متوجه شدم ممنون (:
در مورد سوال اول اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنین .
Printable View
لنز خوبی هست نسبت به قیمت ساخت و کلا ریویو هایی که از این لنز ارائه شده
نمیشه انتظاری زیادی از این لنز داشت!! یا با 16-35 F2.8 مقایسه کرد!!
اما این 2میلیمتر واید برای دوربینهای کراپدار واقعه خوش آیندی هست برای کسانی که از کیفیت لنز 10-20 سیگما ناراضی هستند!!مقداری Ca اما قابل قبول و قابل رفع در پروسس
جایگزین خوبی برای 17-85
جواب سوال اول شما کلیه بدنه هایی که قابلیت استفاده از لنز های EF-s را دارند
سلام دوستان .
من در حال انجام پروژه ای هستم که در آن نیاز به عکس برداری از خورشید و موقعیت یابی آن دارم.
در نظر دارم از یک لنز مایلار برای عکس برداری از خورشید استفاده کنم اما کمکی که من از شما می خواهم ،درباره لنزی است که بتوانم با آن عکسی از کل آسمان بگیریم . (بنده اصلا در زمینه لنز ها وارد نیسیتم ولی فکر کنم wide می گویند).
عزیزان اگر لطف کنید لنزی به من معرفی کنید که:
1. بتوان همزمان با استفاده از لنز مایلار استفاده نمود.
2.بتواند کل آسمان را پوشش دهد (عکسی از کل آسمان بگیرد)
3. بتوانم از آن بر روی دوربین های کوچک مانند وب کم ها استفاده کنم.
خیلی ممنون . منتظر پیشنهادات شما اساتید هستم.:::happy:::
دوست عزیز چیزی که شما می خواهید بسیار بعید است.
هیچ لنزی نداریم که کل آسمان را ثبت کند آن هم برای وب کم و...
و بعد اینکه دوربینی که بتواند نور خروجی از مایلار را ثبت کند یک دوربین حرفه ای است نه یک وب کم ساده
تازه اگر هم ثبت کند دیتیلی ندارید و خورشید به صورت نقطه ای خواهد بود...
دقیقا کاری که می خواهید انجام دهید چیست؟
ممنون از راهنمایی های دوستان یک سوال دیگه :
به نظرتون خرید یک دوربین خوب بهتره یا یک لنز خوب؟؟ یعنی کدوم ارجحیت دارند ؟
هر دو خوبند!
اما یه بدنه مناسب( کافی برای مقاصد و نوع استفاده) و لنز خوب به قول خودتان ، به نظر بنده لنز ارجح تر است
اما اگر هنوز اس ال آر نخریده اید! :
18-105 نیکون گزینه ای مناسب برای شروع است به نظرم.
سلام . ممنون از راهنمای تون.
ببینید من می خوام از خورشید عکس برداری کنم و موقعیت اونو تو آسمون پیدا کنم.
در حقیقت یک سیستمی هست که بتواند موقعیت خورشید را پیدا کند با عکس برداری از آسمان.
منتظر پاسخ گرمتان هستم.
:confused:
سلام
دوستان مي تونيد منو راهنمايي كنيد براي خريد لنز كانن؟ من مبتدي هستم و ترجيحا نمي خوام بيشتر از 500 تا 700 هزار تومان هزينه كنم.
ممنون مي شم اين حقير عاشق عكاسي رو راهنمايي كنيد.
خوش باشيد.
سلام.
من تازه از یه دوربین H7 سونی (نیمه حرفه ای بود تقریبن) رسیدم به یه 500D کانن. با لنزکیت 18-55 is
تو فکرم که حدودن یه سال دیگه چول جمع کنم لنز بخرم. احتمال زیاد 18-200
تمام بحث های فروم رو راجع به اون لنز هم خوندم. چندتا سوال داشتم فقط که اگه کسی لطف کنه لینک بهم بده یا توضیح ممنونش می شم.
1. CA چیه و یه لنز باید چه خصوصیتی داشته باشه که جلوش رو بگیره؟
2. استپ های مختلف برای لرزش گیر دقیقن چه کاری انجام میدن و چجوری میشه به صورت عملی فهمید این لنز لرزش گیری با فلان استپ داره؟ (به جز چیزی که کارخونه اعلام می کنه)
3. MTF چارت چیه و چرا یه لنز مشترک رو اگه روی دوربینی با حسگر 8 مگاپیکسلی بذاریم بهتر میشه از دوربین 15 مگاپیکسلی؟ (حرف یکی از دوستان بود در اون تاپیک)
4. وین ویت چیه؟
دیگه سوالام خیلی داره زیاد میشه! ببخشید. تا همینجا رو اگه لطف کنید منت گذاشتید.
سلام؛
تا يك سال ديگر ممكن است سطح انتظار شما بالاتر از 18-200 شود و باز هم حداقل بايد يكسال ديگر پول جمع كنيد. با توجه به اينكه
1-در آينده بابت تعويض لنزكيت ضرر چنداني نميكنيد (حتي از فروش آن چيز چنداني براي شما حاصل نمي شود)
2-شما در حال حاضر دوربين نداريد و نيازهاي خود را صرفا از روي نوشته هاي ساير دوستان تشخيص دادهايد
3-يك سال انتظار براي دوربين يعني فرصت سوزي بسياري تجربه ها
پيشنهاد مي كنم حتما دوربين و لنزكيت را بگيريد و همان يكسال ديگر با توجه به تجربه اي كه به دست آورده ايد به فكر تهيه لنز (حتي بهتر از 18-200) باشيد.
براي بقيه سوالات هم لطفا مقالات سايت را مطالعه فرماييد:
ونقل قول:
. CA چیه و یه لنز باید چه خصوصیتی داشته باشه که جلوش رو بگیره؟
اگر منظورتون تاثير لرزشگير باشد، نظر كاملا يكساني وجود ندارد؛ چون اين مورد كاملا به صورت تجربي اندازه گيري مي شود. (شاتهاي متوالي با سرعتهاي متوالي با لرزشگير و بدون لرزشگير از يك سوژه و سپس مقايسه آماري نتايج حاصله)نقل قول:
2. استپ های مختلف برای لرزش گیر دقیقن چه کاری انجام میدن و چجوری میشه به صورت عملی فهمید این لنز لرزش گیری با فلان استپ داره؟ (به جز چیزی که کارخونه اعلام می کنه)
نقل قول:
. MTF چارت چیه و چرا یه لنز مشترک رو اگه روی دوربینی با حسگر 8 مگاپیکسلی بذاریم بهتر میشه از دوربین 15 مگاپیکسلی؟ (حرف یکی از دوستان بود در اون تاپیک)
در مورد صحبت آن دوست هم، احتمالا منظور اين بوده كه ضعفهاي اپتيكي لنزها بر روي دوربينهاي با مگاپيكسل بالاتر مشهودتر است و البته مساله محدوده تفرق پايين تر دوربينهاي با مگاپيكسل بالاتر هم بايد درنظر گرفت.
نقل قول:
4. وین ویت چیه؟
و
سلام دوستان
بنده دنبال یک لنز مکمل تا سقف 500 تومان برای 18-105 کنون میگردم .
خودم با سرچی که کردم به 70-300 رسیدم اما مطمعا نیستم جوابگوی کار بنده هست یا نه
بنده عکاسی خبری و مستند و اجتماعی میکنم
از دوستان میخوام بنده رو بیشتر راهنمایی کنند و اگه پیشنهاد بهتری در سیگما تامرون و خود نیکون دارند خوشحال میشم کمک کنند
با تشکر
سلام
البته 70-300 قیمت نو ان حدود 600 میباشد.
به نظر من هم در این محدوده قیمت لنز خوبی است.
موفق باشید
:::blushing::: شرمنده از اونجایی که ساعت 2 شب پست زدم کمی گیج زدم
درسته منظور بنده همان 18-105 نیکون بوده
بوجه هم تا سقف 500 تومان
البته همانطور که گفتم خودم به 70-300 رسیدم اما میترسم کیفیت اپتیکی اش مثل 70-300 سیگما باشه که در اونصورت فاجعه است
در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
البته سیگما فکر کنم 3 مدل لنز 70-300 دارد که جدیدترین ان نسخه لرزه گیر دار ان میباشد که شرکت سیگل هم این لنز را وارد کرده است وقیمت حدود 520 دارد ولی باز هم به نظر من مدل نیکونی ان از نظر اپتیکی قوی تر و به صرفه تر میباشد.
www.slrgear.com
سری به این سایت بزنید.
با سلام خدمت شما دوست گرامی و سایر عزیزان
لنز 105-18 را به درستی انتخاب کردی و انشااله که مبارکت باشد
اما اگر به دنبال کیفیتهای خیلی بالا هستی هیچکدام از 300-70 ها در بین برندهای نیکون و تامرون و سیگما شما را راضی نخواهند کرد و بایستی سراغ لنزی مثل 200-70 نیکون بروید که حداقل 2 میلیونی باید بپردازی :eek:
اما مطمئن باشید 300-70 نیکون با این قیمت و در بین تمام برندهای تامرون و سیگما بهترین کیفیت را دارد و در این حدود قیمت بهترین لنز زوم را با رنج خوب در اختیار خواهی داشت .
خلاصه هر چی پول بدی آش میخوری دوست عزیز :biggrin:
امیدوارم موفق و پیروز باشید
شناسی
سلام
ممنون از راهنماییتون
راستش خودم هم میدونم با این قیمت نمیشه زیاد رویایی فکر کرد اما دوست هم ندارم بعد از خرید پشیمون بشم
شاید همین جستوجو ها و سوال و جواب ها باعت بشه اگه لازم شد بودجه رو تا حدودی افزایش بدم و لنز بهتری بخرم البته نمونه عکسهای این لنز رو دیدم با چیزی که در سیگما دیده بودم زمین تا زیر زمین فرق میکنه و با کمی پرسس میشه تا حد قابل قبولی کیفیت رو ارتقا داد .
دوستان اگه بخوام کمی بودجه رو افزایش بدم sigma 120-400 ارزش فکر کردن رو داره ؟ من هرچه گشتم نتونستم نمونه عکسی از این لنز پیدا کنم البته همچنان دارم میگردم امیدوارم خلاصه به یه نتیجه قابل قبولی برسم مردم از بیخوابی :biggrin:
راستی بنده هنوز لنز 18-105 رو نخریدم شاید در صورت انتخاب 70-300 نیکون , 17-70 سیگما البته ورژن دوم رو جایگزین 18-105 کردم با 17-70 ورژن یک کار کردم و ازش راضی بودم حالا که لرزه گیر هم بهش اضافه شده بدجور ذهن منو به خودش مشغول کردم
همچنان نیازمند یاری سبزتان هستیم :biggrin:
سلام
28-135
ایشون دنبال تله بر روی نیکون هست؛ شما میفرمایید 28-135 کنون؟!
کاربرد 70-300 با 120-400 (اون هم روی کراپدار) خیلی فرق میکنه. کاربرد خودتون رو مشخص کنید! در کل اگر به تله بالای 300 برای عکاسی از پرندگان و ... نیاز دارید، 150-500 را اغلب ترجیح میدهند. (به دلیل 100mm بلندتر)
با سلام
آقا 105-18 کاملا راضیت میکنه نظر من اینه که این لنز رو بگیر قیمتش هم خیلی مناسبه
ولی در مورد یک تله بلند آیا میخواهی پرنده گرافی کنی ؟
که در این صورت حتما 300-70 کم خواهد بود در مورد مقایسه آن با لنزهای 500-50 و. 500-150 در تاپیکهای مختلف به آن پرداخته شده است اما کلا برداشت من اینگونه بود که 400-120 مقداری کیفیت اپتیکی بهتری نسبت به دو لنز دیگر داشت اما خوب 100 میلیمتر بیشتر آنهم روی کراپدار یعنی نزدیک به 150 میلیمتر بیشتر :eek: که از آن به سادگی نمیتوان گذشت
نسخه جدید 500-50که مجهز به لرزشگیر هم شده است هم آمده ولی نمیدانم در ایران موجود هست یا خیر که در اینصورت فکر کنم از بقیه بهتر باشد .
اگر به رنجهای خیلی بالا نیاز نداری و نمیخواهی پرنده گرافی کنی هم که به نظر من همان 300-70 بهتر از بقیه است .
موفق باشی
شناسی
E.Herischi جان ممنون اون تایپیک رو پیش از اینچند بار مطالعه کردم اما قانع نشدم یعنی به نتیجه قانع کنده ای نرسیدم عکسها هم چندان گویا نبود ...
جناب shenas در اینکه 18-105 بنده رو راضی کنه شکی نیست اما 17-70 هم جذابیتهای خاص خودش رو داره که آدم رو قلقلک میده در ثانی تایپیک اجنبی ها رو که این دو لنز و با هم مقایسه کردن رو نگاه میکردم همه رای به برتری 17-70 میدادند فعلا که نظر بنده تا حد زیادی روی این لنز هست مگر اینکه کسی خلافش را ثابت کند .
Vahid عزیز بنده عکاسی خبری میکنم در کنار کار خبری مستند و اجتماعی کار میکنم در کار خبری هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و خیلی وقتها حسرت تله های بلند همکارانم رو خوردم در کل از نظر بنده در کار خبری هیچ وقت از داشتن رنچ بالا ضرر نمی کنی البته شاید خیلی وقتها نیاز نباشه اما بودنش بهتر از نبودنشه( کمی فلسفی شد:biggrin:)
در هر صورت ممنون از راهنمایی دوستان احساس میکنم 17-70 سیگما + 70-300 نیکون انتخاب خوبی باشه
دوستان اگه کسی دلیلی داره که منو از خرید 17-70 بجای 18-105 نازنین:biggrin: منصرف کنه خوشحال میشم بشنوم
یا حق
سلام دوستان
من الآن یه کامپکت Ixus-2000 دارم با Zoom Wide=24mm ، حالا میخوام یه Canon-500D بگیرم. لنز 105-18 و 200-18 از اون وایدتره یا نه؟ ( برداشت خودم اینه که چون مینیمم این 18 هستش و از Ixus کمتره باید واید تر باشه)
ممنون . .
خیلی ممنون ، توضیح جالبی بود!! نمی دونستم!
1- از خوندن پاسخ های دوستان من به این نتیجه رسیدم که ، برای شخص آماتوری مثل من که میخواد وارد SLR ها بشه و تو این یه سال نمی خوام دو لنزه بشم ولی هم واید میخوام و هم تله ، باید Walk Around بگیرم. که تو نیکون و کانن فقط اینهاست . بازم هست؟ (حتما میخوام لرزه گیر داشته باشه)
کانن:
EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS USM
EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
نیکون:
Nikon 18-105mm F/3.5-5.6 AF-S DX VR
Nikon 18-135mm F/3.5-5.6 AF-S DX
Nikon 18 -200mm F/3.5-5.6 AF-S DX VR
2- نیکون 135-18 VR نداره؟
من رو ببخشید اگر سوالم آماتوری هست
فقط این که آیا کار درستیست که نیکون 105-18 خودم رو رد کنم و تامرون 270-18 بگیرم با توجه به این که تله بیشتری از 105 هم میخوام؟
البته نمونه عکسها رو در dpreview دیدم و مقایسه کردم ولی نظر اساتید مهمتر است
پ.ن: برای این که درست بنویسم عدد لنزها رو،وفتی - میزارم بینشون عددها برعکس میشوند،برای همین سر و ته نوشتم تا در نهایت درست خوانده شود
ممنون
ممنون ،
1- نیکونگرش که تامرون نداشت و نورنگار هم بعضی هاش رو گذاشته تو سایتش. بهترین سایت واسه فهمیدن قیمت حدودی لنزها رو میشناسید؟
2- در آخر اینکه من میخوام 500D رو بخرم ، Nikkor-18-105 بهش میخوره؟ هرچی تو مقاله ها و سایت ها گشتم بیشتر گفته شده به فلان دوربین canon فلان سری لنزهای canon میخوره و نتونستم بفهمم مثلا به 500D کدوم لنزهای کمپانی های دیگه میخوره؟ کلا استاندارد دهانه ی دوربین ها و لنزها چطوریه؟
دوست عزیز
سلام
شما وقتی دوربین های SLR را می خرید فقط یک دوربین تهیه نمی کنید بلکه یک سیستم را انتخاب میکنید که شامل ( بدنه دوربین ، لنز ، تله کانورتور ها ، فلاش ها ، گریپ ها و .... ) است. اینجوری فرض نکنید که یک دوربین کنون را با یک لنز نیکون و ... تهیه خواهید کرد !
اصولا مبدل هایی برای استفاده از لنزهای یک برند روی بدنه برند دیگر وجود دارد . ولی استفاده آن برای کارهای خاصی است که لنز مشابه در برندهای دیگر وجود ندارد و یا استفاده از لنزهای با کیفیت قدیمی مورد نظر است.
البته استانداردهایی نسبتا جدید برای تولید دوربین و لنز مثل 4/3 وجود دارد که کمپانی های مختلف با دهانه های مشابه لنز تولید می کنند.
سلام
ماونت یا دهانه دوربین های کانن EF یا EF-s هستند که شما فقط میتوانید از این سری لنزها استفاده کنید در صورتی که شما نیاز به استفاده از رنج 105-18 دارید این نوع رنج را فقط در سری لنزهای نیکون میتوانید پیدا کنید و چاره جز اینکه از یک کانورتور یا همان مبدل استفاده کنید ندارید
خیر, خیلی هم بدتر است, یعنی شما حاضرید به خاطر فاصله 105 تا 200 میلی متر؛ بابت یک لنز معمولی دیگر هزینه کنید و زحمت و مشکلات تعویض لنز را هم تحمل کنید؟ فقط برای 95 میلی متر تله بیشتر؟؟؟
شخصا ً 105-18 را بیشتر از 200-18 دوست دارم (بخصوص با توجه به قیمت), اگر تله آن شما را راضی نمی کند, به فکر لنزی مثل 300-70 نیکون (حداقل) یا 200-70 سیگما و تامرون و ... یا 300-100 سیگما و ..باشید.
دوستان و اساتید محترم لفا راهنمایی نمایند
بنده تصمیم به خرید D3000 گرفتم و نیاز به لنز تله با قیمت کمتر از 400 تومان دارم
به نظر شما برای تکمیل لنز کیت 55-18 لنز 200-55 رو بگیرم یا لنز 300-70 سیگما؟؟
آیا تامرون و برند های دیگر نیز لنزی در این رنج قیمتی دارنند که ارزش خرید را داشته باشد ؟؟
ففط لطفا لنز پیشنهاد بدهید
با تشکر
دوستان و اساتید محترم لفا راهنمایی نمایند
بنده تصمیم به خرید D3000 گرفتم و نیاز به لنز تله با قیمت کمتر از 400 تومان دارم
به نظر شما برای تکمیل لنز کیت 55-18 لنز 200-55 رو بگیرم یا لنز 300-70 سیگما؟؟
آیا تامرون و برند های دیگر نیز لنزی در این رنج قیمتی دارنند که ارزش خرید را داشته باشد ؟؟
ففط لطفا لنز پیشنهاد بدهید
با تشکر
با سلام
دوست من لنزهایی که فرمودید لنزهایی با کیفیت پایین هستند و در آینده به احتمال زیاد با ضرر به فکر تعویض لنز خواهید افتاد (البته نظر شخصی من اینگونه است )
من به شما پیشنهاد میکنم با بررسی بیشتر و مقداری افزایش بودجه لنز بهتری را انتخاب کنید تا به این زودیها مجبور به تعویض آن نباشید
من با گزینه بهتری مثل 300-70 نیکون بیشتر موافقم البته با افزایش بودجه بیشتر از این هم میتوانید لنزهای فوق العاده با کیفیت تری انتخاب بفرمایید .
ارادتمند شما
شناسی
با سلام
دوست عزیز من خودم تامرون 300-70 را دارم و به شما آنرا اصلا توصیه نمیکنم اگر قرار به خرید این لنز باشد نسخه سیگمای آن بهتر است (البته خیلی ناچیز)
دقیقا پست قبل رو با توجه به تجربیات شخصی خودم با این لنز خدمتتون عرض کردم زیرا پس از 5 ماه از خرید لنز تامرون با مقایسه کیفیت عکسهای آن با لنزهای دیگه مجبور شدم یه هزینه دیگه بکنم و یه لنز 300 f/4 با کیفیت بگیرم وقتی به روزی که این لنز را خریدم فکر میکنم خیلی پشیمان میشوم چون از لحاظ مالی میتوانستم بیشتر هزینه کنم اما فروشنده مرا فریب داد در حالیکه شاید اگر آنروز 300-70 نیکون را میگرفتم بعدا خلا زیادی احساس نمیکردم و این تفاوت عکسها آنچنان زیاد نبود که به این زودیها بخواهم هزینه کنم.
بطور مثال در زیر لینک مقایسه این دو لنز توسط بنده را که البته کار زیاد صحیحی نیست (چون این لنزها در یک محدوده قیمت نیستند و یکی از آنها پرایم است ) میتوانید ملاحظه بفرمایید .
http://www.prophotocom.com/forums/showthread.php?t=350
درضمن این را هم خاطر نشان کنم لنزی مثل 300-70 سیگماو 200-55 هم کیفیتی در حدود تامرون را دارند و شما میتوانید تعبیر حدودا مناسبی از اختلاف کیفیت یک لنز با کیفیت خیلی خوب و این دسته لنزها بدست آورید .
ارادتمند شما
شناسی
سلام امیدوارم تاپیکو درست اومده باشم.
یه لنز میخوام واسه ماکرو و پرتره ، چیز هایی که پیدا کردم اینان
Tamron 90mm f2.8-Tokina 100mm f2.8-Sigma 105mm f2.8-Nikkor 105mm f2.8
نظرتون رو کدومه، نیکون با اینکه مناسبه ولی بودجشو ندارم . ممنون میشم راهنمایی کنین.
باسلام
سعید عزیز ببخشید که دیر جواب دادم
بله صد در صد لنز 300f/4 نیکون انتظار شما را بر آورده میکنه و مطمئن باشید که از عکاسی با آن شگفت زده خواهید شد .سرعت و دقت فوکوس بسیار مناسبی دارد .
این لنز شارپنس خارق العاده ای داره و بسیار خوش ساخت و محکم است در ضمن امکان نصب کانورتور 1.4 را هم دارد که با آن به فوکال لنت 420 میرسید . اما لرزشگیر ندارد و عکاسی با آن در دست به تمرین و دقت زیاد نیاز دارد .
امتیاز کیفیت عکس آن از سایت slrgear نمره 10 از 10 است
تنها نکته منفی این لنز نداشتن المان انتهایی است که امکان ورود گردو خاک را به آن زیاد کرده است ولی در صورت دقت بیشتر و یا نصب تله کانورتور و باز نکردن آن دیگرمشکلی وجود نخواهد داشت .
این لنز بسیار بسیار کمیاب است و من پس از 3 ماه توانستم آنرا پیدا کنم .حتی در تایلند و دبی نتوانستم آنرا پیدا کنم و در اخر در ناصر خسرو خودمان پیدا کردم
موفق باشید
من قصد خريد لنز براي دوربين كانن 500دي خودم را دارم.اوليت هايم بر اساس اهميت ازاين قرار است:
1- كيفيت بالاي تصوير بخصوص شارپ و زنده بودن تصوير گرفته شده بطوري كه عكس گرفته شده تفاوت فاحشياز نظر كيفيت و زنده بودن با لنز كيت اصلي داشته باشد.
2- وايد بودن جهت عكاسي هاي منظره و نيز پرتره.
3- تله بودن براي عكاسي هاي منظره .
4- قيمت تا حدود 400 هزار تومن.
لازم به ذكراست كه لنز مورد نظر من از نظر وايد و تله بودن بايد شرايط بين نابين داشته باشد يعني شرايط تله و هم شرايط وايد را داشته باشد البته نه بصورت صد درصد و كامل.
(اميدوارم منظورم رو رسونده باشم)
با سلام
من فکر میکنم لنز 17-70 سیگما لنز خوبی برای شما باشه
بخصوص که مدل لرزهگیر آن هم معرفی شده، البته بیشک اگر بتونید بیشتر خرج کنید مطمئنآ لنز 15-85 لنز ایدهآلی هست،
ولی خب لنز 17-70 هم در این قیمت بسیار خوب هست مخصوصآ که 70 این لنز روی دوربین شما معادل 112 هست ، البته سعی کنید زیاد به محدوده زوم زیاد عادت نکنید
موفق باشید
سلام...
البته فكر كنم نظرم اشتباهه ولي به حرحال مي گم كه اگه اشتباه به فهمم
اگه لنز كيتتون رو داريد منظورم 18-55 هست يه مكمل اروزن و خوب مثه 55-250 براش بخرين...
در اين صورت هم تقريبا وايد رو داريد هم تقريباتله .. وهم اينكه رنج بين اين دو رو ازدست نمي دين...
قيمت هم حدود 290 تومن..
اما يه نكته كه روي بدنه ي شما به 400 مي رسه!!
همانطور كه جناب جزايري فرمودند شما به يك لنز mid range نياز مند هستيد و انتخاب خوبيه.
هم 70-17 سيگما و هم 85-15 canon لنزهاي با كيفيتي هستند . به هر جهت وايد براي منظره بيشتر استفاده ميشه و تله براي پرتره. اما قيمتي بيشتر بايد بپردازيد. مگر اينگه ورژن بدون لرزشگير همين سيگما را تهيه كنيد.:::happy:::
با سلام
برای عکاسی از منظره و طبیعت چه لنزی برای دوربین کانن پیشنهاد میکنید؟
منورم لنز واید هست مثل canon 10-22mm البته با بودجه کمتر از 300چوق نه این لنز 700تومنی
با سلام
البته 10-22 کانن یه لنز اولترا واید هست.
اگه اولترا واید بخواین ارزونترینش 10-20 سیگما هست که حدود 550 فکر می کنم باشه.
شما با بودجه ای که فرمودین سه تا گزینه برای انتخاب دارین.
18-55 معروف
17-85 دست دومش رو باید بخرین (با توجه به بودجه)
17-70 سیگما که یا باید دست دوم بخرین یا حدود 70 به بودجه اضافه کنید.
من خودم از 17-70 برای عکاسی از طبیعت استفاد میکنم و تا حدود زیادی راضیم.نسبت به قیمتش لنز خوبی هست.
البته اگه لنزهایی که در حال حاض دارین رو بفرمایید بهتر میشه.
سلام بر اساتید محترم و عزیز سایت
من عکاسی هوایی (عکاسی از هواپیما) انجام میدم یعنی در کل عکاسی از سوژه های متحرک بزرگ با حداقل سرعت 250 کیلومتر بر ساعت و فاصله حدود 300-400 متر از سوژه
به نسبت بودجه ای که در حال حاضر دارم تصمیم به خرید یکی از دو لنز زیر رو دارم :
Canon EF 75 - 300mm f/4.5-5.6 III
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
کدام یک از این دو را انتخاب کنم ؟
در لنر اول لرزشگیر وجود ندارد. آیا این عدم وجود لرزشگیر در عکاسی در روز برایم دردسرساز خواهد شد؟ در شب چه طور ؟
در لنز اول از موتور DC برای اتوفوکوس استفاده شده ولی در نوع با لرزشگیر که حدود 400000 تومان گرانتر است از موتور USM ، فرق این دو در چیست؟ آیا موتور DC که میگویند سرعت کمتری دارد این سرعت کم در حدی هست که آزار دهنده باشد یا آنچنان محسوس نیست ؟
ضمنا مدل دوربین بنده CANON EOS 450D هست. خیلی ممنون
سلام.
75-300 یک لنز قدیمی است و مدل بهتر آن 70-300 IS است.75-300 فول فریم است اما کیفیت خوبی ندارد,لرزشگیر
هم ندارد و حیف 5دی که این لنز روی آن سوار شود!
55-250 لرزشگیر موثری دارد.کیفیت خوبی نسبت به قیمت دارد.درست است که USM نیست اما سرعت فوکوس آن
در محیط بیرون و روز کاملا خوب است مگر اینکه بخواهید عکاسی ورزشی انجام بدهید.من 2 هفته این لنز را امانت
داشتم.از خرید آن پشیمان نمیشوید.مکمل خوبی هم برای 18-55 است.
عکس های زیبایی بگیرید
سلامنقل قول:
عکاسی از سوژه های متحرک بزرگ با حداقل سرعت 250 کیلومتر بر ساعت و فاصله حدود 300-400 متر از سوژه
اگر از اجسام متحرک با سرعت بالا بخواهیدعکاسی کنید، لرزش گیر نیاز ندارید. مگر در موارد خاص فرضا پانینگ با سرعت شاتر پایین
سلام.جناب حمزه ای درست میفرمایند,اما سعی کنید تا انجا که امکان دارد برای لنزهای تله به فکر لرزشگیر هم
باشید که اگر واجب نباشد حتما مستحب است!
پیروز باشید
با سلام
نظرتون درباره لنز Sigma 70 - 300mm f/4 - 5.6 APO DG Macro چیه؟ من بیشتر برای عکس نزدیک از سوژه میخوام یا پرتره.قیمتش هم خوبه
ممنون
با درود.
بعد از ماهها تحقیق بالاخره CANON 7D را انتخاب کردم. در طی این مدت دنبال تک لنز 18-200 بودم ولی بالاخره از خر شیطون پیاده شدم و فهمیدم که این لنز به جز رنج گسترده عملا نیازهای مرا براورده نمیکند.الان به دنبال بهترین کیفیت با حدود 2 میلیون بودجه برای لنز هستم.که برای تحقق این امر به کمک و راهنمایی های گرامیان این فروم نیازمندم.
قطعا لنز تله انتخابی من CANON 70-200 F4 L IS می باشد.اما در رنج واید-نرمال به دنبال بهترین کیفیت با بودجه خودم هستم و بین سه لنز زیر مرددم.
EF-S CANON 15-85 که در ISO 12233 Chart 100% Crops سایت THE DIGITAL PICTURE یک سرو گردن از لنزی مثل 55-17 بالاتر است و 55-17 جز سرعت بالا حرفی دیگر برای گفتن ندارد.
EF CANON 24-105 F4 L که در این فروم بسیار بسیار از این لنز تعریف شده است ولی در ISO 12233 Chart 100% Crops سایت THE DIGITAL PICTURE هیچ حرفی برای گفتن پیش 15-85 ندارد!!!! (تازه نمونه عکسهای 105-24 با CANON 1 DS MARK III گرفته شده و 15-85 با 50D!!!!!!!!!!)می خواستم از دوستان بپرسم چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
و لنز سوم SIGMA 17-70 OS است که در DIGITAL PICTURE برای مقایسه قرار داده نشده ولی در تاپیک لنزهای با ارزش از نسخه بدون لرزشگیر دار آن بسیار بسیار تعریف شده.
شخصا به 105-24 عللاقه ذارم و مخصوصا خط قرمزش کور کننده است و حسنش این است که EF است و در کوچ احتمالی آینده به فول فریم قابل استفاده است.ولی عیبش این است که رنج واید در APS-SENSOR ندارد و یک خرج برای 10-22 یا 10-20 روی دستم می گذارد.ولی اگر کیفیتش بسیار بهتر از 85-15 باشد واقعا می ارزد.(که در تست THE DIGITAL PICTURE کاملا بر عکس است)
ولی اگر دوستان نظر بدهند که مقایسه THE DIGITAL PICTURE درست است و 85-15 کیفیت بهتر یا اقلا مساوی دارد صرف با خرید 85-15 است.کلا به REWEW های یک سایت نمی تونم اعتماد کنم و رأی دوستان صاحب نظر این فروم را مقدم میشمارم و بنا به همین دلیل از عزیزان تقاضای یاری نمودم.
ضمنا تمامی نظرات بالا مربوط به مقایسه ISO 12233 Chart 100% Crops سایت THE DIGITAL PICTURE است و بنده در حدی نیستم که پیش بزرگان این هنر که تعدادشان در این فروم کم هم نیست بیام و نظر شخصی خودم را ارائه دهم.
با سپاس فراوان.
فرزام.
سلام
نظر شخصي من اين است كه وقتي 2 ميليون براي لنز گذاشته ايد و لنز تله را نيز كه 1300 قيمت دارد انتخاب كرده ايد بهترين انتخاب براي تكميل رنج همانا 85-15 است و بس. ضمنا شما مي توانيد اصلا كيت 7D را با 85-15 بخريد و خيال خودتان را راحت كنيد. 85-15 به غير از Build Quality و سيلينگ چيزي از 105-24 كم ندارد.
سلام
اینطور که متوجه شدم برای عکاسی در داخل ساختمان و در شب ( به عنوان مثال مجالس جشن و ... ) به علت نور کم وجود لنز با دیافراگم باز ضروری است و با توجه به تصاویری که با 55-18 در f3.5 گرفتم این مطلب رو حس کردم که این دیاف جوابگو نیست! حالا از شما دوستان تقاضا دارم لنزی مناسب برای این کار به من معرفی کنید البته هر چه قیمت پائین تر باشد بهتر. میخوام با توجه به قیمت ارزش خرید رو داشته باشه نه کیفیت پائینی داشته باشه و نه قیمت نجومی (که بالطبع کیفتش هم خوب هست!!)
Canon EF 50mm f/1.8 Lens
فی 110~120
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1272631441
دیگه از این قیمت پایینتر با این دیاف فکر نمیکنم پیدا کنی!
سلام.دوست من پیشنهاد میکنم یک فلاش خوب بخرید!
با دیاف 1.8 شما عملا در یک مهمانی یا مجلس عروسی عکس هایی با بوکه یا پس زمینه ی تار شدید خواهید داشت.
موفق باشید
سلام
تنها جواب شما جوابي است كه آقاي قدوسي دادند. لنزهاي ديافراگم باز براي عكسهاي خاص و هنري با عمق ميدان كم مناسبند. براي عكسهاي مورد نظر، شما فلاش نياز داريد نه لنز با دياف باز.
دوست عزیز
عکاسی با دیاف های بسیار باز کار مشکلی است چرا که عمق میدان بسیار کمی دارند.
به عنوان مثال لنز با دیاف 1.4 که من خودم دارم هنگام عکسبرداری پرتره فقط چند میلی متر در دیاف 1.4 عمق میدان دارد و اگر روی چشم سوژه فوکوس کنید بینی و گوش ها تار هستند.
گذشته از آن به علت این عمق میدان بسیار کم اگر در فاصله زمانی که نینم شاتر می گیرید و شاتر را می چکانید سوژه چند میلی متر عقب و جلو برود از فوکوس خارج می شود
کلا این لنزها کاربردهای هنری دارند و به نظر من دیاف کمتر از 2.8 برای پرتره های مهمانی ها چندان مناسب نیستند و همانطور که دوستان گفتند فلاش یا افزایش ایزو تا حدی که نویز مزاحم نباشد بهترین چاره است.