جلال پارسا
درود
دوست عزیز همونطور که احتمالا مطلع هستید برای عکاسی حیاط وحش معمولا به لنز تله احتیاج دارید نه واید !!
بنظر من یکم آپشن های مورد نظرتون رو محدود کنید تا یه لنز خوب و با کیفیت رو بتونید انتخاب کنید. طبق خواسته ی
حال حاضره شما قاعدتا لنزی که همه بهتون معرفی میکنن لنزیه با فاصله ی کانونی بین حدودای 18 تا حدودای 200
که حتی همین رنج هم توی لنز های Canon موجود هست ولی از کیفیت خیلی خوب و عالی برخوردار نیست.
پس بنظر من:
یا لنز تله خوب انتخاب کنید و یکم هم رنج قیمتتون رو بیشتر کنید (مثلا میتونید یه canon 70-200 f4 دست دو تمیز با یه تله کانورتور Canon تهیه کنید)
یا لنز واید خوب انتخاب کنید و باز هم یکم رنج قیمتتون رو بیشتر کنید که حتی همین لنزی که دوستمون بهش اشاره کرد
گزینه ی خوبیه.
موفق و پیروز.
درود
من بعید می دانم با این قیمت لنزی با مشخصاتی که ذکر کردید پیدا بشه! (از 1 تا 2 تومان)
ولی پیشنهاد می کنم به این مدلها نگاهی بکنید
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD SP
Tokina 16-28mm f/2.8 AT-X PRO FX SD
و در نهایت کلیه لنزهای
Canon EF 16-35mm
باید سطح قیمتتون را افزایش دهید وگرنه شاید بتوانید همان 40-17 را بصورت کارکرده تهیه کنید
ارادتمند
درود بر شما ابی جان
من لنز تله ام رو تهیه کرده ام و میخواهم لنز وایدم رو آپگرید کنم.
ممنون مصطفی جان
این دو مدل که فرمودید
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD SP
Tokina 16-28mm f/2.8 AT-X PRO FX S
فکر میکنم هر دو فوکال هایشان برای فول فریم در نظر گرفته شده است و روی کراپ به اندازه ضریب افزایش میابد که مناسب نیست درست میگویم؟بعنی بازه پایینشان از 24 شروع میشود.
درود
بله درسته!
شما هم فول فریم را در نظر دارید و هم کراپ را و این نشدنی هست (حداقل با اطلاعات من)
برای کراپ می توانید لنزهایی مثل
Sigma 8-16
Tokina 11-16
تهیه کنید
ولی این مدلهای برای فول فریم کاربردی ندارند
من پیشنهاد می کنم شما یک لنز از دو مدل بالا را تهیه کنید بعد که خواستید برید سمت فول فریم لنز را بفروشید و از لنزهای اون بازه تهیه کنید
ارادتمند
بنده هم نظر مصطفی جان رو تایید میکنم.
پیشنهاد بنده بیشتر برای توکینا هست. از همین الان هم برایتان مشتریشو دارم ( خودم ! ) حاضرم بیعانه هم بدهم....
دوستان بنده هم در صدد تعویض 18-135 اس تی ام با لنزی با دیاف بازتر هستم. خودم سیگما 17-50 دیاف 2.8 مد نظرم هست. البته اگه کنون 17-55 گیرم بیاد که چه بهتر
لازم به ذکره 70-300 برای کادر تله دارم و توکینا 11-16 هم در رزرو خرید دارم...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام
برای دوربین 5d مارک یک چه لنزی رو پیشنهاد میکنین ؟
برای عکاسی داخل منزل و گاهی بیرون منزل