با سلام
در این سایت که ظاهرا طور دیگه ای هست. حداقل در فوکال 17 و دیاف 2.8 شارپنس مدل قدیمی رو بهتر نشون داده!
آیا قابل اعتماد هست بهش استناد کنیم؟
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
با سلام
در این سایت که ظاهرا طور دیگه ای هست. حداقل در فوکال 17 و دیاف 2.8 شارپنس مدل قدیمی رو بهتر نشون داده!
آیا قابل اعتماد هست بهش استناد کنیم؟
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
درود
اول از همه چرا اصرار به تهیه این فوکال دارید؟
اگر فوکال 55 کارتون را راه می اندازه، هم می توانید F باز داشته باشید و هم کیفیت و پیشنهاد بنده هم مدلهای زیره
1- 17-55 F/2.8 کنون که خیلی خوبه
2- 50-17 سیگما با F/2.8 که باز هم لنز خوبیه!
اولی حدود 3 الی 3.5 و دومی حدود 1.5 الی 2
اما در بین گزینه هایی که در پس قبلی مطرح کردید و شرایط ذکر شده
بنده شخصا 85-15 را از نظر شارپی به لنز سیگما ترجیح می دهم چون اگر F/2.8 در فوکال واید این لنز را بگیرید سیگما عملا چیزی نخواهد داشت که ارزش فکر کردن نسبت به 85-15 را داشته باشه.در نهایت اگر بخوام گزینه دیاف بازتر رو نادیده بگیرم کدوم انتخاب بهتری خواهد بود (با فرض قیمت تقریبا برابر ) :
1- لنز نو سیگما 70-17 سری جدید C که در بالا به اون اشاره شد.
2-لنز کنون 85-15 دست دوم خرید 2 سال پیش با حدود 8-9 هزار شات و در حد آک بدون جعبه
ممنون دوستان
و یک نکته! برای لنز واید و F/2.8 پیشنهاد می کنم حتما لنز با F ثابت برای تمام فوکال تهیه کنید تا بتوانید از گستردگی بازه ها بهتر استفاده کنید
ارادتمند
دوستان یه لنز معرفی میکنید که برای عکاسی از حیوانات با فاصله خوب باشه، میخوام بدونم لنز تصویر را چندبرابر بزرگتر میکنه
دوربينتان چيست؟ چقدر مي خواهيد هزينه كنيد؟ براي دوربين هاي كانن لنزهاي تله فتو كه براي عكاسي از حيوانات از فاصله مناسب است از 600 هزار تومان تا 55 ميليون تومان وجود دارد. لنز 55 ميليون توماني 800 م م روي دوربين كراپدار مي تواند سوژه را تا حدود 30 برابر نسبت به ديد عادي بزرگ كند.
برای کانن میخوام،چرا دوربین sx60 قدرت 65 برابر داره و قیمتش یک و نیم هست اما یه لنز 55 میلیونی فقط 30 برابر زوم داره
با سلام
دوستان کسی جایی رو میشناسه که لنز توکینا 11-16 mm برای کانن رو بفروشن؟ ممنون
به دلیل کیفیت. اشخاص یا موسساتی که از لنزهای چند ده میلیون تومانی استفاده می کنند از این راه کسب درآمد می کنند. کیفیت عکس خروجی SX60 در حد قیمتش است. هیچ کس هیچ پولی بابت چنین عکسی پرداخت نمی کند و چنین عکس هائی قابل انتشار و ارائه هم نیستند. برای کسی که تفننی عکاسی می کند و نمی خواهد یا نمی تواند چند میلیون تومان بابت لنز هزینه کند (مثلاً با 4 الی 5 میلیون تومان یک لنز تامرون 150-600 بخرد) استفاده از SX60 در کنار دوربین DSLR و فقط برای عکاسی از پرندگان آن هم در نور مناسب و ایزو پائین راه حل نسبتاً مناسبی است.
با سلام و ممنون از توضیحات و پیشنهادات شمادرود
اول از همه چرا اصرار به تهیه این فوکال دارید؟
اگر فوکال 55 کارتون را راه می اندازه، هم می توانید F باز داشته باشید و هم کیفیت و پیشنهاد بنده هم مدلهای زیره
1- 17-55 F/2.8 کنون که خیلی خوبه
2- 50-17 سیگما با F/2.8 که باز هم لنز خوبیه!
اولی حدود 3 الی 3.5 و دومی حدود 1.5 الی 2
با فوکال بالای 50 برای عکاسی کلوزآپ و پرتره بیشتر استفاده میکنم که دفرمه شدن صورت کم باشه و بیش از 2 تومن نمیخوام هزینه کنم و دیاف بازتر از 5.6 میخوام که در فوکال 85 لنز 15-85 بهم میده که باز تازه باید 1-2 استاپ ببندمش تا به بیشترین شارپنس برسم که میشه 7.1 (چون بیشتر از فوکال بالا بجهت پرسپکتیو خاصش استفاده میکنم و میخوام در این فوکال دیاف بازتری از 5.6 داشته باشم, شاید توقعم با 2 تومن زیاده)
سپاس
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
درود
محدودیت بودجه شما دست آدم را برای پیشنهاد می بنده! وگرنه بهترین النز برای کار شما 105-24 کنون یا 70-24 F/2.8 تامرون یا سیگماست! البته قیمتشون بالاست!
بنابراین و با توجه به توضیحات خودتون من بین گزینه های شما لنز کنون را بیشتر ترجیح می دهم!
بعنوان یک پیشنهاد بنظرم یک لنز پرایم برای پرتره تهیه کنید (برای بدنه کراپ بنظرم 50 F/1.8 خیلی خوب و در F/5.6 شارپه) و اختلاف قیمت را برای تهیه یک لنز مثل 50-17 سرمایه گزاری کنید!
و یا یک لنز 85 F/1.8 تهیه کنید که البته برای بدن شما خیلی دیگه فوکال بسته می شود.
شاید بتوانید لنزهای سیگمال 200-70 F/2.8 (ورژن قدیمی) را خدود 2 میلیون تومان پیدا کنید.
ارادتمند