سلام.
دوستان عزیز لطفا در خصوص خرید لنز35 راهنمایی بفرمایید
بین 35mm f2 و f1.4 کانن و35mm سیگما مرددم.لطفا اگر کسی تجربه استعاده داشته راهننایی کنه
با این قیمتای دو برابر قیمت واقعی انتخاب کردن سخته.اگر f2فقط تفاوتش در یک استاپ دیافراگمشه همونو بخرم
در خصوص لنز 35mm سوال داشتم
راستش بین 35 کانن و سیگما وf2 کانن تردید دارم.و هیچکدوم از دوستان هم تجربه استفاده نداشتن که بتونن راهنمایی کنن.از مطالب مقایسه ای تو اینترنت هم نمیشه نتیجه درستی گرفت.
در هرصورت با توجه به قیمتای وحشتناکی که رو به افزایشه. میخواستم خواهش کنم 1راهنمایی بفرمایید.
سیگما 35مم f1.4 تفاوت قیمت قابل توجهی با مدل مشابه کانن داره.اما سوالح اینه که کدوم یکی عملکرد بهتری داره
و 35مم f2 کانن هم قیمت ارزونی داره .اما نمیدونم تفاوتش فقط در 1استاپ دیاف بیشتره?
صفحهی آخر تاپیک زیر را مطالعهکنید پاسخ خود را دریافت خواهید نمود :
Sigma 35mm f/1.4 DG HSM
و این را :
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
یک راهنمای ساده برای خرید لنز بر مبنای ژانر مورد استفاده، از دو برند نیکون و کانن :
( توضیح اینکه لنزهای Third Party در این راهنمایی لحاظ نشدهاست و توضیح دوم، لنزها فولفریم هستند )
16195973_1290423687718403_1430658074542392869_n.jpg
لیست پیشنهادهای جالب و خیلی کاربردی است.
جالبه این وسط 24 2.8 کنون برای سنسور کراپدار است.
ای کاش همین سیستم پیشنهاد را برای بودجه های مختلف و با بدنه های کراپ یا فول فریم یا میررلس خودمون ارایه کنیم برای استفاده خودمون و بچه هایی که نیاز به راهنمایی دارند. البته به نظر من بهتره تا حد ممکن از برندهای غیر third party استفاده بشه.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
لنز های خوبی پیشنهاد کرده ولی به نظرم مشکلش اینه که انگار محدودیت بودجه براش تعریف نشده بوده!
مثلا برای اسپورت لنز های فیکس 300م م رو گفته که گرون ترین ها هستند ولی خب همه همچین بودجه ای ندارن یا مثلا توی 70-200 ها f4 ها که لنز های خیلی خوبی هستن رو اصلا نیاورده و فقط گفته f2.8 که مسلما های اند تره و گرون تر.. برای بقیه هم دقت کنید همینطوره..
اینجوری پیشنهاد دادن کار سختی نیست، پیشنهاد خوب اونیه که فاکتور "ارزش" یا همون نسبت امکانات به قیمت توش لحاظ شده باشه.
سلام بنده قصد خرید یک لنر برای کار پرتره دارم دوربین بنده در حال حاظر 7200 هست و بین این چند لنز مردد هستم
70-200 nikon
70-200 tamron
70-200 sigma
بودجه من برای نیکون نمی رسد ولی ایا صبر کردن و به دست اوردن بودجه کافی برای خرید بنر نیکون لازم هست منظورن این هست کیفیت نیکون آنقدری برتی دارد نسبت به دو لنز دیگر که من صبر کنم و آن را بخیر یا خیر تفافوت چندانی ندارد ممنون میشوم راهنمایی فرمایید
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8