به خود فعال میشود...چه بخواهیم و چه نخواهیم...فقط سطح آنرا میتوانیم تعیین کینم.....چه سرعت شاتر بالا باشه و چه پایین....
    حالا چرا؟؟
    چرا در حساسیتهای بالای 400 نویز نیکون تک رنگ میشود؟(فقط در مورد سه مدل گفته شده).
    اگر به نمودارهای نویزی که آقای فیل رسم کرده است دقت کنید....میبینید که سطح نویزهای رنگی در حساسیتهای بالای 400 یک دفعه افت میکند......

در واقع....این پردازنده درونی دوربین است که برای بالا نرفتن مقدر نویز...خود به خود فعال میشود.....

اما در دوربین..... :
    خاموش و روشن....
    جالبه که بدانید نویز ریداکشن در دوربینهای .... فقط هات پیکسلها و اغتشاشاتی که در اثر نوردهی طولانی مدت (زیر 1 ثانیه) به وجود می آید از بین میبرد.....

جناب Masih-s عزیز.....

اما در مورد بحث 1 شما:
    نویز ریداکشن روشن...
    نرمال...
    ضعیف...
    و قوی....

حالا چرا؟؟

اما در دوربین..... :
    خاموش و روشن....
    و جالبه که بدانید که در سرعتهای 30 ثانیه هم کوچکترین تاثیر بر روی عکس نداره.....
    و از همه مهم تر عکس حاصله دارای جزئیات بیشتری ؛ بدون حذف بافتهای عکس خواهد بود......

خوشبختانه من در این مورد اظهار نظری نکردم......
    دقیقا همینطور هست که آرش هم گفته.....اصولا تمام سازندها برای تبلیغاتشون از چنین روشی استفاده میکنند...
    که مثلا در فلان چیز ساخت خودشون چیزی است که در دیگری نیست....

اصولا مسئله نویز و کلا مسائل اینچنین....یک مورد کاملا تخصصی است.......
    شما نمیتوانید از روی سلیقه بفرمایید که نویز در کانن با نیکون فرقی نداره...میتوانید؟؟؟

اما من از روی سلیقه و از روی عادت میتونم چنین نظری بدهم.....
    این دو بحث اصلا به هم مربوط نیست....و دو بحث جداگانه است.....

مثلا آزمایشات بیانگر این بوده است که 40 سال است که کالیبرهای Weatherby Magnum بهترین...دوربرد ترین... و پر قدرت ترین مالیبرها بوده اند و هستند....
    چرا؟
    وزن
    قد...
    جسته و..... باری نظر دادن در چنین موردی تعیین کننده هستند.....

اما چرا اینهمه اراجیف نوشتم....
    قطعا فقط شما و دیگر دوستان سعی در راهنمایی برای خرید افراد تازه کار ندارید....
    بحثی شد....مطلبی عنوان شد.....من هم جوابی دادم....
    امیدوارم کمی منطقی در این نظر داده شود...
    هرگز بحث بر سر تعصب نیست.....دوستان چون چنین طرز فکری دارند در مورد نوشته های من چنین برداشتی میکنند....
    حال آنکه اینطور نیست.....
    دوست عزیز من کجا شمارو متهم به تعصبات برندی کردم میشه مثالی بزنید ؟
    من فقط شاید نوشته شما رو در مورد تاثیر پردازنده بر روی نویز خوب متوجه نشدم همین والان با توضیحتون
    تا حدودی متوجه شدم داداش...
    من کجای بحث هام گفتم که به سلیقه ی من نویز کنون با نیکون فرقی نداره و این بحث سلیقه ای هست؟
    من کاملا" معتقدم که نویز کنون با نیکون فرق داره توی ایزوهای بالا ولی انقدر تایین کننده نیست و اونقدر فاحش نیست اون تفاوت ... اینم یه شاهد از اینکه خودمنم دقیقا" به این تفاوت واقفم :
    http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=3362&page=2

فکر میکنم دوست و استاد من قطعا" من تنها نخواستم کسی رو راهنمایی کنم و همه ازادند تا ...
    ومن خودم دقیقا" به این راهنماییها احتیاج دارم و هنوز خیلی تازه کارم ...

دوست و استاد من پس از خواندن پست شما خیلی متعجب شدم و خدا میدونه دستام الان داره میلرزه واسه تایپ این پست و متعجبم که چجوری من شمارو به تعصب متهم کردم و کجا؟

بابا چرا اینقدر خشن نه نه نه احتیاجی به تفنگ و اسلحه و اینجور چیزا نبود واسه اینکه خودتون رو از اتهام نزده من مبرا نشون بدید...

سر مبحث ارگونومی هم من فقط گفتم همونجوری که نیکونیها به تفاوت نویز قائلند کنونی ها هم اینجوری که من شنیدم به تفاوت اندکی در ارگونومی اونهم در d70 ( منظور سری غیر حرفه ای ) صحه میگذارند .

در ضمن من کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی ددااااااااااااااااااااااا اااااااااد زدم
    من اصلا داد نمیزنم

بخدا دوست عزیز من اصلا نخواستم شمارو به تعصب متهم کنم من شما رو دوست دارم و از اطلاعاتتون تا حالا خیلی استفاده کردم و بازم میکنم ولی اگه از صحبتام اینجوری برداشت شده صادقانه عذر میخوام و خودم هم برعکس جملات اخرتون تعصبی روی برند خاصی ندارم تا 20 روز پیشم یه دوربین ae1 کنون داشتم ...

amirsooki
    Guest

نقل قول نوشته اصلی توسط masih-s نمایش پست ها
    در ضمن من کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی ددااااااااااااااااااااااا اااااااااد زدم
    ایناها . داری داد میزنی دیگه . ;) (شوخی )
    مسیح جان . شما خودتو ناراحت نکن .
    انقدر به این آقا مسعود ما گیر دادن که تعصب برندی داره ( که نداره !) که دیگه به جای کلمه کنون مجبوره سه نقطه بذاره . خودشم به خودش جدیدا گیر میده . به خودش تهمت ممتعصب بودن میزنه.
    در ضمن تفنگشم خرابه .

تشکر کرده
    17

جناب قدیری عزیز نوشته شمارو دوباره توی ارامش خوندم و به این مسائل رسیدم :

1- شما اصلا تعصبات برندی ندارید

2- شما استاد هستید وقطعا" وقتی نظری میدهید امثال من کم تجربه نباید دران تشکیک کنم .ببخشین

3- استفاده از الات خشانت امیز وسیله خوبی برای نشان دادن آزادی اندیشه و عدم تعصبات برندی نیست ...

4- قطعا" شما هم نظرتان فقط کمک به دیگران است

5- من هم تعصبی ندارم و جمله اخرشما نیز نشان داد نه من متعصبم و نه شما فقط بعضی ها که از نوشته های شما برداشت بد میکنند متعصبند ...

6- از دوستان خواهش میکنم پیدا کنند پرتقال فروش را

( فقط هنوزم نفهمیدم من کجا و چجوری شما رو به...)

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

مسيح عزيز

قضيه اينقدر ها هم جدي نيست!

چيزي كه مهم است اين است كه

مسعود خان قديري به كانون علاقه دارند و ما به ايشان،

نويز من و آقاي قديري به علت سفيد رو بودن، هم از كانون كمتر است هم از نيكون!
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

صفحه 3 از 13 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین