بدنه کنون 650 و نیکون 600هزار تومان.
بدنه کنون 650 و نیکون 600هزار تومان.
بخشيد! اشتباه لپي بود:
كنون 650 و نيكون 700 هزار تومان
سلام
يه زماني قيمت بدنه ي 30D و كيت D80 يكي بود و من بين اين دو مدل مونده بودم براي همين اين تيتر رو براي تاپيك انتخاب كردم ( البته بعدا با تاپيك هاي ديگر ادغام شد) .
الان اگر مسئله فقط بين انتخاب اين دو بدنه با اين قيمت ها باشه و نه انتخاب برند به دلايل تجهيزات جانبي و لنز و ... كه اصلا دوراهي اي باقي نمي مونه و يكي از راه ها آسفالته و ديگري شوسه است :biggrin:
فرهاد حسيني
ویرایش توسط trent : Saturday 9 August 2008 در ساعت 11:20 دلیل: اشتباه تايپي
سلام
بنده هم منظورم همين بود. انتخاب برند بيش از آنكه به بدنه مربوط باشد به ساير تجهيزات مربوط است. اگر دنبال لنز هاي Walk Around خوب با رنج فاصله ي كانوني بلند هستيد ( با علم به اينكه حداقل 30 درصد كيفيت را فدا خواهيد كرد) جواب شما صد در صد نيكن خواهد بود. من خودم اوايلي كه مي خواستم به ديجيتال كوچ كنم در فكر همين 200-18 و امثالهم بودم ولي الان اصلا به چنين چيزي فكر نمي كنم. 200-18 نيكن براي عكاس هاي خبري يا اونايي كه به دلايل مختلف مجبورند يك لنز با رنج وسيع و سبك داشته باشند ولي كيفيت تصاوير در درجه ي دوم اهميته لنز بي نظيريه ولي براي اونا كه دنبال عكس هاي زيبا و خاص هستند نه.
فرهاد حسيني
سلام
خوشحالم یه فروم حرفع ای پیدا کردم
من خودم فرو بازم تو یکی هم مدیرم
این بحث 2 راهی شما 2 سال ادامه داره
اما من 2 هفته اس توش گیر کردم
من یه کار بر آماتورم
زیاد از لنز سر در نمیارم
کارم هم چاپ تبلیغاته
بیشتر برا دل خودم عکس میگیرم
البته کاری هم بخوره میندازم
الان یه کنن 2 مگا جاپونی دارم که4 ساله رفیقمه
باهاش عکسای معرکه ای میندازم
دیروز 30دی و دی 80 رو قیمت کردم
تنه 30 دی 650
کیت دی 80 850 تومن
لنز نیکون 18*136
فروشنده برای کنن هم لنز 35*300 رو پیشنهاد کرد با قیمت 330 تومن
من زیاد سردر نمیارم
این تاپیک روهم خوندم
لنز دی80 خیلی اغوا گره خوش دست تر و خوشگل تر هم هست
اما با کنن حس نوستالجی خواصی دارم
به نظرم کنن یه کلاس دیگه ای داره یه جور حرفه ای گری
نمیدونم با این تفاسیر کدومو بگیرم
دوستان راهنمایی کنن به این بنده حقیر
راستی یکی بگه کیت با بدنه خالی فقط فرقش لنزه یا چیزای دیگه هم هست؟
سلام
دوست عزيز ضمن خوشامد بايد عرض كنم كه لنزي به نام Canon 35-300 وجود خارجي ندارد. شايد منظورتون 300-75 بوده كه اون هم يك تله زوم است و به درد عكاسي از اشياء دور مي خورد.
به عنوان تك لنز بايد دنبال لنزهايي مثل 55-18 ( لنز كيت) يا 18-55 IS ( لنز كيت دوربين هاي جديد تر كنن) يا 85-17 و امثالهم باشيد.
ضمنا لزومي ندارد از حروف بزرگ و رنگي استفاده كنيد. عكاس ها همگي چشم هاي تيز بيني دارند :::big grin:::