صفحه 385 از 433 نخستنخست ... 285 335 375 381 382 383 384 385 386 387 388 389 395 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,841 تا 3,850 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر آشنا HAM!D آواتار ها
    تشکر کرده
    62

چند بفروشم خوبه 18-140 رو

کاربرد اصلی لنز 35 م م در چیه؟
    ببخشید سوال زیادی پرسیدم
    ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 14 February 2016 در ساعت 00:54

كاربر همراه farhad_k آواتار ها
    تشکر کرده
    872

نقل قول نوشته اصلی توسط HAM!D نمایش پست ها
    دوستان سلام
    بنده برای یکی از دوستان D7100+18-140 گرفتم
    نویز زیاد با این لنز اذیتش میکنه
    بودجه برای لنز هم 1 تومن در نظر گرفته
    کاربردش هم تو عکسهای طبیعت و خانوادگی هست
    ممنون میشم بهترین لنز رو معرفی کنید
    شارپ بودن بسیار اهمیت داره
    با سلام.
    به نظرم ارزان ترین راه ممکن استفاده از سه پایه است
    با استفاده از سه پایه و مقداری اشنایی با تنظیمات دوربین به راحتی میتونید در ایزو های پایین تر به تنظییمات مورد علاقه برسید.
    سه پایه مساوی است با توان استفاده ار سرعت شاتر پایینتر و میزان زمان نوردهی بیشتر که میتونه دست شما رو در استفاده از ایزو پایین تر باز کنه و نتیجه اون نویز کمتر هستش.
    M.Nouri، HAM!D و naghli تشکر می‌کنند.
    فرهاد کرمی
    Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14

كاربر فعال خزان آواتار ها
    تشکر کرده
    3572

چند بفروشم خوبه 18-140 رو

کاربرد اصلی لنز 35 م م در چیه؟
    ببخشید سوال زیادی پرسیدم
    کاربرد 35 بیشتر برای عکاسی خیابانی و تا حدودی پرتره و کمی با اغماض طبیعت و البت پانوراما و آسمان شب
    18-140 رو هم فک کنم بسته به تمیز بودنش دویست تومن از صفرش ارزونتر میشه فروخت
    HAM!D تشکر می‌کند.
    نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )

كاربر فعال خزان آواتار ها
    تشکر کرده
    3572

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad_k نمایش پست ها
    با سلام.
    به نظرم ارزان ترین راه ممکن استفاده از سه پایه است
    با استفاده از سه پایه و مقداری اشنایی با تنظیمات دوربین به راحتی میتونید در ایزو های پایین تر به تنظییمات مورد علاقه برسید.
    سه پایه مساوی است با توان استفاده ار سرعت شاتر پایینتر و میزان زمان نوردهی بیشتر که میتونه دست شما رو در استفاده از ایزو پایین تر باز کنه و نتیجه اون نویز کمتر هستش.
    آقا فرهاد عزیز
    فرمایش شما کاملا صحیح و متینه فقط چند نکته وجود داره :
    1.امکان استفاده از سه پایه همیشه فراهم نیست
    2.سه پایه وزن زیادی داره
    3.دوربین ایشون سنگینه و سه پایه ای که بخواد این دوربین و لنز مربوطه رو تحمل کنه قیمتش نزدیک به دو لنزیه که نام برده شده ( تقریبا برابر 50 1.8 سری d )
    4.سرعت شاتر پایینر برای سوژه ثابت ایده آله ولی سوژه ی متحرک ....
    ata_m3 تشکر می‌کند.
    نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

کاربرد هر لنز رو فوکال و دیافراگمش تعیین میکنه. عدم تجربه در انتخاب صحیح فوکال و لنز = تحمل ضرر برای خرید و فروش های بیهوده

پ ن :
    اون گروه عکاسی رو هم بزارید تو امضاتون
    ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 14 February 2016 در ساعت 00:56
    M.Nouri تشکر می‌کند.
    جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
    اینستاگرام

كاربر همراه farhad_k آواتار ها
    تشکر کرده
    872

نقل قول نوشته اصلی توسط خزان نمایش پست ها
    آقا فرهاد عزیز
    فرمایش شما کاملا صحیح و متینه فقط چند نکته وجود داره :
    1.امکان استفاده از سه پایه همیشه فراهم نیست
    2.سه پایه وزن زیادی داره
    3.دوربین ایشون سنگینه و سه پایه ای که بخواد این دوربین و لنز مربوطه رو تحمل کنه قیمتش نزدیک به دو لنزیه که نام برده شده ( تقریبا برابر 50 1.8 سری d )
    4.سرعت شاتر پایینر برای سوژه ثابت ایده آله ولی سوژه ی متحرک ....
    با سلام مجدد
    مشکل دوست عزیزمون بیشتر از هر چیز دیگری به نظرم مربوط به این هستش که ایشون از مود auto برای عکاسی با این دوربین استفاده میکنند و تنظیمات پیش فرضی که معمولا دوربین در نظر میگیره اسفاده از حداکثر سرعت شاتر و باز ترین دافراگم ممکن لنز و بالا ترین ایزو میباشد که تمام این پیش فرض ها معمولا در پایین بودن کیفت خروجی در این لنز و دوربین نقش دارند.
    به عقیده بنده ایشون حتی اگر از لنز های با دیافراگم باز مثل 1.8 و یا حتی 1.4 ارزان قیمت هم استفاده کنند با استفاده از مود auto دوربین تفاوت چشمگیری در کیفیت نخواهند داشت.
    چون معمولا در مود auto دوربین به صورت پیشفرض پایین ترین f ممکن رو در نظر میگیره که در اکثر لنزها باز ترین حالت دیافراگم کیفیت قابل قبولی نداره و حتما خروجی عکس باعث دلسردی دوستمون از نتیجه هزینه ای که کرده میشه.
    با احترام به نظر بقیه دوستان من تعویض لنز و هزینه کردن رو چاره این دوست عزیز نمیدونم .
    بلکه یک مقدار مطالعه در باره مفاهیم پایه عکاسی و درک درست از سه گزینه دیافراگم . سرعت شاتر و میزان ایزو در مقدار نوردهی یک عکس میتونه کم هزینه ترین راهکار برای این دوستمون باشه که در نهایت مثل خیلی های دیگه منچمله خود من که اون اوایل دست به تعویض مکرر تجهیزات خود میزدم تا نتیجه مورد نظرم رو بگیرم.
    پس بهتره بحای هزینه های بی مورد در ابتدای راه عکاسی با مقدار صبر و مطالعه درست و یکبار خرید کنیم.
    M.Nouri، 47amir، HAM!D و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد کرمی
    Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14

كاربر آشنا HAM!D آواتار ها
    تشکر کرده
    62

خدا خیرت بده
    دقیقا مشکل همینه
    جز مود Auto واقعا چیزی بلد نیستیم
    زیاد گشتم تو انجمن یادگیری با مفاهیم ساده هم نبود
    وقت کلاس رفتن هم نیست
    شما بفرمایید جز سه پایه چیکار کنیم برای بدست آوردن عکسهای شارپ

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

دوستان بهترین کیت برای عکاسی با مود Auto تا 4 تومن چی پیشنهاد میکنین
    درود،

دوست عزیز تو مد Auto که بدترین مد عکاسی هر دوربینی هم هست فقط تغییر فاصله کانونی لنز و کادر بندی دست عکاسه بقیه عوامل من جمله مثلث نوردهی دست دوربینه که خوب در همه حالات بهترین و ایده آل نیست.

من به شما پیشنهاد میکنم که حتما حتما از مفاهیم ساده شروع کنید به یادگیری از هر کجا که تونستید، کتاب، مجلات، سایت، فروم خودمون و ... خدا رو شکر تو این سالها کم نبوده منابع یاد گیری عکاسی. مطمئن باشید کسی که عکاسی یاد نگیره با بهترین دوربین و لنز هم قادر به ثبت عکس های خوب نیست و بر عکس.

پس لازمه داشتن تصاویری شارپ حتی با لنز 140-18 که لنز بسیار خوبی هم هست یادگیری و مطالعه اصولی روشها، مفاهیم و قواعد یادگیری عکاسی هست. بنده این اطمینان رو به شما میدم که اگه مفاهیم فوق رو به خوبی یاد بگیرید لذت عکاسی برای شما چند برابر خواهد شد.

سربلند باشید.
    naghli تشکر می‌کند.

كاربر همراه ShahramUae آواتار ها
    تشکر کرده
    466

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    انتخاب این دو لنز کار سختیه، یکی لنزی است که کارایی زیادی دارد یکی لنزی است که فقط از عهده یک کار بر میاید اما ان کار را بی نقص انجام میدهد.
    من هم بین این دو لنز دو دل بودم و نهایتا سیگما 85 مم اف 1/4 را تهیه کردم. از خردیم هم راضی هستم.
    انتخاب یک لنز به موارد زیادی ارتباط دارد و نسخه واحدی برای همه نمیشود پیچید. ولی بنظر من، اگر کار حرفه ای انجام میدهید اولویت با 70-200 است. اگر برای دلتان عکاسی میکنید به هر دو لنز میتوانید فکر کنید.
    در مورد تفاوت در خروجی، تا جایی که سواد من قد میدهد، لنز 85مم پرسپکتیو متفاوتی به شما میدهد که به دلیل فاصله کانونی کمتر سهم زمینه بیشتر است. این لنز زمانی که زمینه جالبی برای قرار دادن در کادر دارید مناسبتر است. این زمینه میتواند نمای شهری، یک غروب زیبا، وسایل خانه و ... باشد.
    در نقطه مقابل روی 700-200 برای رسیدن به همان زمینه محو باید به سمت فاصله های کانونی بالاتر بروید که در این صورت زمینه بسته تری روی همان کادر قبلی خواهید داشت. شاید این حالت برای حذف زمینه نچندان دلچسب مناسب تر باشد.
    به خاطر همین است که بیشتر عکسهای پرتره ای که سوژه اصلی و تمرکز روی فرد است با لنزهایی مثل 70-200 و 200 گرفته میشوند و در عکسهایی که فرد هم یکی از المانهای کادر است، مثل عکس در زمینه یک غروب زیبا، با لنزهای بازتر مثل 85مم و 50 مم گرفته میشود.
    بخاطر همین انتخاب این دو لنز به نوع کاربرد شما، نوع عکسها و مکانهایی که عکاس میکنید ارتباط دارد.
    مشکلی که الان من با 85مم دارم این است که دلم میخواست برای عکسهای بسته تر کمی فاصله کانونی بلنتری داشتم. بخاطر همین به 135مم فکر میکنم، اگر چه مدتهاست که دیگر عکاسی نمیکنم .
    آقا مهدی ممنون از توضیحات کاملتون
    با این اوصاف ۷۰-۲۰۰ گزینه مناسب تریه برای من

پ.ن : استاد جمله آخرتون نگران کننده بود ، یه تجدید نظری بفرمایید روش
    m.daneshpayeh تشکر می‌کند.
    https://500px.com/Shahramuae
    Canon Shooter

كاربر همراه naghli آواتار ها
    تشکر کرده
    668

برای خرید لنز 24-70 تامرون از چند نفر از دوستان پرسیدم ولی میگن لنزهای تامرون مثل تخم مرغ شانسی هست!! یا خیلی خوب از آب در میاد یا بد!!! با توجه به اختلاف قیمت با برند اصلی و داشتن لرزشگیر در لنز تامرون ، نظر دوستان در این باره چیه؟آیا چنین ادعای رو دوستان تایید میکنن یا خیر؟