آقا فرهاد این گریپی که نام بردید در ایران موجوده؟
آقا فرهاد این گریپی که نام بردید در ایران موجوده؟
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام
بنده در جمهوری 1 ماه پیش دیدم
قیمت دقیقا یادم نیست ولی در همون حد بود
این حد:biggrin:اگر با قیمت گریپ canon 400D یکی باشد یعنی 80/90 تومان کاملاً خوش قیمت و خوب است
كلا برای كسی كه می خواد تو ضمینه ی پرتره و عكس های مدلینگ كار كنه كدوم بهتره .... و با توجه كه بخواد در آینده لنزی هم بگیره از نظر قیمت كدوم دوربین بهتره ؟؟؟/
من خودم قصدم عکسای پرتره و از طبیعت باز مثلا دشت و صحرا و اینا ... هستش البته کمی هم ماکرو از گل و گیاه بنظرتون لنز 18-55 اینا جواب میده ؟
هر 2 این برند ها برای این كار ها خوبه
اتفاقاَ خیلی ها میگن نیكون رنگ های بهتری ثبت میكنه و واسه طبیعت بهتری
انتخاب برند بیشتر سلیقه بر میگرده به نظر من...
در مورد لنز هم تقریباَ این 2 برند قیمت های مشابه دارند نسبت به كیفیت... هر 2 لنز های تله خوبی دارند
كنون بیشتر رو لنز هایی برای فول فریم ها مانور میده واسه همین لنز هاش گرونتر هستند و البته میشه ادعا كرد كیفیت بالا تری هم داره... این 2 برند برای كار مدل / طبیعت/حیات وحش/ پرتره كاملاَ عالی عمل میكنند
كنون به دلیل كم نویز تر بودنش برای عكاسی شب بیشتر توصیه میشه و شاید بشه گفت فقط كنون برای این عكاسی پیشنهاد میشه كه البته 2 مدل جدید نیكون هم به شدت كم نویز هستند از قرار
نمیشه این 2 برند رو با هم مقایسه كرد و بهتر مدل به مدل مقایسه بشه...
توی این 2 مدل من فكر میكنم 350D ارجح باشه به 40d نیکون
سام مقدم
مقایسه دو دوربینکد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Cnikon_d40&show=all
کدوم سری لنزها ارزون تره؟لنزهای كانن یا نیكور؟
لنز كیت هر 2 دوربین 18-55 هست اگر بخواهیم یه لنز 70-300 هم كنارش داشته باشیم كدوم برند ارزون تر تموم میشه؟كدوم برند لنز مرغوب تری داره؟
اگر خواستید نیكون بخرید میشود لنز 55-18 وی ار جدید را با 200-55 وی ار را توصیه كرد كه كه مجموعه ای با قیمت بسیار مناسب و كیفیت خوب به شما میدهد. 200-55 نسبت به قیمتش ارزنده است كمتر از 300 تومن.
اگر تله 200 برای شما كم است نیكون سه مدل 300-70 دارد یكی 120 تومانی یكی 300 تومانی و سومی و جدیدترین كه لرزه گیر هم دارد 580 تومان.
مجموعه دی40 و دوتا لنز 55-18 وی ار و 200-55 وی ار در حدود 800 یاکمی بشتر یا کمتر درمیاد. عجب هلویی میشود.
در مورد لنزهای كنون دوستان عزیز توصیه خواهند كرد.
سام عزیز بالاتر بودن كیفیت لنزهای كنون هنوز توسط هیچ كنونی دو اتشه ای هم ادعا نشده باور كن. اتفاقا اگه هزارتا عیب به نیكون بگیرند اخرش میگند لنزهای نیكون كیفیت بالایی داره.کد:كنون بیشتر رو لنز هایی برای فول فریم ها مانور میده واسه همین لنز هاش گرونتر هستند و البته میشه ادعا كرد كیفیت بالا تری هم داره...
البته پست شما مال 40 روز پیش بود من الان نوشتم یک خورده ساعتم عقبه.:::big grin:::