سلامدر هرصورت دوست دارم جدا از سایز بدنه در مورد عکسهایی که با آن گرفته اید صحبت کنید. و اینکه چه چیز دیگری شما را به نیکون متمایل میکند؟
دوست من ، من شاگرد تنبلي بيش نيستم چه رسد به استاد !
اتفاقن من به نيكن متمايل نيستم و به دلايلي كه قبلن گفتم دوست داشتم همانگونه كه در ساليان گذشته اكثر اوقات كنن داشته ام ( و تا حالا با هيچ دوربين نيكني به غير از چند شات با F2 عكسي نگرفته ام) باز هم كنن بخرم. در ريويو هاي مختلف هر چند دو دوربين 400d و D80 را تقريبن همسنگ ارزيابي كرده اند ولي در اكثر ريويو ها كفه ي ترازو كمي (تاكيد مي كنم كمي) به نفع نيكن سنگيني مي كند (يكي از اين رويو ها رو من در پست شماره 130 اين تاپيك گذاشته ام : http://www.akkasee.com/forum/showthr...84%D9%88%D8%AF ) ولي همه ي اينها و با وجود دسترسي گهگاه به لنز هاي برادرم مرا از كنن دور نمي كند. چيزي كه مرا به نيكن D80 سوق مي دهد يكي فيزيك مناسب آن براي دستان من است و ديگري ( ومهم تر) لنز كيت مناسب 18-135 آن است. براي مني كه امكان تهيه ي لنز ديگري را تا مدتي نخواهم داشت، اين يكتا لنز كيت اي است كه بيشتر احتياجات مرا تا مدتي برآورده مي كند. اگر 400d بگيرم (با وجود اينكه 300 تومن ارزانتر است) ولي بايد با لنز نه چندان محبوب و كافي 18-55 تا مدت ها بسازم چون هيچ لنز مناسب ديگر كنن را با 300 تومان باقيمانده نمي توانم بخرم مگر اينكه به سراغ لنز هاي سيگما بروم . خوب حالا شما يك نيكن خوش دست را با لنز نيكور ترجيح مي دهيد يا يك كنن كوچك تر را كه باهاش احساس راحتي نمي كنيد با لنز سيگما ؟
البته سوني آلفا هم هست كه با 1.030 ميليون تومان مي توانيد آن را با دولنز با پوشش خوبي بخريد ولي ......