صفحه 403 از 433 نخستنخست ... 303 353 393 399 400 401 402 403 404 405 406 407 413 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 4,021 تا 4,030 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر همراه kato آواتار ها
    تشکر کرده
    325

نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Zallaghi نمایش پست ها
    نیما، تو که گفتی تجربه Kato بالا رفته.
    این که باز برگشت سر جای اولش !؟

اولا اینکه 18-140 در مقابل فوکال و کیفیت و خروجی و استفاده والک اروندیش بشدت!!! ارزش خرید داره.
    دوم اینکه من همچنان بادی 7200 شما رو خریدارم ! با همون 750 مد نظرتون هم عوض میکنم...

خداوکیلی شمام چه چیزایی رو باهم مقایسه میکنی برادر من...
    شما دو لنز یا بادی رو با هم مقایسه میکنی، اصلا به تفاوت قیمتشون هم فکر میکنی؟ ما اصلا 16-35 که ندارم، اگر منظورت 18-35 اف 1.8 هست آخه این کجا و 18-140 کجا...

شما بازم بی تجربیگتون رو اثبات کردی
    لنز 50مم برای هد شات !؟؟
    عزیز من وقتی 18.140 و 18.200 و امثال اینهای کیفیت خروجی خوبی نداره چرا باید ارزش خرید داشته باشه حالا شما بگو خب قیمتش ارزونه درسته ارزونه ولی کیفیت نداره خب وایدش که افتضاحه خودتون میدونید. به نظر بنده اینجور لنز ها بدنه رو حیف میکنن بدنه ای که خیلی خیلی قابلیت خروجی بهتر با لنز های دیگه رو داره درسته باید بیشتر هزینه کرد
    Amirhoseingh تشکر می‌کند.

كاربر همراه Amirhoseingh آواتار ها
    تشکر کرده
    268

با لنز هاي پرايم ديگه هم چك كن
    ویرایش توسط Amirhoseingh : Monday 29 August 2016 در ساعت 00:37

تشکر کرده
    268

نقل قول نوشته اصلی توسط Aier نمایش پست ها
    لابلای صحبت های دوستان من اینو که یادم رفت در پست قبلی بگم اینجا اضافه میکنم :

بنده مبتدی هستم، هنوز شش ماه نشده که دوربین خریدم، هرچند از همون شب اول شروع کردم و روزانه ساعت ها مطالعه دارم، اما قطعا اطلاعاتم بسیار محدوده و الان به علت آماتور بودن خودم سوالات و مشکلات و حرف های آماتوری و مسخره ممکنه بزنم و باعث اذیت و اعصاب خوردی دوستان بشم،
    به هیچ وجه هیچ ادعایی ندارم و میدونم که خیلی افکاری که الان دارم ممکنه به علت آماتور بودنم اشتباه باشن و در آینده که تجربه بیشتری کسب کنم توجیه خواهم شد
    به همین خاطر من از تمامی افرادی که درمورد مشکلاتم هر سخنی میگن تشکر میکنم حالا چه لفظی و چه با استفاده از دکمش.
    هیچ پستی توی این تاپیک نبوده که من حداقل 3 بار نخونده باشمش ، به صحبت های همه اهمیت میدم و استفاده میکنم و مدام دارم چیز های جدید یاد میگیرم
    پس از دوستان معذرت میخواهم اگه به علت بی تجربگیم حرف هایی میزنم که باعث اذیتشون میشم و تشکر میکنم که بدون هیچ چشمداشتی دارن بنده رو یاری میکنن و قدردان هستم.
    دوست عزيز بنده اعتقاد دارم كه شما يه مقدار زود رفتي سمت لنز پرايم وقتي شما فرق و ماهيت پرايم با زوم رو درك نميكني پس الكي رفتي هزينه كردي ميرفتي يك تله ميگرفتي راضي تر بودي
    البته مشكل شما شايد از لنز باشه خوب ببريد گارانتي توي لنز ها پيش مياد اين اتفاق مخصوصا روي بدنه هاي مبتدي
    همينجا از نيكون هم تشكر ميكنم كه لنزي با تكنولوژي اي اف پي را توليد نمود وگرنه شما از عكاسي دلزده ميشدي و عكاسي رو ول ميكردي خدا رو شكر اي اف پي خيلي خوبه؛)
    خزان و WardeN تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    268

نقل قول نوشته اصلی توسط kato نمایش پست ها
    عزیز من وقتی 18.140 و 18.200 و امثال اینهای کیفیت خروجی خوبی نداره چرا باید ارزش خرید داشته باشه حالا شما بگو خب قیمتش ارزونه درسته ارزونه ولی کیفیت نداره خب وایدش که افتضاحه خودتون میدونید. به نظر بنده اینجور لنز ها بدنه رو حیف میکنن بدنه ای که خیلی خیلی قابلیت خروجی بهتر با لنز های دیگه رو داره درسته باید بیشتر هزینه کرد
    كن راكول دسته بندي جالبي از عكاس ها داره كه يكيش مصداق اينجاست
    "These are amateurs who, by having too much money, buy lots of equipment which can fetter their freedom of expression. They are mostly men, and many are old or retired.

Rich amateurs shoot Leicas, Contaxes, Alpas, Hasselblads and Linhof 4x5s. These are great cameras, but the results are the same as the Zenits, Pentaxes, Bronicas and Tachiharas.

Today they mostly shoot Canon 1Ds-Mk IIIs, 5D Mark IIs or the Nikon D3X.

These are the same idiots who bought the first 2.7 Megapixel digital SLRs designed for newspapers like the Nikon D1 back in 2000 just because they cost $5,000. They gave technically poorer results than the film cameras used by snapshooters. All because it's expensive doesn't make it good.

Bad rich amateurs think fuzzy B/W images of poor people are art.

Some rich amateurs fall into the bottom spiritual level easily because they worry too much about equipment, others go straight on to create great art since they don't have any worries about equipment since they think they own the best. Oddly, few rich amateurs produce ordinary work. It either rules or sucks.
    M.Nouri، Amin.Zallaghi و خزان تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    304

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin9500 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    یه راهنمایی می خواستم برای خرید لنز تله برای دوربین نیکون 5300 چی پیشنهاد میکنید؟؟
    لنز فقط ۱۸-۵۵ دارم
    عکاسی رو تازه شروع کردم
    به نظرتون یه لنز 18-200بگیرم که هم برای تله جواب گو باشه هم واید
    یا یه لنز با بازه دیگه بگیرم ؟؟
    لنز با کیفیتی نیست 18-200، ولی بازه خوبی برای ثبت لحضات داره! اگر پول این لنز رو دارید دستتون بازه، 55-200 جدید بسیار ارزان با لرزشگیر و سرعت فوکوس بالا میتونید تهیه کنید حدود 600-700 تومن و خیلی هم سبک است، 55-300 هم هست کمی گرانتر با بازه بیشتر و سنگین تر و حجیم تر، 70-300 تمرون بالای یه میلیون اپتیک خوبی داره میتونید بهش فکر کنید، 70-300 لرزشگیردار نیکون هم هست 1500 .
    24-120 خیلی جالب نیست! سنگین با اپتیک نه چندان شاهکار ، گران و با بازه ی کم!
    اگر تک لنز نمیخاید به نظرم نسبت به قیمت 55-200 vr ii، و 55-300 گزینه های مناسبی هستند، اگر خیلی به فکر زوم بلند نیستید بهتره 140-18 بگیرید، روی دوربینتون خیلی خوبه اگر بخاید با توجه به دوربینتون میتونید تا اندازه ای کراپ هم کنید زیاد تفاوتی با 200 ندارد، کمتر از یه میلیون لنز خودتون هم میتونید بفروشید. کیفیتش از همه ی اینا بهتره.

اگر نیازتون ضروری و خاص بود با پول 24-120 یا 18-200 توی بازار حتی میشه 80-200 f2.8 نیکون یا 70-200 تمرون رو کارکرده گیر آورد!
    ramin9500 تشکر می‌کند.

كاربر همراه S.Khosravi آواتار ها
    تشکر کرده
    514

نقل قول نوشته اصلی توسط kato نمایش پست ها
    نه 18.140 نه 18.200 هیچ کدوم کیفیت نداره اگر 24.120 بتونید بخرید خیلی خیلی بهتر از 18.200 و 18.140 هست البته با 24.120 واید از دست میره نا گفته نماند
    جسارتا،
    کاش حداقل برای دوستان تازه وارد نسخه نپیچید که خدایی نکرده بعد از مدتی از عکاسی دلسرد نشوند.
    شما همیشه برای مشاوره دادن به دوستان اول علایق خود را در نظر میگیرید بعد نیازهای آنها.

سلام دوستان.
    یه راهنمایی می خواستم برای خرید لنز تله برای دوربین نیکون 5300 چی پیشنهاد میکنید؟؟
    لنز فقط ۱۸-۵۵ دارم
    عکاسی رو تازه شروع کردم
    به نظرتون یه لنز 18-200بگیرم که هم برای تله جواب گو باشه هم واید
    یا یه لنز با بازه دیگه بگیرم ؟؟
    درود
    شما بهتر است فعلا با 18-55 ادامه دهید تا ژانر مورد علاقه تان مشخص شود
    شاید بعد از مدتی تصمیم بگیرید منظره کار کنید که قطعا به لنز واید احتیاج خواهید داشت
    و شاید به ژانری دیگر مانند پرتره علاقه پیدا کنید که بهتر است لنزهای فیکس با دیافراگم باز تهیه کنید
    ارادت
    ویرایش توسط S.Khosravi : Monday 29 August 2016 در ساعت 01:36
    Fereidoon، Amin.Zallaghi، خزان و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی

تشکر کرده
    268

ممنون
    پیشنهاد شما چی هست ؟؟
    بازه بیشتر از ۱۲۰ می خوام
    حالا اگه لنزی باشه که فقط تله باشه هم مشکلی نیست
    نظرتون در مورد ۵۵-۳۰۰ چی هست
    شما بع چه ژانري علاقه داري!؟ و چقدر بودجه ميتوني هزينه كني!؟
    ramin9500 تشکر می‌کند.

كاربر همراه Aier آواتار ها
    تشکر کرده
    248

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhoseingh نمایش پست ها
    دوست عزيز بنده اعتقاد دارم كه شما يه مقدار زود رفتي سمت لنز پرايم وقتي شما فرق و ماهيت پرايم با زوم رو درك نميكني پس الكي رفتي هزينه كردي ميرفتي يك تله ميگرفتي راضي تر بودي
    البته مشكل شما شايد از لنز باشه خوب ببريد گارانتي توي لنز ها پيش مياد اين اتفاق مخصوصا روي بدنه هاي مبتدي
    همينجا از نيكون هم تشكر ميكنم كه لنزي با تكنولوژي اي اف پي را توليد نمود وگرنه شما از عكاسي دلزده ميشدي و عكاسي رو ول ميكردي خدا رو شكر اي اف پي خيلي خوبه؛)
    نه لنز مشکلی نداره
    تو تستایی که دیشب تاحالا کردم گویا رو دیاف 3.5 به بالا و در صورتی که شرایط نوری مناسب باشه شارپنس خوب میشه، اما مجدد تصمیم من برای خرید این لنز اشتباه بوده
    یعنی من این لنز رو به خاطر دیاف پایین تر و گرفتن بوکه توی اون دیاف خریدم که اشتباه کردم، یعنی من از عملکرد 18-55 روی 3.5 راضیم، نیازی نبود یه لنز دیگه بگیرم که روی 3.5 عکاسی کنم

ذر اصل من میخواستم با دیاف 1.8 به بوکه برسم که اشتباه میکردم و اطلاعاتم کم بود، همینجور که دوستان گفتن با مطالعه بیشتر درمورد عمق میدان دریافتم که بهتره با فوکال بالاتر به بوکه برسم...

درکل عکاسی روی 35 خیلی برا من دردسر داره و سخته، یعنی اونجوری که با 18-55 میتونم صحنه شکار کنم، 35 به دردم نمیخوره، اگه عکاسیم بدون تمرکز باشه عکس غیرقابل استفاده میشه

در هر صورت باید این لنز رو بفروشم و یا با لنز پرتره عوض کنم
    من یه دانشجو هستم که زبان تدریس میکنم، ترمی صد تومن میگیرم، هفتصد تومنی که پای این لنز گذاشتم رو بعد از 8 ماه کار تصویه کرده بودم، نمیدونید الان چقدر شوک عصبی و ضربه روحی روانی خوردم به خاطر خرید اشتباه لنز و ضرری که دارم میکنم
    خواهش میکنم اگه کسی میشناسید که این لنز رو میتونه قیمت مناسب ازم بخره بهش معرفیم کنید :(

Rax
    Rax آنلاین نیست
    كاربر همراه Rax آواتار ها
    تشکر کرده
    30

نقل قول نوشته اصلی توسط Aier نمایش پست ها
    نه لنز مشکلی نداره
    تو تستایی که دیشب تاحالا کردم گویا رو دیاف 3.5 به بالا و در صورتی که شرایط نوری مناسب باشه شارپنس خوب میشه، اما مجدد تصمیم من برای خرید این لنز اشتباه بوده
    یعنی من این لنز رو به خاطر دیاف پایین تر و گرفتن بوکه توی اون دیاف خریدم که اشتباه کردم، یعنی من از عملکرد 18-55 روی 3.5 راضیم، نیازی نبود یه لنز دیگه بگیرم که روی 3.5 عکاسی کنم

ذر اصل من میخواستم با دیاف 1.8 به بوکه برسم که اشتباه میکردم و اطلاعاتم کم بود، همینجور که دوستان گفتن با مطالعه بیشتر درمورد عمق میدان دریافتم که بهتره با فوکال بالاتر به بوکه برسم...

درکل عکاسی روی 35 خیلی برا من دردسر داره و سخته، یعنی اونجوری که با 18-55 میتونم صحنه شکار کنم، 35 به دردم نمیخوره، اگه عکاسیم بدون تمرکز باشه عکس غیرقابل استفاده میشه

در هر صورت باید این لنز رو بفروشم و یا با لنز پرتره عوض کنم
    من یه دانشجو هستم که زبان تدریس میکنم، ترمی صد تومن میگیرم، هفتصد تومنی که پای این لنز گذاشتم رو بعد از 8 ماه کار تصویه کرده بودم، نمیدونید الان چقدر شوک عصبی و ضربه روحی روانی خوردم به خاطر خرید اشتباه لنز و ضرری که دارم میکنم
    خواهش میکنم اگه کسی میشناسید که این لنز رو میتونه قیمت مناسب ازم بخره بهش معرفیم کنید :(
    دوست عزیر من قصدم راهنمایی شما برای انتخاب های اینده اتون نیست ولی لطف کنید اینقدر قاطعانه نظرات شخصی خودتون رو اینجا به عنوان fact منتقل نکنیدچون هر کسی این مدل پستهای شمارو بخونه فکر میکنه که با خرید لنز 35 هم حیثیت فروم زیر سوال رفته و هم شما احتمالا کسی رو برای مجازات این خرید خواهید کست! همونقدر که من نوعی برای راهنمایی شما ممکنه اشتباه کرده باشم شما با بی تجربگی بقیه رو میتونید به اشتباه بندازید! اولا که لنز 18-55 کانستنت دیافراگمش 3.5 نیست! روی 55 اف 5.6 حداقل ائه! دوما شارپنس اپتیمال حتی برای مرکز تصویر روی 55 حدود اف 8 و بالاتره! سوما لنزهای زوم حتی گرونترین مدلهاشونم روی قسمت تله وحستناک افت رزولوشن دارند! چهارما هیچ ارتباط تکنیکالی بین فوکال و بوکه نیست! مخصوصا در فواصل کمتر از هایپرفوکال! اون چیزی که تغییر میکنه فیلد کروچر و نحوه تراکم دیتیل روی خط فوکوسه! پنجما حتی با گرفتن این فرض غلط که بوکه رو با فوکال در بیاریم (که بازم اینکار بوکه رو حل نمیکنه چون ترنزکشن بین سوژه و بک و فرانت بوکه کاملا متفاوت خواهد بود و فقط تو تئوری هایلایت بک بوکه سایز مشابه خواهند داشت) چند تا مشکل داریم که با سیستم محدودیت بودجه ای شما حل نمیشه! اولا بین 1.8 و 5.6 حدود 3استاپ فاصله است! با همین فرض باید برای گرفتن شاتی که 50 روی 1.8 میگیره روی 150 اف 5.6 باشید! امکان نداره تو رنج بودجه شما لنزی روی 150 پیدا بشه که کیفیت مقبولی داشته باشه! مخصوصا برای پرتره که مرکز تصویر مهمتره! دوما نوردهی به مراتب سختتره چون حداقل 3استاپ نور ارزشمند رو از دست دادید! چهارما 3استاپ روی لرزشگیر ضرر کردید چون فوکال 3برابر شده!
    همه این موارد فقط گوشه ای از دید اشتباه شما به مسائله! حتی در مورد فروش لنز هم طوری صحبت میکنید انگار مجانا قراره ردش کنید! 100 الی 200 تومن فرضا ضرر کنید برای فروش لنز که اصلا تو کار عکاسی اونم بصورت تجربی ضرر دادن اجتناب ناپذیره! بدنه ای که الان 1400 ائه ماه بعد میشه 1200 و دست دومش رو میخرن 800 تومن! اگر قرار باشه به به این اعداد و ارقام فکر کنید اصلا بهتره هیچ چیزی نخرید!

نکته بعدی زاویه دید! شما اگر مدعی این هستید که زاویه دید مفید برای پرتره رو جدیدا کشف کردید بحثی نیست ولی برای پرتره (و نه هد شات چون تمام شاتهایی که شما نمونه گذاشدی پرتره است و هدشات نیست) حتی روی فول فریم زاویه دیدی بین 35 تا 105 مرسومه! فرض بگیریم 50 الی 90 معیار مناسبتری باشه! شما مدعی این هستید که میخواید پرتره نیم تنه با لنزی معادل زاویه دید حداقل 160 روی فول فریم بگیرید! دست بالا مدعی 240 هستید!

الان میفرمایید اطلاعاتتون کم بوده و اشتباه کریدید ولی به نظر الانم اطلاعاتتون برای نظر دادن کافی نیست! شما از دسته افراد PP (پیگسل پیپر) هستید و در عین حال معیار های متفاوتی هم از نظر کادربندی و هنر عکاسی دارید. راهنمایی کردن شما بر اساس استاندارد های یه عکاس معمولی غیر ممکنه! چیزی که باید قبل از خرید SLR تست میگردید کامپت های سوپر زوم سنسور بزرگ بود چون شما به 2 مورد اصلی برای خرید SLR اصلا اعتقادی ندارید (عمق میدان کم و استفاده از لنز پرایم)چه لزومی بر خرید DSLR بوده؟
    Fereidoon، Amin.Zallaghi، خزان و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Aier آواتار ها
    تشکر کرده
    248

دوست عزیر من قصدم راهنمایی شما برای انتخاب های اینده اتون نیست ولی لطف کنید اینقدر قاطعانه نظرات شخصی خودتون رو اینجا به عنوان fact منتقل نکنیدچون هر کسی این مدل پستهای شمارو بخونه فکر میکنه که با خرید لنز 35 هم حیثیت فروم زیر سوال رفته و هم شما احتمالا کسی رو برای مجازات این خرید خواهید کست! همونقدر که من نوعی برای راهنمایی شما ممکنه اشتباه کرده باشم شما با بی تجربگی بقیه رو میتونید به اشتباه بندازید! اولا که لنز 18-55 کانستنت دیافراگمش 3.5 نیست! روی 55 اف 5.6 حداقل ائه! دوما شارپنس اپتیمال حتی برای مرکز تصویر روی 55 حدود اف 8 و بالاتره! سوما لنزهای زوم حتی گرونترین مدلهاشونم روی قسمت تله وحستناک افت رزولوشن دارند!
    دوست من از انتقاداتتون ممنونم، در درجه اول اینو تکرار میکنم که بنده خودم میدونم که مبتدی هستم وبارها اینو گفتم، بارها گفتم که اطلاعاتم قطعا از اکثر افراد این فروم کمتره و تا سالهای آینده درحال یاد گیری خواهم بود، من چیزیو به عنوان Fact با این وضعیت اطلاعاتی به هیچکس نمیگم و تاحالا هرچی به کسی چه در جامعه مجازی چه واقعی گفتم درحد "پیشنهاد" گفتم و به همه تاکید کردم که من تازه کارم با اطلاعات سطحی
    درمورد 18-55 ، شما هم هنوز دارید اشتباه میکنید و همون دیدگاهی که به AFS دارید رو درمورد AFP تکرار کردید و نوشتید، به شما هم پیشنهاد میکنم این لنز رو تست کنید

من نمیدونم چرا تمامی کاربران این فروم به رسم دیدگاه منفی به 18-55 لنز AFP رو ندیده و لمس نکرده و تست نکرده، به عنوان یک لنز نامناسب نقد میکنند ، دوستان شاید از نظر قوانین اپتیکی و غیره قانون برین باشه که لنز پرایم از زوم شارپ تره، اما تکنولوژی هم بی اثر نیست، لنز پرایمی که سی چهل سال پیش با تکنولوژی اون زمان ساخته شده، نسبت به لنز زومی که الان با بهترین تکنولوژی ساخته میشه علارغم قوانین اپتیکی، میتونه شارپنس کمتری داشته باشه!

لنز 18-55 AFP ، در مقایسه با 35mm AFS ، توی هر دیافراگمی که شما بهش فکربکنید شارپتر نباشه، شارپنس برابره (حداقل روی دوربین D3300 و البته توی فضای بسته و اتاق که من تست میکنم چون 90 درصد استفاده ی من از دوربین در فضای بسته خواهد بود) درحال آپلود عکس هایی که برای تست گرفتم هستم، روی دیاف های باز که قبلا مقایسه کردم و دوستان گفتن با دیاف بسته تر بذار و در پست بعدی با دیاف بسته تر میذارم

چهارما هیچ ارتباط تکنیکالی بین فوکال و بوکه نیست! مخصوصا در فواصل کمتر از هایپرفوکال! اون چیزی که تغییر میکنه فیلد کروچر و نحوه تراکم دیتیل روی خط فوکوسه! پنجما حتی با گرفتن این فرض غلط که بوکه رو با فوکال در بیاریم (که بازم اینکار بوکه رو حل نمیکنه چون ترنزکشن بین سوژه و بک و فرانت بوکه کاملا متفاوت خواهد بود و فقط تو تئوری هایلایت بک بوکه سایز مشابه خواهند داشت) چند تا مشکل داریم که با سیستم محدودیت بودجه ای شما حل نمیشه! اولا بین 1.8 و 5.6 حدود 3استاپ فاصله است! با همین فرض باید برای گرفتن شاتی که 50 روی 1.8 میگیره روی 150 اف 5.6 باشید! امکان نداره تو رنج بودجه شما لنزی روی 150 پیدا بشه که کیفیت مقبولی داشته باشه! مخصوصا برای پرتره که مرکز تصویر مهمتره! دوما نوردهی به مراتب سختتره چون حداقل 3استاپ نور ارزشمند رو از دست دادید! چهارما 3استاپ روی لرزشگیر ضرر کردید چون فوکال 3برابر شده!
    فکر کنم منظورم رو اشتباه منتقل کردم، جسمی رو در فاصله سه متری از یک لنز 18-55 مثلا در نظر بگیرید، وقتی با فوکال 18 ازش عکس بگیرید، مثلا X بوکه داشته باشید، بعد با فوکال 35 بگیرید، 2X بوکه داشته باشید، بعد با فوکال 55 بگیرید، 3X بوکه خواهید داشت. پس من اگه مثلا لنز 105 رو خریداری کرده بودم، بوکه ای که دنبالش بودمو روی دیاف 3.5 اون فوکال میگرفتم و مجبور نبودم برای رسیدن به بوکه ای که میخوام از دیاف 1.8 استفاده کنم. منظور من این بود

شما مجددا لرزشگیر AFS رو با AFP یک جور به شمار آوردید که اینگونه نیست، من با لنز18-55 VRII نتونستم روی شاتراسپید 1/30 خوب عکس بگیرم، اما با AFP خیلی راحت 1/10 هم میتونم اینکارو بکنم! یعنی من با لنز AFP سیستم فوکس و لرزشگیرش نسبت به هر لنزی از AFS چندین استاپ نوردهی جلو می افتم
    شما درحال پیاده روی و استفاده از شاتر اسپید 1/50 ، میتونید با لنز AFP به لطف لرزشگیر فوق العادش عکس واضح بگیرید، اما با لرزشگیر های AFS این امر توی 1/100 و بالاتر هم سخته، دیگه توی لنز های بدون لرزشگیر که این امر اصلا غیرممکنه!
    برای مثال این عکسو ببینید که من این عکسو یک دسته به صورت نا محسوس در حین حرکت و قدم زدن در بازار [شب - فضای بسته] گرفتم !
    گرفتن عکس این چنینی با سیستم AFS رو در خواب خواهید دید.

بازهم میگم، تنها دلیلی که من از لنز 35mm راضی نبودم، این بود که اولین لنزی که داشتم، AFP بود که بسیار توی تکنولوژی از AFS بالاتره و انقدر حسن داره که نمیتونم کمبودشون توی لنز 35 رو تحمل کنم. من وقتی میبینم اینهمه کار با لنز صد دلاری قبلی میتونستم بکنم و همه ی اینا با لنز جدید تر غیرممکن شدن، خوب مشخصا از لنز جدید دلزده میشم!

همه این موارد فقط گوشه ای از دید اشتباه شما به مسائله! حتی در مورد فروش لنز هم طوری صحبت میکنید انگار مجانا قراره ردش کنید! 100 الی 200 تومن فرضا ضرر کنید برای فروش لنز که اصلا تو کار عکاسی اونم بصورت تجربی ضرر دادن اجتناب ناپذیره! بدنه ای که الان 1400 ائه ماه بعد میشه 1200 و دست دومش رو میخرن 800 تومن! اگر قرار باشه به به این اعداد و ارقام فکر کنید اصلا بهتره هیچ چیزی نخرید!
    عزیز اگه درامد ماهیانه شما هم 200 هزار تومن بود، شاید تلخی ضرر های این مبلغ هارو حس میکردید

الان میفرمایید اطلاعاتتون کم بوده و اشتباه کریدید ولی به نظر الانم اطلاعاتتون برای نظر دادن کافی نیست! شما از دسته افراد PP (پیگسل پیپر) هستید و در عین حال معیار های متفاوتی هم از نظر کادربندی و هنر عکاسی دارید. راهنمایی کردن شما بر اساس استاندارد های یه عکاس معمولی غیر ممکنه! چیزی که باید قبل از خرید SLR تست میگردید کامپت های سوپر زوم سنسور بزرگ بود چون شما به 2 مورد اصلی برای خرید SLR اصلا اعتقادی ندارید (عمق میدان کم و استفاده از لنز پرایم)چه لزومی بر خرید DSLR بوده؟
    من نگفتم که اطلاعاتم کم بوده و الان خوب شده، اطلاعاتم کم بوده و همچنان کم هست و درحال یاد گیری از دوستان می باشم
    درمورد بقیه ی پاراگرافتون هم سخنی ندارم
    ویرایش توسط Aier : Monday 29 August 2016 در ساعت 09:03