لنز برای نیکون(DX) تا حدود 1 میلیون
سلام به همه ی دوستان عزیز ...
میخواستم ببینم بهترین لنز برای کار های مستند ، اجتماعی .... تا حدودی 1 تومن ( کمی بالاتر با پایین تر ) برای نیکون ( D7000 ) چه لنزی هست . گزینه های زیادی از جمله 55-17 ، 85-16 ، 35 و .... رو در نظر دارم و واقعا گیج شدم
از برند های دیگه اما با کیفیت باشه مشکلی نیست . ( Sigma , Tamron ...... )
این رو هم اضافه کنم که قصد خرید یه 10 - 20 سیگما رو هم دارم برای کار های Landscape . اما اینکه این 10 -20 به عنوان یه لنز برای کار های مستند هم برام کاربرد داشته باشه رو نمیدونم .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
عکاسی اجتماعی با کدام لنز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad.abaee
با سلامببخشید من چون به تازگی این مقاله رو خوندم یکم دچار سردرگمی شدم... در این مقاله که با عنوان "ترفندهای عکاسی مستند و خیابانی" به تاریخ 18 آبان 85 در سایت عکاسی منتشر شده میخونیم :البته شاید بگید این نظرات شخصی نویسنده است...اما خب باز هم جای تأمل داره ...با تشکر
سلام
احمد جان من به همین دلیل از دوستمون خواستم که عکاسی اجتماعی را اینطوری تفکیک نکنند
عکاسی اجتماعی یک حیطه بسیار گسترده است که عکاسی شهری و خیابانی جزیی از آن است
مثلا یک عکاس ورزشی که تصمیم می گیرد ،بعد از بازی فوتبال از اتفاقات حاشیه ای تماشاگران عکاسی کند ، عکس اجتماعی میگیرد
یا یک عکاس خبری که در یک کنفرانس ، تصمیم می گیرد از حضاری که خواب تشریف دارند ، سند جمع آوری کند !
یا حتی یک عکاس طبیعت ، که تصمیم می گیرد درباره اوضاع بهداشتی مناطق توریستی تحقیق کند
این ها همه در حیطه عکاسی اجتماعی است و اصلا نمی شود عکاسی اجتماعی را محدود به عکاسی شهری و خیابانی کرد
شما ممکن است در فضای داخلی عکاسی کنید(indoor) یا در فضای خارجی(outdoor)
نکته ای که مهم است و من می خواهم به آن اشاره کنم تا بحث از موضوع تاپیک خارج نشود ، بحث لنز مورد نیاز برای این نوع عکاسی است
شما برای عکاسی اجتماعی حتما به لنزی احتیاج دارید که بسیار سریع فوکوس کند
اتفاق افتاده که کندی همین 70-200 باعث شده شات هایی از دستم برود
با اینکه 70-200 لنز کندی نیست و فوکوس فوق سریع دارد ، اما شرایط کار عکاسی خبری اجتماعی این گونه است.
شما برای عکاسی اجتماعی حتما به یک لنز مقاوم و با کیفیت ساخت بالا احتیاج دارید
برای همین است که من 17-40 با اف 4 زیاد دست عکاسان خبری دیده ام اما 17-55 با اف 2.8 ندیده ام
معیار ها را باید درست در نظر گرفت و به درستی هم قضاوت کرد
ارادت