سلام
اگر بودجه شما به 85-15 میرسه که جز این سراغ لنز دیگه ای نرید(مگر اینکه این مقدار تله برای شما کوتاه باشه).
در کل 135-18 هیچ برتری نسبت به 200-18 نداره جز اینکه احساس میکردم 135-18 سریعتر فوکوس میکنه شاید فقط یه احساس بود.اما اگر انتخابتون فقط محدود به این دو هست قطعا 200-18 .وگرنه لنزهای دیگه ای رو هم میشه پیشنهاد داد.
موفق باشید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بودجتون چقدره؟
عقیل احمدی
پس در این صورت همین 105-24 .این رو هم به خاطر این میگم که مدام با این لنز روی بدنه خودم کار میکنم و تا این لحظه کوچکترین نارضایتی نداشتم.بعدها هم میتونید لنز بسیار خوب 22-10 رو تهیه کنید که حقیقتا از عکاسیتون لذت ببرید.
عقیل احمدی
ببخشيد دوست عزيز
به نظرم اشتباه ميكنيد
لنز 135-18 و 200-18 كانن هردو فوكوس Micro Motor دارند هيچكدام در مشخصاتشان USM ذكر نشده! سايت رسمي كانن را ببينيد:
http://www.justcanon.com/acatalog/Ca...-S_Lenses.html
اگر اشتباه نكنم شايد منظورتان لنز 135-28 كانن است كه USM بوده و البته ماونت EF است. و لنز خوب و محبوبي هم بوده ولي خب تكنولوژي آن كمي از 200-18 و 135-18 قديميتر است.
طبق ريويو ها يي كه من دراينترنت ديدم ،هردو لنز از نظر شارپنس و دقت وسرعت وفوكوس كمابيش نزديك به هم هستند:
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
به نظر من هردو لنز از نظر عملكرد به جز فاصله كانوني،وزن،ابعاد،و قيمت تقريبا باهم برابرند.
از معايب 200-18 گفته ميشود كه بعلت سنگين بودن اصطلاحاً Creep دارد، يعني اگر لنز را دريك وضعيت زوم سربالا يا سرپائين بگيريم خودبخود حركت ميكند وزومش تغيير ميكند. البته درحالت زوم وايد(18 ميليمتر) قفل دارد و ميتوان آن را قفل كرد. 135-18 قفل زوم ندارد(شايد نيازي هم نبوده).عملكرد هردو لنز از نظر لرزشگير بسيار خوب و راضي كننده است.
ویرایش توسط translator : Thursday 17 June 2010 در ساعت 12:08 دلیل: اشتباه املايي
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
سلام
دوربين خوبي داريد.پس بايد لنز خوبي هم براي آن انتخاب كنبد.
اول بفرمائيد كاربردهايتان عمدتا چيست تا بتوانيم پيشنهاد بدهيم.
فاصله كانوني مورد استفاده شما غالبا چيست؟
آيا در محيط كم نور و داخل فضاهاي بسته با نور مصنوعي و ضعيف عكاسي ميكنيد يا درنور روز و محيط پرنور؟
آيا يك فلاش قوي مثل كانن Speedlite 430 EXll داريد كه مشكل كمبود نور را حل كند؟
ابتدا اين موارد را مشخص كنيد تا بهتر بتوان شما را راهنمايي كرد.
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
سلام دوست عزيز
در موردUSM حق با شماست
من در حال حاضر دارم عكاسي رو بصورت كلاسيك ياد مي گيريم(زير نظر استاد سعيد دستوري) و فعلا كاربرد تخصصي تو ذهنم نيست ولي بلاخره يك انزي بايد بگيرم كه توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم .
فلاش ندارم ، سه پايه دارم مي خرم
در كل بگم كه يك مبتدي تمام عيار هستم .