با سلام
دوست عزیز من خودم تامرون 300-70 را دارم و به شما آنرا اصلا توصیه نمیکنم اگر قرار به خرید این لنز باشد نسخه سیگمای آن بهتر است (البته خیلی ناچیز)
دقیقا پست قبل رو با توجه به تجربیات شخصی خودم با این لنز خدمتتون عرض کردم زیرا پس از 5 ماه از خرید لنز تامرون با مقایسه کیفیت عکسهای آن با لنزهای دیگه مجبور شدم یه هزینه دیگه بکنم و یه لنز 300 f/4 با کیفیت بگیرم وقتی به روزی که این لنز را خریدم فکر میکنم خیلی پشیمان میشوم چون از لحاظ مالی میتوانستم بیشتر هزینه کنم اما فروشنده مرا فریب داد در حالیکه شاید اگر آنروز 300-70 نیکون را میگرفتم بعدا خلا زیادی احساس نمیکردم و این تفاوت عکسها آنچنان زیاد نبود که به این زودیها بخواهم هزینه کنم.
بطور مثال در زیر لینک مقایسه این دو لنز توسط بنده را که البته کار زیاد صحیحی نیست (چون این لنزها در یک محدوده قیمت نیستند و یکی از آنها پرایم است ) میتوانید ملاحظه بفرمایید .
http://www.prophotocom.com/forums/showthread.php?t=350
درضمن این را هم خاطر نشان کنم لنزی مثل 300-70 سیگماو 200-55 هم کیفیتی در حدود تامرون را دارند و شما میتوانید تعبیر حدودا مناسبی از اختلاف کیفیت یک لنز با کیفیت خیلی خوب و این دسته لنزها بدست آورید .
ارادتمند شما
شناسی