بابك جان...به ...چشم تو هم كه شده ميفهمي كه اين تو بميري مثل قبل نيست....
امير....يه پردازنده ديجيك 3 ميزارم روي چشمهايم تا شارپنسش بره بالا..................
بابك جان...به ...چشم تو هم كه شده ميفهمي كه اين تو بميري مثل قبل نيست....
امير....يه پردازنده ديجيك 3 ميزارم روي چشمهايم تا شارپنسش بره بالا..................
مسعود قدیری
سلام به همگي
مسعود جان من ارادات خاص به شما دارم ام اين آخري رو من متوجه نشدم .
اما خدوت دوستان عرض كنم منظور بحث رفتار lcd هاي 2 دوربين مختلف بود در شرايط مساوي و با يك مانيتور واحد كه در اينجا با توجه به اينكه من هر دو رو دارم همزمان تست ميكنم دقيقا حرف آقاي قديري رو تاييد ميكنم . مانيتور d80 شارپ تر از عكسشه و مانيتور 30d سافت تر .( در اينجا لازم به ذكره كه مانيتور سوني از هر دوش شارپ تره كه در اين مورد آقاي قبادي بهتر ميتونه نظر بده )
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite
امیر جان...ممنونم از لطف شما...
امیر هم اگر یه چیزی رو در زندگیش راست گفته باشه اون هم در مورد وضوح و دقت مانیتور من بوده....که اون هم سونی هست..(کاوه جان شاد باش)...
مسعود قدیری
سلام دوستان
باتوجه به تفاوت قیمت دو دوربین این دو که در حدود 65000 تومان (فقط بدنه) میباشد کدامیک را انتخاب کنم ؟
کمککککککککککک
هر کدام را بخری اشتباه نکردی. اصلا هر دو را دستت بگیر هر کدام که بیشتر خوشت اومد و حس کردی از دست گرفتنش لذت میبری همون را بخر البته این نظر منه و گردنم هم از گلدسته شاه عبدالعظیم نازک تر.کد:سلام دوستان باتوجه به تفاوت قیمت دو دوربین این دو که در حدود 65000 تومان (فقط بدنه) میباشد کدامیک را انتخاب کنم ؟ کمککککککککککک
سلام
یه چیزی با ترس و لرز بگم ؟
واقعیت این است كه اگر می بینید قیمت این دو دوربین خیلی به هم نزدیك شده است به علت ورود Canon 40D و افت زیاد قیمت 30D و در عوض عدم ورود جایگزین برای D80 است و گرنه اگر اینترنت رو زیر و رو كنی معمولا كنن 30D رو با نیكن D200 مقایسه می كنند و نیكن D80 رو با كنن 400D.
منظورم این است كه از لحاظ تئوری و اصولی كنن 30D دوربین حرفه ای تری نسبت به نیكن D80 محسوب می شود ....
اما ...
اینها هیچ كدام هم دلیل خیلی متعاقد كننده ای برای یك انتخاب نیست هركدومو كه دلتون بیشتر باهاشه بخرید.
فرهاد حسيني
با ترس و لرز نفرمائید فرهاد عزیز، الان 30d واقعاً دوربین خوش قیمت و خوبی شده است و من این مدت اخیر چندین بار خریدش را به دوستان توصیه کردهام. حتی به نظر من از لحاظ ارزش ریالی نسبت به امکانات، از 40d نیز بسیار با صرفهتر است.
اما نکته این است که هنوز نمیدانم به دوستانی که قصد انجام هزینه کم دارند و دنبال یک لنز مناسب هستند چه بگویم؟ 30d را با لنزی مثل 70-17 بگیرند؟ نه این که لنز بدی باشد، اما بیانصافی است کسی 1200-1300 هزینه کند و هنوز فوکوس التراسونیک نداشته باشد. اینجاست که هنوز برای D80 و آن لنز کیت بسیار جذابش جایی هست.
امیر جان یادت هست كه من به خاطر جذابیت همین لنز تا یك قدمی خرید D80 رفتم ولی همان موقع تقریبا التماس كردم كه دوستانی كه این لنز رو دارند راجع به نقاط ضعف و قدرتش بنویسند ولی كسی لام تا كام سخنی نگفت و وقتی این سكوت رو دیدم و از طرفی دیدم قیمت این لنز از 70-18 نیكور ارزانتر شده ( همه جای دنیا) متقاعد شدم كه لنز خیلی خوبی نباید باشد ولی هنوز هم معتقدم رنج این لنز به نسبت قیمتش عالی است.
فرهاد حسيني
به نظر من سختی و مقاومت بدنه، یک عنصر مهم در انتخاب به حساب می آید و فقط مربوط به سلیقه نمیشود.
و Canon 30D از این نظر مسلماً بهتر است.
جالب است وقتی که می خواستم دوربین بخرم چه بسا از آماتور هم یک مرحله پایین تر بودم و فقط میدانستم که باید کانن بخرم چون از بچگی این دوربین را دوست داشتم. موقع خرید، اولین چیزی که در انتخاب، مورد توجه من قرار گرفت جنس بدنه و خوشدستی آن بود و حالا هم چقدر خوشحالم که تب پیکسل، مرا به وادی دیگری نکشاند و توانستم آن زمان بهترین انتخاب را بکنم (البته از نظر خودم).
حالا هم که Canon 450D قرار است به بازار بیاید و باید دید که نیکون چه دوربین درخور سنجشی عرضه خواهد کرد.
نیکون را میشه با لنز سیگما 200-18 که لرزشگیر هم داره و اتفاقا( اچ اس ام) هم داره خرید (من این لنز را توی اینترنت دیدم نمیدونم ایران اومده یا نه ؟) دوستان اگر اطلاع دارند بفرمایند