منظورم بین afp و vr2 بود. لنز 18-55
سلام
یک لنز با جزئیات زیر برای D5300 میخواستم:
حداکثر بتونه 40 متر رو زوم کنه ، عکسی که گرفته میشه شارپنسش عالی باشه (بتونه با تمام جزئیات و بشه یک عکس کاملاً شارپ تهیه نمود)
اگه براتون مقدوره پیشنهادی که میدین یکی برای بودجه 1 تومن بگین و یکی هم برای 1.5
راستی خود دوربین یه لنز 18-55 موجود داره.
تشکر/
38 ساعت منتظر موندم کسی نیست مرا یاری کند ؟
سلام دوست عزیز
یه خواهشی از شما دارم ، اینکه در مورد اصطلاحاتی مثل زوم و فاصله کانونی کمی در اینترنت مطالعه بفرمایید.
اینکه میفرمایید زوم را بیاریم رو ۲۰ متر یعنی چه.... یعنی دانش و مطالعه شما کم است.
کمی (البته کمی بیشتر از کمی ) نیاز به مطالعه و افزایش دانش تان دارید.
از دوستان نیز توقع نداشته باشید در یکی دو جمله مطلب را براتون روشن کنند نیاز به توضیحات کاملتری هست. (از مقالات همین سایت وزین عکاسی و دیگر سایتها بهره لازم را ببرید)
ببخشید رُک صحبت کردم
ویرایش توسط M.Nouri : Friday 16 December 2016 در ساعت 16:17
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام آقای نوری
بله درست می فرمائید ، خب قبلاً اونطوری سوال کرده بودم دوستی جواب دادن که اون اعداد بیشتر تجاری هستند! بگم فرض فلان برابر زوم میگن باز تجاریه ، میگم فلان ام ام میگن باز تجاریه اون اعداد :|
خودم قصداً اینطوری گفتم تا ملموس تر باشه و بشه به درستی راهنمایی کرد
اینجا هم تاپیک راهنمایی هست برا افراد نوبی مثل من ، تا از فرادی همچون شما که دانشتون بیشتره کمک بگیرم نه اینکه کاربر رو شوت کنین به تاپیک دیگه!
ممنون میشم یه لنز با زوم اپتیک 10 برابر یا 15 برابر بهم معرفی کنین که قابلیت ثبت جزئیات بیشتری داشته باشه و شارپنسش عالی باشه
صرفاً برا یه کار نمیخوام ، لنزی تقریباً همه کاره باشه هم پرتره ، هم عکاسی از مناظر شهری و یا نمای یک ساختمان!
پیشاپیش ممنون ♥