برای DSLR لنزهای زومی که مد نظر شماست ، میشود 600-150 تامرون یا 600-150 سیگما رو پیشنهادکرد :
Tamron SP150-600mm f/5-6.3 VC
Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM/Sport
اطلاعات رو مطالعه کنید و بر مبنای بودجه و نیاز خود تصمیم بگیرید .
برای DSLR لنزهای زومی که مد نظر شماست ، میشود 600-150 تامرون یا 600-150 سیگما رو پیشنهادکرد :
Tamron SP150-600mm f/5-6.3 VC
Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM/Sport
اطلاعات رو مطالعه کنید و بر مبنای بودجه و نیاز خود تصمیم بگیرید .
پیشنهاد های لنزهای سوپر تله فوتو که دوستان دادند برای چه منظوری است؟ متوجه نمی شوم.... بر اساس متر پیشنهاد داده اید؟
بهترین انتخاب برای کاربر تازه کار یک لنز مکمل برای 18-55 هست. لنزی همچون 55-200 یا 70-300 برای نیکون و یا 55-250 برای کنون.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
تشکر دوست عزیز
همونطور که در پست های قبلی اشاره کردم من یه لنز 18-55 دارم پس برای مکمل کردن این لنز میتونم 55 -200 و یا 55 یا 70 -300 انتخاب کنم
اما اون لنزهایی که پیشنهاد شده واسم برای عکس برداری از سطح ماه خوبه!
لنزهایی که آقای کوروش پیشنهاد دادن فراتر از بودجه ای بود که من گفته بودم یکی بالای 3 تومن اون یکی هم 6 تومن!
خودم نمونه عکس های این لنز ها↓ رو دیدم پسندیدم اما باز میخوام مشاوره بگیرم
به نظر شما کدوم یکی از اینا بهترین انتخاب میتونه باشه ؟
Nikon 55-200mm DX AF-S DX f/4-5.6G ED
Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD Lens
Nikkor AF-S 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR Lens
Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Lens
یا لنزی بهتری از اینا با اون رنج قیمت سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنین.
دقیقن .
میرسیم به صحبت جناب نوری که به شما توصیهکردن که صحبت از متراژ نکنید !
وقتی شما از چهل متر و بیست متر صحبت میکنید و دقیقن اطلاع درستی ندارید که میخواهید از چی عکس بگیرید ، و فقط متراژ مهمه ، پاسخ شما هم میشود اینها .
جناب نوری به شما دوستانه توصیه کردن که مطالعه کنید و اطلاعات خودتون رو بالا ببرید ، تا نیازهای خودتون رو بهتر بشناسید، اما شما در پاسخ به ایشان میگید که دارید من رو شوت میکنید !
اگر واقعن میخواهید پیشرفتکنید به جای گاردگرفتن در برابر نصیحت و توصیهی درست دیگران، سعیکنید اونها رو به کار بگیرید ...
همین الان هم نیاز به هیچکدوم از اینها نخواهید داشت .
بعدا متوجهخواهید شد که حتی به 300-70 هم نیازی پیدا نخواهیدکرد و یک 140-18 برای شما کافیبوده . و اگر میخواهید مثل عکسی که در تاپیک دیگر قراردادید و میخواهید از سطح ماه عکس بگیرید، با این بودجه برای شما شدنینیست . مگر استفاده از همان دوربینهای سوپرزوم یا لنزهای بیکیفیت زوم ، که نتیجهی کیفی مطلوبی انتظار نداشتهباشید ...
با عرض سلام خدمت دوستان
شاید مقایسه دو لنز در فوکال مختلف و اپرچر مختلف مسخره و خنده دار باشه ... اما درحد یه سوال ساده میخواستم بپرسم که بوکه ی لنز 50 روی 1.8 و بوکه ی لنز 18-140 روی فوکال 140 و اپرچر 5.6 که حداقلش توی اون شرایطه، چگونه مقایسه میشه و بوکه ی کدوم بیشتره؟ (درمورد تفاوت پرسپکتیو و تفاوت های صورت توی فوکال های مختلف و اینکه برای گرفتن بوکه ی خوب با 140 باید خیلی از سوژه دور بشم آگاهم، اینجا فقط منظورم بوکست)
من تقریبا برای خرید یه 50mm کارکرده مطمئن بودم و در شرف خرید بودم که فکر کردم که اگه بوکه ی 140 درحد اون باشه و با توجه به همه کارگی 18-140 شاید برام متاسب تر باشه
و البته اینو هم بگم که من همیشه توی روز و نور مناسب عکاسی میکنمو نورگیری بیشتر 50mm به کارم نمیاد و عملا فقط بوکش برام مهمه
بازهم میگم که قاعدتا این مقایسه اصلا غلط و خنده داره اما وقتی بودجه تنگ باشه مجبور به همچین مقایسه هایی خواهیم بود :(
با خودم فکر میکنم اگه بتونم بوکه ی 50 رو با چند قدم دور شدن از سوژم با لنز 18-140 بتونم بگیرم، شاید 18-140 برام مناسب تر باشه
با اینکه پاسخ این سوال به ابعاد سوژه و فاصله بکگراند تا او بستگی دارد ولی تقریبا در همه حالتها 50 1.8 بوکه بیشتری می دهد:
How much blur? - A visual background blur calculator
از این سایت هم می توانید کمک بگیرید:
http://dofsimulator.net/en/
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
با عرض سلام
دوستان بنده یک عدد لنز 50mm f1.8 نیکون G خریداری کردم
آیا دوستان پیشنهاد میکنن برای جلوگیری از کثیف شدن و غیره یک عدد فیلتر UV براش خریداری بکنم یا اتلاف پول هست
آیا خرید فیلتر UV کلا توجیحی داره و توصیه میشه روی این لنز؟ چه تفاوت هایی احساس خواهد شد؟
این فیلتر مد نظرم هست
در خاطردارم که روی دوربین دوستم حس کردم که رنگ های عکساش یکم انگار مرده هستن، و بعد متوجه شدم یه فیلتر UV روشه و برش داشتم ، آیا این فیلترم اینجوریه؟
میترسم 50 تومن رو هزینه کنم و مشکلاتی ایجاد کنه و نتونم استفاده کنم ازش و مجبورشم بذارم کنار
https://www.digikala.com/Product/DKP-143590/