صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 123
Like Tree55تشکر

موضوع: بر سر دوراهی : Canon 30D یا اینکه Nikon D80

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: بر سر دوراهی : Canon 30D یا اینکه Nikon D80

اول اینكه بسیار از صحبت های جناب محبی عزیز لذت بردم و امروز یك استدلال جدید یاد گرفته بودم و از همین استدلال جناب محبی چند بار استفاده كردم ( دلمان برای جناب محبی عزیز بسیار تنگ شده ، ثانیه شماری می كنیم برای روز گارگاه جامع روند كاری در تاریكخانه دیجتال كه انشالله ایشان هم تشریف بیاورند و بنده و سایر دوستان در خدمتشان باشیم و یك روز تمام از محضر ایشان و دكتر روشن عزیز و سایر عزیزان استفاده كنیم

بعد اینكه نیكون داران كمتر به سراغ 18-200 سیگما ( لرزه گیر دارد ) میروند...

آنها یك باقلوا دارند بنام Nikon 18-20 VR كه باعث شده هنوز هم كه هنوز است بسیاری از دوستان دیگر در برند های دیگر ( مثل سونی ، پنتاكس ، سامسونگ ، پاناسونیك ، و یك برند دیگر !!! ) حسرت آن را بخورند...

بسیاری از این عزیزان اعتقاد دارند كه وجود 18-200 نیكون یك وزنه برای تمایل به سمت این برند است.

به نظرم دوستان ( با توجه با كاهش قیمت این لنز نازنین ) بهتر است به سراغ این نسخه بروند تا سیگما...
    nmroshan، Amir Mohebi، Persian و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر فعال NASSIRI4080 آواتار ها
    تشکر کرده
    7010

با تشکر از آقای قبادی عزیز که مارا قابل دانسته و پاسخ دادید
    همانطور که میدونید این دو لنز حدود 250 تا 300 تومان اختلاف دارند

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط ninigawa007 نمایش پست ها
    با تشکر از آقای قبادی عزیز که مارا قابل دانسته و پاسخ دادید
    همانطور که میدونید این دو لنز حدود 250 تا 300 تومان اختلاف دارند
    البته قیمت قدری پایین آمده و اختلاف به حدود 200 رسیده است.

اما اینجا چند بحث مطرح میشه...

یك اینكه شما و دیگر دوستان چقدر به كیفیت اپتیكی لنز ها اهمیت می دهید؟
    لرزه گیر موثر ( تر ) چقد برایتان مهم است؟
    كیفیت ساخت چقدر ارزشمند است؟

و سوالاتی از این دست.اگر بتوانید این سوالات را برای خودتان به صورت كامل تجزیه و تحلیل كنید قطعا مشكلی در انتخاب نخواهید داشت.

یك مورد دیگه اینكه حتی سیگما ( با وجود اینكه قیمت اش بسیار رقابتی است ) در زمان عرضه تنها مونت پنتاكس و كانن را عرضه كرد و مانت نیكون و سونی ( سونی یك لنز 18-250 دارد ) را موكول كرد بعد از بازاریابی و تجزیه و تحلیل بازار.

به نظرم برای اهالی نیكون بهترین انتخاب 18-200 نیكون باشد و زیاد صلاح نیست به سراغ سیگما بروند...

این قضیه ( آب در كوزه و ما تشنه لبان می گردیم ، یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم ) است.
    light_darkness تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

کاوه عزیز در تاپیک‌های مختلف باعث شرمندگی بنده می‌شوند که شاگرد همه دوستان هستم و این روزها به طور کاملاً جدی، به دانش و توانایی عکاسی همه آن‌ها غبطه می‌خورم.

به هر حال شاگردی هم خودش عالمی دارد و ناراضی نیستم.

روی سخنم با تازه‌آمدگان است، اما بی تعارف و کاملاً جدی:
    به جای پیگیری چی بخرم؟ و چند بخرم در فورم و بحث‌های بی‌حاصل...
    این سمینار را جدی بگیرند که برای آن‌ها مثل این است که ویزای کانادا و آمریکا گرفته و در ورک‌شاپ هایی با کیفیتی در حد مایکل‌ریچمن و اسکات کلبی شرکت کرده‌اند. این فرصت تکرار نمی‌شود.

بدون سواد دیجیتال، ‌با هزار دوربین و لنز نیز تغییر شگرفی در کیفیت محصول عکاسی شما حاصل نخواهد شد.

من به عنوان عضو کوچکی از این فورم،‌ شاهد آن بوده‌ام که دوستانی که از دیدن کارهای آن‌ها هرروز لذت می‌برم، وقتی پست‌پروسس اصولی را فراگرفته‌اند، کارهایشان به شدت پیشرفت کرده‌است.

من در یک عکس خوب، بعد از حضور و دید عکاس و وجود نور مناسب، ردپای پست پروسس حرفه‌ای را می‌بییم بعد با فاصله بسیار بسیار زیادی تجهیزات را.

کافیست نگاهی به گالری دوستان هم فورمی خودمان بیندازید،‌ جناب کهنسال، نعمای عزیز، آقایان سوکی، کامیار عزیز، رضا خلیلی (منهای این که کلک می‌زند و به دوربینش ولویا می‌خوراند!)‌، آرش خودمان، آقای قدیری، سعید نقشبندی ... یا دوستان دیگری که از قلم انداخته‌ام.
    نظاره پیشرفت دوستان بسیار مسرورم می‌کند. در زمینه استودیو، کامبیز اخباری برای خودش چنان حرفه‌ای شده که جداً شگفت‌زده می‌شوم (افسوس که اینجا کمتر می‌آید).
    یا آقای ادریس‌خان که در کار posing استعداد خاصی دارند و از قبل‌ها می‌شناسمشان.

این فرصت را از دست ندهید! (حتی برای دوستان قدیمی نیز این توصیه را دارم)
    ویرایش توسط Amir Mohebi : Saturday 26 January 2008 در ساعت 01:04
    Nader Kohansal، Kaveh Ghobadi، farhad44 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

من كه ترجیح می دم اگه قرار باشه لنز غیر اوریجینال بخرم تامرون 250-18 بخرم تا سیگما 200-18 .
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

Mehdi Mirhabibi
    Guest

من به جای 30D مدل بالاترش 40D رو به شما پیشنهاد میکنم و از اونجایی که اختلاف قیمتش با D80 زیاد نیست صرف با اونه ....
    هر آنچه دل تنگت میخواهد بگیر ....:biggrin:

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

کد:
    من به جای 30D مدل بالاترش 40D رو به شما پیشنهاد میکنم و از اونجایی که اختلاف قیمتش با D80 زیاد نیست صرف با اونه ....
    هر آنچه دل تنگت میخواهد بگیر ....
    ظاهرا اختلاف قیمت حدود 400 هزار تومان میان بدنه دی80 و 40دی به نظر شما ناچیز میاد.
    به طور مسلم دوستمان مستحضر هستند كه دی 300 دوربین پیشرفته تری نسبت به دی 80 و 40 دی نیز از 30 دی برتر است ولی خوب یکی از فاکتورهای مهم در خرید قیمت تجهیزات است البته ممکن است برای برخی از دوستان مهم نباشد که میتوانند یک راست برند سراغ کنون مارک 3 و نیکون دی3 .
    farhad44 و Behnam_703 تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

طبق آخرين قيمتي كه من ديروز از پاساژ حافظ گرفتم بدنه‌ي 30 دي50 هزار تومان از دي 80 ارزانتر است، اما با لنز كيت اولي 250 هزار تومان گرانتر مي‌شود.
    با اين تفاسير و توصيه هاي بسيار مفيدي كه ديگر دوستان در مورد اين بحث تمام نشدني داشته‌اند، لطف مي‌كنند اگر پاسخ اين سوال را هم بدهند؛ براي كسي كه تا به حال تنها با برند نيكون كار كرده و حالا در انتخاب يكي از اين دو دوربين كه برند يكي كاملا ناآشناست اما با اختلاف قيمت ناچيز دوربين بهتري به نظر مي‌رسد، كدام مناسب تر است؟

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط trent نمایش پست ها
    طبق آخرين قيمتي كه من ديروز از پاساژ حافظ گرفتم بدنه‌ي 30 دي50 هزار تومان از دي 80 ارزانتر است، اما با لنز كيت اولي 250 هزار تومان گرانتر مي‌شود.
    با اين تفاسير و توصيه هاي بسيار مفيدي كه ديگر دوستان در مورد اين بحث تمام نشدني داشته‌اند، لطف مي‌كنند اگر پاسخ اين سوال را هم بدهند؛ براي كسي كه تا به حال تنها با برند نيكون كار كرده و حالا در انتخاب يكي از اين دو دوربين كه برند يكي كاملا ناآشناست اما با اختلاف قيمت ناچيز دوربين بهتري به نظر مي‌رسد، كدام مناسب تر است؟
    بستکی دارد که از برند قبل چه ابزاری برایتان باقی مانده و آیا در دوربین ها دیجیتال نیکون را داشته اید و یا آنالوگ؟

اگر آنالوگ و اگر لنز و ابزار مهمی از آن به جا نمانده به نظرم انتاب کانن هیچ اشکالی ندارد.

اما اگر از برند نیکون لنز ها و ابزار های زیادی دارید به نظرم در همان برند سابق بمانید.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر همراه journalist آواتار ها
    تشکر کرده
    298

سلام
    كاش ميگفتيد چند و چند بودند اينها؟

ارادتمنديم
    سياوش
    It is not the gear, it is the guy behind the camera :)

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین