چند بفروشم خوبه 18-140 رو
کاربرد اصلی لنز 35 م م در چیه؟
ببخشید سوال زیادی پرسیدم
چند بفروشم خوبه 18-140 رو
کاربرد اصلی لنز 35 م م در چیه؟
ببخشید سوال زیادی پرسیدم
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 14 February 2016 در ساعت 00:54
با سلام.
به نظرم ارزان ترین راه ممکن استفاده از سه پایه است
با استفاده از سه پایه و مقداری اشنایی با تنظیمات دوربین به راحتی میتونید در ایزو های پایین تر به تنظییمات مورد علاقه برسید.
سه پایه مساوی است با توان استفاده ار سرعت شاتر پایینتر و میزان زمان نوردهی بیشتر که میتونه دست شما رو در استفاده از ایزو پایین تر باز کنه و نتیجه اون نویز کمتر هستش.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
آقا فرهاد عزیز
فرمایش شما کاملا صحیح و متینه فقط چند نکته وجود داره :
1.امکان استفاده از سه پایه همیشه فراهم نیست
2.سه پایه وزن زیادی داره
3.دوربین ایشون سنگینه و سه پایه ای که بخواد این دوربین و لنز مربوطه رو تحمل کنه قیمتش نزدیک به دو لنزیه که نام برده شده ( تقریبا برابر 50 1.8 سری d )
4.سرعت شاتر پایینر برای سوژه ثابت ایده آله ولی سوژه ی متحرک ....
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
کاربرد هر لنز رو فوکال و دیافراگمش تعیین میکنه. عدم تجربه در انتخاب صحیح فوکال و لنز = تحمل ضرر برای خرید و فروش های بیهوده
پ ن :
اون گروه عکاسی رو هم بزارید تو امضاتون
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 14 February 2016 در ساعت 00:56
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام مجدد
مشکل دوست عزیزمون بیشتر از هر چیز دیگری به نظرم مربوط به این هستش که ایشون از مود auto برای عکاسی با این دوربین استفاده میکنند و تنظیمات پیش فرضی که معمولا دوربین در نظر میگیره اسفاده از حداکثر سرعت شاتر و باز ترین دافراگم ممکن لنز و بالا ترین ایزو میباشد که تمام این پیش فرض ها معمولا در پایین بودن کیفت خروجی در این لنز و دوربین نقش دارند.
به عقیده بنده ایشون حتی اگر از لنز های با دیافراگم باز مثل 1.8 و یا حتی 1.4 ارزان قیمت هم استفاده کنند با استفاده از مود auto دوربین تفاوت چشمگیری در کیفیت نخواهند داشت.
چون معمولا در مود auto دوربین به صورت پیشفرض پایین ترین f ممکن رو در نظر میگیره که در اکثر لنزها باز ترین حالت دیافراگم کیفیت قابل قبولی نداره و حتما خروجی عکس باعث دلسردی دوستمون از نتیجه هزینه ای که کرده میشه.
با احترام به نظر بقیه دوستان من تعویض لنز و هزینه کردن رو چاره این دوست عزیز نمیدونم .
بلکه یک مقدار مطالعه در باره مفاهیم پایه عکاسی و درک درست از سه گزینه دیافراگم . سرعت شاتر و میزان ایزو در مقدار نوردهی یک عکس میتونه کم هزینه ترین راهکار برای این دوستمون باشه که در نهایت مثل خیلی های دیگه منچمله خود من که اون اوایل دست به تعویض مکرر تجهیزات خود میزدم تا نتیجه مورد نظرم رو بگیرم.
پس بهتره بحای هزینه های بی مورد در ابتدای راه عکاسی با مقدار صبر و مطالعه درست و یکبار خرید کنیم.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
خدا خیرت بده
دقیقا مشکل همینه
جز مود Auto واقعا چیزی بلد نیستیم
زیاد گشتم تو انجمن یادگیری با مفاهیم ساده هم نبود
وقت کلاس رفتن هم نیست
شما بفرمایید جز سه پایه چیکار کنیم برای بدست آوردن عکسهای شارپ
درود،
دوست عزیز تو مد Auto که بدترین مد عکاسی هر دوربینی هم هست فقط تغییر فاصله کانونی لنز و کادر بندی دست عکاسه بقیه عوامل من جمله مثلث نوردهی دست دوربینه که خوب در همه حالات بهترین و ایده آل نیست.
من به شما پیشنهاد میکنم که حتما حتما از مفاهیم ساده شروع کنید به یادگیری از هر کجا که تونستید، کتاب، مجلات، سایت، فروم خودمون و ... خدا رو شکر تو این سالها کم نبوده منابع یاد گیری عکاسی. مطمئن باشید کسی که عکاسی یاد نگیره با بهترین دوربین و لنز هم قادر به ثبت عکس های خوب نیست و بر عکس.
پس لازمه داشتن تصاویری شارپ حتی با لنز 140-18 که لنز بسیار خوبی هم هست یادگیری و مطالعه اصولی روشها، مفاهیم و قواعد یادگیری عکاسی هست. بنده این اطمینان رو به شما میدم که اگه مفاهیم فوق رو به خوبی یاد بگیرید لذت عکاسی برای شما چند برابر خواهد شد.
سربلند باشید.
برای خرید لنز 24-70 تامرون از چند نفر از دوستان پرسیدم ولی میگن لنزهای تامرون مثل تخم مرغ شانسی هست!! یا خیلی خوب از آب در میاد یا بد!!! با توجه به اختلاف قیمت با برند اصلی و داشتن لرزشگیر در لنز تامرون ، نظر دوستان در این باره چیه؟آیا چنین ادعای رو دوستان تایید میکنن یا خیر؟