دوست عزیز من با سیگما کار نکردم اما 55-200 نیکون رو دارم با توجه به قیمتش واقعا راضی کنندست اگه تو این مورد میتونم کمکی کنم بفرمایید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
من VR دارم تو تمام فواصل کانونی کیفیت خوبی داره یعنی اصلا انتظار نداشتم یه لنز 500 تومنی انقدر تو خروجی دوربین تاثیر بزاره من لنز کیت 18-55 داشتم و میخواستم با هزینه نه چندان بالا تله رو تجربه کنم بهترین انتخاب تو این رنج برای نیکون همین لنزه
وزن مناسبی داره و سنگین نیست لرزشگیر خوبی داره فوکوسش در حد قیمتش خوبه شاید تنها موردی که من داشتم حداقل فاصله فوکوسشه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام . من قصد خرید دوربین nikon D5300 دارم. برای انتخاب لنز برای این دوربین از دوستان راهنمایی می خواستم که چه لنزی بهتره بخرم تا در موضوعات طبیعت ، پرتره و خانوادگی و مسافرت تا حدودی ماکرو هم انجام بده .از بزرگواران تقاضای راهنمایی دارم.
از اساتید مشورت می خواستم در مورد انتخاب بین Tamron 24-70 VC و Nikon 24-120 f4 VR و Sigma 24-105 f4 OS و ... .
بنده یه لنز 70-200 دارم و یه 50 و دارم فول فریم تهیه می کنم. یک بازه ی 14تا 70 و تقریباً خالی دارم.
چیزی که مشخصه بیشترین فعالیتم توی ژانر طبیعت و منظره بوده اما مشخصاً بسیار زیاد پرتره رو دوست دارم و البته ژانرهای دیگر رو هم همیشه سعی کردم تجربه کنم غیر از عکاسی از ستارگان و شب.
حالا اینجا از دوستان میخوام یه همفکری باهام داشته باشند که با هزینه ی کمتر دست و بالم برای فعالیت و خواسته هام بازتر بشه. پیشنهادتون بین لنزهای بالا کدومه؟
و اینکه به نظرتون اگر یه 15-30 تمرون فعلاً بگیرم میتونه بهتر باشه تا روزی روزگاری پولی دستم بیاد و بتونم اون سیاه چاله ی بین 30 تا 70 رو به ترتیبی پر کنم؟ یا نه بیخیال اون اولتراواید و واید ابتدایی بشم؟
هر کدوم از لنزای بالا چون از 24 شروع میشن تا حدی واید رو برام فراهم می کنن و اون چاله ی نرمال هم پر میشه اما اولتراواید از دست میره که شاید تا حدی تو طبیعت مشکلزا بشه(البته چون تابحال فول فریم نداشتم نمی دونم چقدر مؤثره این 24 اما از روی سیمولیتر سایت Nikon تفاوت حدود 27 درجه ای در دید بین 15 تا 24 وجود داره و شاید تو طبیعت خیلی آزار نده) خلاصه راهنمایی بفرمایید بهترین کار چیه؟ این 24 قابلیت این رو داره که چیزی در طبیعت بتونه تو پیش زمینه قرار بگیره یا نه؟ و ... .
ویرایش توسط Iman.sh : Sunday 30 August 2015 در ساعت 15:04
اگه من جای شما بودم فعلا 70-24 رو می خریدم (البته در مورد کیفیت 70-24 تامرون در همین فروم دوستانی هستند که این لنز رو خریداری کردن و می تونند نظر بدن)و بعدا 24-14 رو بهش اضافه می کردم(خصوصا اگر به عکاسی از آسمان شب هم علاقه مند هستید) و رنج واید تا تله f2.8 رو کامل می کردم. 24mm برای اکثر کاربردها به اندازه کافی واید هست ولی باخرید 30-15 شما عملا رنج بسیار پرکاربرد 70-24 رو که در واقع مهمترین بخش هم هست از دست می دهید. حتی لنز 50mm هم در کنار 70-24 به خاطر وزن کمتر و یک استاپ روشنایی بیشتر هنوز قابل استفاده است.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
بین بازه 18 تا 55 کیفیت 18-55 STM با 18-135 STM از لحاظ شارپ بودن و داشتن خطای کمتر چقدر فرق داره؟ 18-135 در اون بازه فقط منظورمه بهتره یا بدتر؟
لطفا دوستانی که خودشون تجربه کار با هر دو لنز را داشتن راهنمایی کنن( لنز 18-55 های قبلی اصلا مورد نظرم نیست)