نوشته اصلی توسط
nima mojiz
سلام دوستان
اول همین تابستون یه D610 خریدم (به جای D5200 سابقم) و با لنز 50mm 1.8 که از قبل داشتم مدتیه استفاده میکنم و تقریبا از نتایج راضیم.
به خاطر کار و نیازم که عکاسی خودرو هست (و البته پرتره به صورت تفریحی) یه لنز دیگه هم میخواستم که به دلیل محدودیت بودجه فعلا یه 80-28 با f3.3-56 سری G که برای سری آخر دوربینهای آنالوگ نیکون هست رو تهیه کردم و استفاده میکنم. این لنز کارم رو راه انداخته ولی به نظرم حالا که وضعیت بودجه ام بهتر شده تکلیف قضیه رو مشخض کنم.
الان موندم که چه لنزی میتونه برای من مناسب باشه. از طرفی کیفیت بالا و بوکه مناسب لنزهای فیکس زیر دندونم مزه کرده، از طرف دیگه دردسرای تعویض لنز و داشتن چندتا لنز پرایم قابل توجهن.
به همین خاطر موندم که آیا برم سراغ 120-24 یا 300-28 برای یه لنز زوم کاربردی با قیمت نسبتا مناسب، یا این که یک لنز واید و یه دونه تله بخرم.
نمونه عکسهای 120-24 (که خیلی ها میگن بهترین گزینه هست) رو دیدم و به نظرم اونقدرها که انتظار دارم با کیفیت نیست. سوای ضعف از نظر بوکه در مقابل یه لنز مثل همین 50 که دارم، از نظر رنگ و شارپنس هم به نظرم یک قدم عقب تره.
گزینه وسوسه کننده دیگه هم 85mm 1.8 هست که برای ماشین خوبه و واسه پرتره عالیه و من چون تفریحی پرتره هم کار میکنم، بدم نمیاد برای تله بخرمش، با این حال اختلافش با 50 اونقدر نیست که به نظرم منطقی باشه.