من این لنز رو برای عکاسی از طبیعت نیاز دارم.و فکر می کنم واید باشه بهتره.شما چی پیشنهاد می کنین؟(البته ارزون باشه بهتره)
18-55 با دقت به هزینه پرداختی لنز مقبولی است. اگر که واید نیاز دارید برای این سبک از عکاسی از رنج معادل 28.8 الی 88 را برای شما پوشش خواهد داد.
اگر آلترا واید میخواهید من فقط 22-10 را پیشنهاد میدهم، لنزهای دیگری هم هستند که میباید کیفیت کاری و خروجی آنها را از دوستان خوب فروم جویا شوید
موفق باشید
ایا قیمتی از اولترا وایدی که فرمودید دارید؟
یک زمانی 640 تومان بود الان نمیدانم، در واقع لنز ارزانی نیست از دیده من نسبت به کارایی لنز متوسط قیمتی است. لنزهایی دیگر هم هستند که در همین حدود رنج ( ابتدایی 10 ) با قیمت هایی پایین تر منتها کیفیت کاری آنها را از دوستان خوب فروم خواهند گفت...
بنظرم لنز 55-18 لنز مقبولی است روی آن فکر کنید
بحث قیمت رو که عرض کردم 50م.م با بودجم سازگار تره اما، گاهی جنسی، قیمت و کیفیتش خوبه ولی به در کار تو نمیخوره به همین خاطر در مورد اعوجاج در فواصل نزدیک و یا در گرفتن پرتره سوال کردم
در مورد دیافراگم هم عرض کنم که لنز های شارپی که من میشناختم با قیمت پایین همین ها هستن اگر پیشنهاد بهتری باشه حتما اون رو انتخاب میکنم
در مورد اندازه هم گفتم اجسام خیلی کوچک نیستن بلکه جزئیاتشون زیاده مثلا شما کار های منبت کاری رو در نظر بگیرید در ضمن مهمترین عامل بارای من اینه که بعد از این پروژه بتونم با اون لنز پرتره بگیرم
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
با سلام.من می خواستم یه لنز تله برای استفاده روی d500 بخرم.مد نظرم دو لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS و Canon EF 75-300mm f/4-5.6 USM قرار دارن.حالا می خواستم از اساتید محترم بپرسم کدامیک بهتره ؟ و اصلا ارزش خریدن رو دارن؟قیمتشون تو بازار حدودا چقدر هست؟ پیشاپیش از اینکه لطف می کنین و منو راهنمایی می کنین ممنونم.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
میخواستم بدونم نظرتون راجع به لنز 15-85 کنون چیه و چه دوربینی رو باهاش پیشنهاد می کنین .
و سوال دیگه ای که دارم اینه که نمیشه لنز هایی که مخصوص دوربین های کراپ هستند رو با دوربین های فول فریم استفاده کرد و چرا؟
درمورد سوال دوم چون برای من هم این سوال پیش آمده بود آقای کاوه این جواب را به من دادند که قانع شدم:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=393
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.