اگر کادرهای بسته تر را دوست دارید 70-200 اگر در کادرهایتان زمینههای زیباتری دارید 85 مم!
70-200 بزرگ و سنگین است 85 دوستداشتنی تر است. مخصوصا 85 اف 1/2 که بهترین لنز 85 موجود است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان سلام
بادی من d5300 هست ، حال میخواستم یه لنز Helios 44-7 بگیرم با تبدیلش
برای کار پرتره میخوام
کسی کار کرده با این لنز ؟
انتخاب این دو لنز کار سختیه، یکی لنزی است که کارایی زیادی دارد یکی لنزی است که فقط از عهده یک کار بر میاید اما ان کار را بی نقص انجام میدهد.
من هم بین این دو لنز دو دل بودم و نهایتا سیگما 85 مم اف 1/4 را تهیه کردم. از خردیم هم راضی هستم.
انتخاب یک لنز به موارد زیادی ارتباط دارد و نسخه واحدی برای همه نمیشود پیچید. ولی بنظر من، اگر کار حرفه ای انجام میدهید اولویت با 70-200 است. اگر برای دلتان عکاسی میکنید به هر دو لنز میتوانید فکر کنید.
در مورد تفاوت در خروجی، تا جایی که سواد من قد میدهد، لنز 85مم پرسپکتیو متفاوتی به شما میدهد که به دلیل فاصله کانونی کمتر سهم زمینه بیشتر است. این لنز زمانی که زمینه جالبی برای قرار دادن در کادر دارید مناسبتر است. این زمینه میتواند نمای شهری، یک غروب زیبا، وسایل خانه و ... باشد.
در نقطه مقابل روی 700-200 برای رسیدن به همان زمینه محو باید به سمت فاصله های کانونی بالاتر بروید که در این صورت زمینه بسته تری روی همان کادر قبلی خواهید داشت. شاید این حالت برای حذف زمینه نچندان دلچسب مناسب تر باشد.
به خاطر همین است که بیشتر عکسهای پرتره ای که سوژه اصلی و تمرکز روی فرد است با لنزهایی مثل 70-200 و 200 گرفته میشوند و در عکسهایی که فرد هم یکی از المانهای کادر است، مثل عکس در زمینه یک غروب زیبا، با لنزهای بازتر مثل 85مم و 50 مم گرفته میشود.
بخاطر همین انتخاب این دو لنز به نوع کاربرد شما، نوع عکسها و مکانهایی که عکاس میکنید ارتباط دارد.
مشکلی که الان من با 85مم دارم این است که دلم میخواست برای عکسهای بسته تر کمی فاصله کانونی بلنتری داشتم. بخاطر همین به 135مم فکر میکنم، اگر چه مدتهاست که دیگر عکاسی نمیکنم .
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
لنز مناسب و با قیمت خوبی است
البته روی بدنه های نیکون ظاهرا حداکثر فاصله فوکوس مقداری کم است و باید تبدیل با اپتیک برای رسیدن به فوکوس بی نهایت داشته باشید
نکته دیگر اینکه بوکه های swirly و زیبا بیشتر در نسخه دو و سه هستند و البته نسخه هفت شارپنس و کنتراست بالاتر دارد
بوکه ان هم مناسب و لذت بخش است
نسخه های دو و سه دیافراگم هشت تیغه و اگر اشتباه نکنم نسخه پنج به بعد شش تیغه است
دوستان سلام
بنده برای یکی از دوستان D7100+18-140 گرفتم
نویز زیاد با این لنز اذیتش میکنه
بودجه برای لنز هم 1 تومن در نظر گرفته
کاربردش هم تو عکسهای طبیعت و خانوادگی هست
ممنون میشم بهترین لنز رو معرفی کنید
شارپ بودن بسیار اهمیت داره
50 میلیمتر چند مدل داره
لطف کنید بفرمایید کدوم ارجحیت داره