ممكنه مشخصات دقیق لنز 70-300 كه فرمودین 120 تومن هست رو بدید؟
با D40 سازگاری كامل داره؟
ممكنه مشخصات دقیق لنز 70-300 كه فرمودین 120 تومن هست رو بدید؟
بله سازگاری دارهممكنه مشخصات دقیق لنز 70-300 كه فرمودین 120 تومن هست رو بدید؟
اتفاقا چند روز پیش در ناصر خسرو دقیقا 120 بود
اما وی آر نیست یعنی لرزشگیر نداره و در شب مجبورید از سه پایه استفاده كنید
البته با این قیمت نسبت به همتای خودش(یك پنجم)كاملا توجیه پذیره
اما دوستان می فرمودند اینها با هم فقط در فاصله كانونی اشتراك دارند و لا غیر
دوست عزیز...
۷۰-۳۰۰ نسخه ۱۲۰ هزارتومانی موتور فوکوس ندارد و روی ۴۰ دی نیکون کلا فوکوس اتوماتیک نخواهید داشت.
سلامدوست عزیز...
۷۰-۳۰۰ نسخه ۱۲۰ هزارتومانی موتور فوکوس ندارد و روی ۴۰ دی نیکون کلا فوکوس اتوماتیک نخواهید داشت
ییخشید دیر كردم...
آرش جان بسیار متشكرم
منو از اشتباه در آوردی
اونجا از فروشنده كه سوال كردم بهم گفت اتو فوكوس داره با دی 40 ولی ...
به هر حال بازم ممنونم
سلام دوستان ببخشيد گفتم تايپيك بيخود باز نكنم چون يه مدل همين نيكون d40 هست مد نظرم من با توجه به محدوديت مالي كه دارم فعلا ميتونم تنه بخرم همراه با كيت همراه دوربين شما كدوم مدل رو پيشنهاد ميديد البته خوندم پستهاي دوستان رو ميخواستم بدونم 400d چقدر با 350 فرق داره و در اخر دوربين سامسونگ g.10 هم مد نظرم هست كه نور نگار همراه با 2 عدد لنز 50.200 و 18.55 ميده 660 به نظر شما ارزش داره سامسونگ رو به خاطر 50.200 اون خريد ودر اخر اگه بخوام لنز 70.300 در حد نه عالي معمولي كه نياز من رو تا حدي براورده كنه كه قيمتش بالا نباشه كدوم بهتر هست ممنون ميشم از راهنماي دوستان
ویرایش توسط FARID : Tuesday 26 February 2008 در ساعت 09:46
آخرین ویرایش توسط Amir A در تاریخ سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶ انجام شده است.
علت: لطفاً بدون دلیل بولد تمام پست هایتان را بولد ننویسید!
ميشه توضيح بديد منظور شما از ويرايش چي بوده من خودم تو سايتم كه 65000 كاربر داره اينجوري با كسي برخورد نميكنم چرا نميدونم متاسفم
فرید خان
اینجا فروم تخصصی سایت تخصصی عکاسی است.
بسیار نازی وار هم اداره میشود.
هیچ علاقهای به حضور ۶۵ هزار یا ۶۵۰ هزارکاربر نداریم.
کسانی که دلشان با اینجاست و میتوانند با قوانین سختگیرانه اینجا فعالیت کنند و چیزهایی بیاموزند و بیاموزانند... قدمشان بر روی چشم... دوستانی هم که نمیتوانند؟ بسیارند فرومهایی که به گل و سبزه آراسته باشند و در بدر افزایش کاربر و پرکردن جیب به هر شکل ممکن!
نه اينطور فكر نكن خواهش ميكنم قصد من به رخ كشيدن فروم خودم نبود اين بلاخره به نظر من البته من با مديرهاي ديگه تو فروم خودم اصلا به فكر خالي كردن جيب نيستيم تازه از جيب هم خرج ميكنم نياز نيست هم بگم چقدر خرج داره اصلا بحث كل انداختن نيست كه من هم همچين ادمي نيستم دعوا هم با كسي ندارم ولي اين راه اسان اولين راه نيست كه ميگين خوشت بياد بمون خوشت نمياد نه سايت ما هم خدا رو شكر پر زرق و برق نيست از همه دو ستان كه جواب سوال منو به اين خوبي دادن كمال تشكر رو دارم انشالله سايتتون هميشه اينطوري پر بار باشه