درود
خیر. چنین لنزی با این رنج فوکال وجود نداره و اگر هم وجود داشت قیمتش خیلی بالا خواهد شد.
این قابلیت زوم 83 برابر، در واقع نمایش یک عدد تجاریه.
لنز دوربین P900 با ضریب کراپ معادل لنز 24-2000 هست. عدد 24 در بادی کراپ قابل دستیابیه! مثلا لنزهایی که فاصله کانونی آنها از 16 شروع می شه که با ضرب آن در فاکتور کراپ به همون 24 می رسید.
عدد 2000 در هیچ لنز تجاری من تا بحال ندیدم!
در حال حاضر تا رنج فوکال 800 در بازار وجود داره که اگر تله کانورتور براش تهیه بشه تقریبا می شه به عدد مد نظر شما رسید.
یادمه مدت ها قبل یک تصویر در تاپیک «عکس های جالب از دوربین عکاسی» دیدم که یک لنز 1600 میلیمتری لایکا را به سفارش یکی از امرای حاشیه خلیج فارس ساخته بودند که قیمتش بسیار بالا بود.
این دوستتون برای داشتن یک لنز سوپر زوم بلند مجبوره دنبال تهیه لنزهایی مثل 600-150 سیگما باشه که هم خوش قیمته و هم یکی از نسخه هاش با تله کانروتور عرضه می شه که با ظریف کراپ معادل دوربین شما می شود. البته قیمت این لنز از مجموع قیمت بادی ایشان و دوربین شما روی شاید بالاتر باشه (حدود 4.200)
در لنزهای خاص تله که ساخت شرکت های نیکون و کنون باشند این قیمت بصورت نجومی افزایش خواهد یافت.
این مسئله موجب ضعف بادی D5300 نیست! شاید ایشان انتظاراتشون و انتخابشون غلط بوده باشه.
با این بودجه پیشنهاد می کنم یک لنز 800 آینه ای سامیانگ تهیه کنند! اگر چه یک لنز فان هست ولی برای کسی که آرزوی داشتن فوکال بالا را داره راضی کننده خواهد بود.بودجه اش هم 1 تا 1.5 م
اگر هم کار جدی تری قراره انجام بشه با این بودجه می تونه لنزهای مثل 300-70 تامرون را تهیه کنه
البته لنزهای بالا فاصله کانونی پایین (یعنی همون 24 مورد نظر شما) را پوشش نمی دهد.
من پیشنهاد می کنم لنز 200-18 VRII نیکون را خریداری کنند هم لنز خوبیه و هم فاصله کانونی گسترده ای رو پوشش می ده.
ارادتمند