با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتید و نیز نیازتان به"عکاسی از چهره" لنز 50mm 1.8 رو پیشنهاد می کنم. دامنه ی واید لنز خودتان کار را برای عکاسی از طبیعت تا حد زیادی راه می اندازد. در ثانی حال که شناخت دقیقی از لنزها ندارید احتمال پشیمانی در آینده نسبت به خرید لنزی که پیشنهاد دادم بسیار کمتر است. خصوصا به دلیل اینکه لنز سریعی است و مورد نیاز در نور کمتر بعلت اپرچر باز و نیز بدست آوردن عمق میدان کم.
شما با همون 18 میلیمتر لنز خودتون می تونید عکاسی واید کنید و احتیاج به لنز جدید ندارید و طبق نظر خودتون، براتون کافی هست. همچنین می تونید با 50 میلیمتر لنز خودتونم عکاسی پرتره انجام بدید.
منتها اگه برای پرتره و کلا می خوایید که در مکانهای کم نور عکاسی کنید و همچنین کیفیت عکس بهتری داشته باشید و پس زمینه نرم و دلنشینی داشته باشید خرید لنز 50 توصیه میشود.
توجه کنید که لنز 50 میلیمتری لنز زوم نیست و تمی تونید فاصله کانونی رو تغییر بدید در حالیکه 135-18 یه لنز زوم هست و میشه فواصل کانونی رو تغییر داد.
دوستان من قصد خرید tokina 11-16mm رو دارم ولی اتفاقی به سامیانگ 10 2.8 برخوردم. خصوصیات جلب نظر کننده ای داره. به نظرتون می تونه انتخاب معقولی باشه؟