ایمان جان این دو لنز قابل مقایسه نیستند واقعا.اگر میخواهید کارتون با یک لنز راه بیافته میشه به 200-70 جدید بسنده کرد اما اینکه بسنجید کدام رو به جای دیگری خریداری کنید جواب قاطعی نمیشه به این سوال داد.
شما 200-70 دارید میتونید نیازهای خودتون رو بررسی بکنید ببینید یک استاپ دیافراگم بازتر در همان محدوده بیشتر براتون کارایی داره یا یک لنز فیکس و نسبتا سبک.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بله حرف شما درست است . اما گاهی شما در جایی قرار دارید که لنز بزرگی مثل 70-200 f/2.8 خیلی طوی چشم میاد و جلب توجه میکنه اما ۱۳۵ خیلی کوچکتر و سبکتره و رنگش هم مشکیه که کمک میکنه اگر شما با این مشکلی ندارید انتخاب خیلی ساده می شود. نظر من هم این است 70-200 f/2.8 انتخاب بهتری هست ٬ حتی از نظر عمق میدان و میزان نور ورودی هم در مقابل 135 f/2 کم نمیاره. اگر در فوکال ۲۰۰ در آپرچر ۲.۸ عکس بگیرید عمق میدان کمتری نسبت به ۱۳۵ در آپرچر ۲ خواهید داشت (البته فکر کنم!) ٬ از نظر نور ورودی هم چون دارای لرزشگیر هست می توانید سرعت شاتر را کم کنید و در نهایت از ۱۳۵ هم بهتر عمل میکنه. در ضمن دارای weather seal هم هست و برای شما که 5d iii دارید که سیلینگ خیلی خوبی داره ٬ خیلی بکار میاد. (البته 70-200 f/4 is هم سیلینگ داره ولی فکر کنم 135 f/2 سیلینگ نداره)
کلا شاید بشه گفت لنز ۶ دانگی هست و در بازه ۷۰ تا ۲۰۰ میلیمتر تمام نیازها را برطرف می کند ٬ به قول یکی از دوستان آرزوی بیشتر عکاسان هست.
ممنون از پاسختون
امروز رفتم این لنز رو بخرم 2 مدل داشتن
اولی Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D با قیمت 500 هزار تومن !
و مدل دیگه Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G با قیمت 1800 !!
یعنی حدود 4 برابر قیمت اولی
ایا به غیر از F بازتر و لرزشگیر تفاوت دیگه ای بین این 2 لنز وجود داره ؟
+ چرا اینقدر این لنز ارزونه ؟
اخه بودجه من تا 2 تومن هستش ایا میتونم لنز بهترین تهیه کنم واسه پرتره نیم تنه و کمی هم محیطی یا همین لنز تمام نیازهام رو برطرف میکنه ؟
در اخر هم چرا سایتها این لنز رو جزو دسته لنزهای واید قرار دادن !!!
ممنون میشم یکی جواب کامل بده چون بعد از ظهر باید تهیه کنم این لنز رو
تا عقیل خان جواب بدن من یه نکته بگم
ما چهار تا لنز اتوفوکس داریم که از قرار زیر هستن:
1/8D 50 که $110
50 1/4D که $259
50 1/8G که $249
50 1/4G که $384
که عقیل خان دو نسخه ای رو که نام بردن از نوع G هستن که شما قیمت 1/8D و 1/4G رو استعلام کردید، شما بایستی 1/8G رو هم قیمت میگرفتید
یه سوال هم داشتم که دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
برای داشتن یه 50 روی کراپ داری که موتور داره کدوم نسخه مناسب تر هست ؟
50 1/8G یا 50 1/4D ؟
چون اختلاف دلاریشون 10 دلار بیشتر نیست
لنزهای سری دی لنزهای قدیمیتر نیکون هستند با حلقه دیافراگم روی بدنه.فاقد موتور فوکوس هستند و روی بدنه های سری 5000 و 3000 اتوفوکوس نخواند داشت.اما اگر بدنه شما جز این سری ها باشه چون خود بدنه مجهز به موتور فوکوس هست فوکوس اتوماتیک انجام میشه.
اما تفاوت دو لنزی که شما اسم بردید.
اول اینکه هیچ کدام از این لنزها لرزشگیر ندارند.
لنز 1.4 جی مجهز به موتور فوکوس داخلی است و 1.8 دی خیر.(تمام لنزهای سری جی موتور فوکوس داخلی دارند و دی ها خیر)
لنز 1.4 جی 9 پره دیافراگم داره و جدید تره.دیافراگمش به میزان 0.7 استاپ بازتره که به معنی تقریبا 1.5 برابر نور ورودی بیشتره.جدیدتره و مسلما گرانتر.در کل لنز خوبی است و کیفیت ساخت خوبی داره.از نظر شارپنس شاید تفاوت معنی داری بین 1.8 دی و 1.4 جی نباشه.اما اون مواردی که گفتم هم مهمه.با هردوی این لنزها میتونید پرتره های زیبای نیم تنه و محیطی به ثبت برسونید.اینکه فکر کنید با پرداخت مبلغ 4 برابری به قدر 4 برابر به مزایای بیشتری خواهید رسید باید بگم که اینطور نیست.اما اگر بدنه شما موتور فوکوس نداشته باشه مجبورید به سمت جی ها برید.
قیمت 1.8 جی هم الان در حدود 1.100 هست که اون هم لنز خوبی است.شاید خودم یک زمانی اون رو خریدم!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام خواستم بدونم تو لنز 18-105 نیکون دو مدل کارتن سفید و کارتن های دیگر است اینا چه فرقی دارند؟الان قیمت کارتن سفیدش فابریک چند میشه؟