لنز refurbished در بازار ایران بسیار کمیاب است چون برای وارد کننده صرفه ندارد.حتی دوربین refurbished هم فقط توسط یکی دو واردکننده در بازار توزیع می شود.
اما از شماره سریال لنز ها می توان فهمید البته اگر به دیتابیس اش دسترسی داشته باشید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ربطی به موضوع تاپیک نداره اما چرا صرف نداره برای وارد کننده ؟
وقتی کالاهای refurbished با ۲۰ تا ۳۰ ٪ تخفیف فروخته میشن اینجا اتفاقا برای وارد کننده خیلی هم سود بیشتری داره چون نهایتا به خاطر جعبه سفید ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومن ارزونتر میده در حالی که بیشتر از این حرفا ارزونتر تهیه کرده
بنده جایی در اینترنت ندیدم اما یقینا پیدا می شود.
جریان صرفه برای واردکننده قدری پیچیده است و داستان اش مفصل است.دوربین و لنز نو برای واردکننده عمده ( نه کسی که 10 تا دوربین وارد می کند ) بسیار با صرفه تر است.خرید غیر نقدی و اعتباری ، تخفیف بیشتر نسبت به قیمت روز ، موجودی بیشتر ( ریفر ها تعداد محدودی هستند ) و فروش راحت تر به فروشنده ها و دردسر کمتر و سود گمرکی معقول تر و خیلی داستان های دیگر باعث می شود وارد کننده ایرانی ترجیح دهد که ریفر ها را وارد نکند.چون از نظر سودی نفاوتی با نو برایش ندارد به جز اینکه در فروش اش قدری دردسر می کشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
انوش جان فکر نمیکنید ورژن G این لنز خیلی بهتر هست ؟
راستش من 2-3 روز هست که دارم تحقیق میکنم در مورد این 2 لنز و اخرش رسیدم به اینکه G بوکه خیلی بهتری داره + فوکوس سریعتر نسبت به D
این نمونه عکس رو ببینید فکر کنم متوجه بشید
امشب رفتم بازار و فقط سری D موجود داشتن واسه همین پشیمون شدم از خرید
اما باز این پست شما رو دیدم فکر کردم شاید اشتباه میکنم
درود
مواردی رو که قرمز کردم صحیح نیستند،
سریع تر بودن Focus هم صحت دارد ، منتها مگر آن اختلاف منجر به چه کاربرد ویژه ای میشود برای لنزی با این مصرف؟!
کلا بستگی دارد اولویت هایمان چه باشد
اگر سقف بودجه ای در نظر نگیریم خوب دلیلی برای این مقایسات نیست و F1.4G بر بقیه شان برتری دارد(علیرغم داستان سرایی هایی که در چند تا ریویو در مورد برتری شارپنس f1.8G شده است ! )
سری G محوی نرم تری داره منتها در مقایسه بین دوتا لنز f1.8 ! شما nikkor 50f1.8d رو با nikkor 50 f1.8G مقایسه کردید
مورد پرسش دوستمان مقایسه Nikkor 50mmf1.8G با Nikkor 50mm f1.4D بود.
نکته نادیده ای در مورد این 4 لنز ( و رقیب سیگمایی آن حتی زایس آن برای بنده ) وجود ندارد که باعث شود نظرم عوض شود.
قبلا نتیجه مطالعه review های مختلف رو هم اینجا گذاشته بودم
موفق باشید
یه سوال واسم پیش اومده اینکه شارپنس 18-135 با 55-250 فرق داره؟ ( فقطم برای کار مدلینگ و پرتره میخوام )
به غیر از این 2 آیا لنز دیگری مد نظر شما هست ... ( فقطم برای کار مدلینگ و پرتره میخوام ، داخل و خارج استادیو )
سلام
تفاوت چندانی ندارند (شارپنس 135-18 کمی بیشتر هست)
منتهی بحث کارایی هست در مدلینگ:
55-250 اکثرا به خاطر زوم بالا عطش زیادی ایجاد میکنه برای Headshot یا همون عکس با کلوز آپ نزدیک به صورت!
با 135-18 میتونید ضمن جا به جا کردن خودتون با حداقل دفرمه شدن صورت عکس های خوبی بگیرید ولی اگر تعویض لنز دردسر چندانی برای شما نداره با ترکیب 55-18 و 250-55 میتونید کارایی بیشتری نسبت به قیمتشون کسب کنید!
18-55 + 55-250 = حدود 1 میلیون تومان
18-135 = حدود یک ملیون تومان!