حتما" افشین جان ماکروی دوربینمون عالیه منم فوقالعاده از کارکرد و کیفیتش راضیم اما از سرعت دوربین و امکانات کمش برای کار پرتره خستم .
ممنون اقا علی ، چه مارکیه ؟؟
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
من فکر میکنم اگه بخوای ماکرو کار کنی به این لنزای تله که ماکرو هم دارن زیاد نمیشه اتکا کرد.
از طرفی اگه بخوای یه ماکرو مثل 105 VR نیکون بخری باید 1400 سبک شی!!!
بهترین کار همونه که از همون کامپکت برا ماکرو استفاده کنی ، ازطرفی کار ماکر با slr واقعا سخته .
در مورد لنز کیت خودش هم همینو میدونم که بعدا پشیمون میشی ، در مورد 70-18 بیشتر فکر کن.
اگه میخوای ماکرو هم داشته باشی یه70-17 سیگما بخر که ماکرو هم هست.
ولی فکر کنم اگه یه دی70 اس بخری از خرید آداپتور تبدیل برای فلاش و از گشتن برای لنز خلاص میشیا ، بازم خودت میدونی.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
ارسلان جان، 70-18 چيز ديگريست و ارزش 100 تومان بيشتر را نسبت به لنز كيت D50 واقعاً دارد.
لنز سيگما 70-17 هم با توجه به قابليت ماكروي خوبش بد نيست، اما سرعت فوق العاده و دقت فوكوس لنز هاي Af-s نيكون قابل مقايسه نيستند و به نظرم همان 70-18 بهتر است.
آن سينك آداپتور هايي كه پرسيدي، از نوع هندي اش! كه تمام فلزي است و 2500 تومان است وجود دارد تا نيكون كه 40-30 تومان است. نگران اين يكي نباش.
بله ممنون اقای عبدالهی و محبی عزیز خودمم دیشب ریویو هارو خوندم و با چند نفر هم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم بخاطر کراپ فاکتوری که این لنزهای دارن بهترین انتخاب این 18-70 هستش همینطور دهنه بزرگتر لنز و در نتیجه قدرت بیشتر اون و المانهای لنز که بمراتب بیشتر از 18-55 هستن و در اخر هم کیفیت عالیش . ممنون از همه در اخر هم میخوام ادرس دقیق نورنگار رو لطف کنید بهم که منی که تا حالا اون سمت نرفتم بدونم چکار کنم ، از سمت میدان انقلاب در نظر داشته باشید که باید کجا برم ، راستی بنظرتون قیمت دوربین 520 و لنز 260 هزار تومن خوبه ؟؟ که میده یا بازم بگردم برای قیمت ؟؟ چون مرکز تجهیزات حرفه ای دوربین رو با همین لنز میداد 780 هزار تومن اما جدا جدا گرونتر از نورنگار میداد . در ضمن دفترچه فارسیش رو نورنگار داره ؟؟ و یا میشه از نیکو نگرش دفترچه خالیشو خرید ؟؟؟ بازم ممنون.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
از سمت شرق ميدان انقلاب مستقيم در خيابان انقلاب طي طريق! ميكني و سر بهار پياده ميشوي. برج بهار 40-30 متر داخل بهار كه وارد شوي و بالا بروي سمت راستت خودنمايي ميكند، آدرس دقيق:
نورنگار : تهران-ابتدای بهارجنوبی برج بهار( بخش اداری ) طبقه هفتم واحد 673- تلفن 77516333
اما نكات ايمني را رعايت كن، اين روزها به خاطر حضور مسعود عزيز هركس به سوداي نيكون پا به نورنگار گزارد، با 350d باز ميگردد!
امیر جان ، تو رو به خدا کوتاه بیا...اینها همش شایعه است....دوستان باور نکنند...اینطور هم نیست که میگن.....
دوست عزیز....شما تشریف بیار من برای شما قیمتی در نظر میگیرم که هیچ جای دیگه پیدا نشه......
برادر نعما خان هم که تشریف آودند من خیلی اصرار کردم که دی 70 بگیره...اما خودشون 350 دی گرفتن....
اصرار من هم برای همین حرفها بود.....
اما کلا هم نیکون خوبه هم کانن.....هر چی خریدید...بهترینه....
مسعود قدیری
آقا این اخطار خیلی جدیه ، توی پیام خصوصی که برات فرستادم ، این نکته رو بهت گوش زد کردم.اما نكات ايمني را رعايت كن، اين روزها به خاطر حضور مسعود عزيز هركس به سوداي نيكون پا به نورنگار گزارد، با 350d باز ميگردد!
اگر ایستکاه دروازه دولت(مترو) پیاده بشی تا خیابان بهار تقریبا فاصله ای نداری.
مسعود جان دیگه تعارف نکن حرف دلت را بزن برادر.اما کلا هم نیکون خوبه هم کانن.....هر چی خریدید...بهترینه....
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
البته به شرطی که از مسعود بخرید !اما کلا هم نیکون خوبه هم کانن.....هر چی خریدید...بهترینه....
سلام....
اول اینکه حالا که اف تاپیک زدید بنده هم بزنم ؛ به خودم قول دادم زیاد اف تاپیک نزنم....
از امیر دیگه بعیده بابا به نوشته توجه کن.......
چی دیدی ، نقاط معروف و سحر آمیز ، کلی حرف داره و همش رمز رازه که من تا اونجا که ترجمه کردم نوشته ،اما کلا هم نیکون خوبه هم کانن.....هر چی خریدید...بهترینه....
اما کلا هم نیکون خوبه هم کنون ( اما نیکون انگشت کوچک کنون هم نیمشه )هرچی خریدید( اما ما فقط کنون داریم پس شما مسافری مجبوری 350 دی بخری اصلا ما شعبه ی شماره 1000 کنون هستیم ) بهترینه( اما کنون)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson