لنز های بهتر با این قیمت هستش؟ و اینکه این لنزها برای عکاسی نجومی هم میتونه کاربرد داشته باشه؟
ممنون از راهنمایی های شما
Printable View
18-105 برای زمانی که بخواهید بیشتر کارهاتون رو با یک لنز انجام بدید خوبه.اما در نهایت یک لنز معمولی است.همپوشانی زیادی هم با 300-55 داره.کنار گذاشتنش احتمالا خلا خاصی ایجاد نخواهد کرد.چون اگر بدون فروش 105-18 هم 16-11 بخرید در هر صورت برای جاهایی که به لنز تله نیاز داشته باشید مجبور به تعویض لنز میشید.من باشم و منظره و نجومی داشته باشم و لنز اولترا واید بخرم ترجیح میدم یک لنز بلندتر کنارش داشته باشم.و مثلا بخوام برم مسافرت 16-11 و 300-55 رو با خودم میبرم و با نوع عکاسی که میکنم کاملا هم برام کافی اند(باید دید برای شما هم همینطوره یا خیر؟)
نظر منم اینه که ورژن 1 16-11 رو تهیه بکنید.چون بدنه تون موتور داره و مشکل فلر هم کماکان پابرجاست.نجومی دوست داشته باشید هم گزینه ای بهتر از این ندارید.چون مثلا 1 استاپ دیافراگم بسته تر در عکس فول فریم ها هم به خاطر همانقدر بالابردن حساسیت تاثیر محسوس داره،دیگه کراپ دار که جای خود داره.
من به یک لنز واید یا فوق واید نیاز دارم که لرزش گیر داشته باشد برای دوربین 60D
با بودجه 1700 تا 2 تومان چه گزینه های هستش؟
ممنون
درود
در تکملی فرمایشات عطا جان، اگر دیاف باز خیلی براتون مهم نست و آلترا واید بودن بیشتر مورد نظر شماست، نگاهی هم به 16-8 سیگما بندازید!
از نظر قیمت هم نسبت به توکینا شرایط نسبتا بهتری داره!
در این صورت پوشش کاملتری را نسبت به فاصله کانونی خواهید داشت.
شما هم اگر براتون دیاف باز مهم نیست به این لنز سیگما نگاهی بکنیدنقل قول:
من به یک لنز واید یا فوق واید نیاز دارم که لرزش گیر داشته باشد برای دوربین 60D
با بودجه 1700 تا 2 تومان چه گزینه های هستش؟
ممنون
ارادتمند
سیگما 12-24 انتخاب خوبیه برای رنج مورد نظر شما !
درود
منظورتون از نور کم چیه؟
عکاسی از مناظر شب هم با این لنز ممکنه!
در خصوص فیلتر خور بودن هم می توانید از فیلترهای مربعی استفاده کنید!
اما اگر باز هم مشکلی باشه یا باید به فکر جناب احمدی باشید و یا دنبال لنزهایی مثل 16-11 و 20-10 باشید
خوب با این تفاسیر به فکر 16-11 که عطاجان گفتند باشید.نقل قول:
سلام
مصطفی جان من خیلی دنبال وایدی زیاد نیستم بیشتر دنبال چزی هستم که مثلا فواصل بین 14 تا 28 برام پرکنه حالا یکم کمتر یا بیشتر اتفاق خاصی نمیافته اگه دیاف باز هم داشته باشه مناسبتر خواهد بود و میتونه جایکزین یکی از لنزهای دیگم بشه
البته به نظر من با توجه به تفاوت کم دو لنز سری I و II توکینا، بهتره دنبال سری I باشید که خوش قیمت تر هم هست
ارادتمند
احسان جان اصولا لرزشگیر روی لنزهای اولترا واید و واید چندان کارا نیست یعنی نباشه هم هیچ مشکلی به وجود نمی یاد چون میدان دیدتون به قدری و سیع هست که عملا لرزش دست تاثیری در ثبت عکس نداره اینه که بیشتر کارخونه ها برای جلوگیری از بالا رفتن قیمت لنز برای اونها لرزشگیر نمی ذارند.
تنها گزینه شما همون توکینا هست با اینکه لرزشگیر نداره و خود من هم هیچ موقع بهش احساس نیاز نکردم و هیچ کدوم از عکسهام هم تار نشده، در عوض دیافراگم باز رو داره و قابلیت نصب فیلتر رو هم داره.
آقا به این نتیجه رسیدم با این گرونی دلار و بالا رفتن قیمت ها با همین لنز 135-18 و 250-55 بنشینمو صبر پیشه کنم عکاسی کنم و فکر 55mm باشم که 350 تومان بیشتر نیست...
سلام
امروز چشم افتاد به این لنز Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC
بنظر اساتید منطقی هستش لنز 135-18 و 250-55 را بفروشم و این لنزو بخرم؟
سلام
لینکهای زیرو هم ملاحظه بفرمایید
16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD - Tamron
Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD Lens
گفته شده به یک لنز همه کاره که کلیه نیازهای عکاسان را برآورده کرده ...
خیلی وسوسه کننده هستش
به نظرم ارزش نداره.
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro Lens Expert Review
نمونه عکسها رو ببینید. هر دو لنز کنون از نظر شارپنس برتر هستند.
تو این عکس هم به شارپنس کلی تصویر و ca موجود روی شاخه های درختها در سمت چپ و بالای تصویر دقت کنید.
https://www.flickr.com/photos/lanawa...l-2684544@N21/
هنوز ریویو های کمی وجود داره.لینک زیر رو ببینید بد نیست.طرف که خیلی راضی به نظر میاد.
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro Lens - Photo Review
درود
برای مقایسه لنز با لنزهای خودتون باید در فوکالهای یکسان دو لنز مقایسه شود!
اگر در این فوکال کیفیت در حد و یا بهتر از لنزهای فعلی شما باشه، تازه حالا می شه به فوکال بالاتر حتی به قیمت کمتر بودن کیفیت فکر کرد.
در تکمیل فرمایش عطای عزیز و دیگر دوستان، اصولا باید برای رویو به سایتهای بی طرف تر مراجعه کنید! شما کیفیت عکس لنز 300-70 سیگما را در سایت خودش ببینید مجذوبش خواهید شد. ولی در عمل قضیه کمی متفاوته!
یا حتی لنزی مثل 800 یا 500 سامیانگ نمونه عکس های تبلیغاتی فوق العاده ای دارند ولی آیا واقعا خروجی همان چیزی است که در تبلیغات می بینید؟
برای مثال، شما می توانید لنز 250-18 تامرون، 270-18 تامرون، 200-18 سیگما، تامرون و کنون را با هم مقایسه کنید! اگر اشتباه نکنم در این سری 270-18 در فوکال مشابه کیفیت بهتری داره! اما الزاما بهترین نیست! چون کیفیت همین لنز در فوکال مشابه از 135-18 کمتره
در پایان آقا احسان عزیز یک نصیحت خدمتتون می کنم!
چون احساس می کنم دقیقا 6 سال قبل من هستید!
هیچ گرانی بی دلیل نیست! بخصوص در حوزه لنز و فوکال بالا هم بدون هزینه میسر نخواهد بود مگر به بهای فدا کردن کیفیت تصویر
ارادتمند
ارادتمند
سلا م.
من هم اتفاقا چند روز است كه دارم اين لنز ١٦-٣٠٠ تامرون رو مطالعه مى كنم.
در اكثر بررسي ها نكات مثبت رو زياد گفته اند و نكته منفي رو اعواج اون در برخي فوكال ها ذكر كرده اند.
البته هيچ چيز تجربه ى شخصي نمي شود، مثلا لنز ٧٠-٣٠٠ سيگمايي كه من خريدم بسيار براي من راضي كننده هست و با دوستان حرفه اي هم كه تست زديم براي اونها تعجب آور بود كه شارپنس خوبي رو ارائه مي دهد، در حالي كه كسي توجه به اين لنز نمى كند.
من معتقدم كه هركس بايد حساب كار خودش رو بكند و شخصا اين لنز براي من مفيد خواهد بود، چون براي عكاسي كه مى روم هم لنداسكيپ مى گيرم، هم از پرندگان و هم ماكرو. در حال حاضر سه لنز دارم كه بايد به دوش بكشم و تعويض مكرر اونها سخت است.
حس مى كنم اين لنز براي من كه در حد اماتور متوسط هستم نتيجه ى خوبي رو خواهد داشت، گرچه مسلما به پاي لنز هاي درجه يك نخواهد رسيد ولي عطش عكاسي من را در سطح خودم سيراب خواهد كرد.
براي من نوعي شارپنس و اعواج اون به اندازه رنج خوب و همه كاره بودنش اهميتي ندارد و در نهايت خود شما هستيد كه تصميم مي گيريد از اين لنز لذت ببريد يا نه.
درود
من یک روش برای خودم دارم و به آن پایبند هستم!
همیشه قبل از خرید به گونه ای تحقیق میکنم که پس از آن اگر فردی بگه خوب بود این را نمی خریدی به دلیل A
من دلایل منفی را بتوانم تا Z برای او ردیف کنم و بعد بگم به چه دلیل خریدم!
لنز200-18 سیگما را وقتی تهیه کردم از مشکلات لنز کاملا آگاه بودم ولی به قول جناب شهبازی آن زمان جو سوپر زوم داشتم! نتیجه این شد که تازه حالا به فکر تهیه لنزهای تخصصی هستم!
شما هم اگر یک لنز مثل این را بخواهید تهیه کنید، بهتره تمام جوانب را بسنجید، نکات مثب و منفی، بعد در کنار هم قرار دهید و نتیجه نهایی را بگیرید!
ولی باید طوری تصمیم بگیرید که بعد از خریدتان پشیمان نشوید!
بعنوان مثال یکی از نکات منفی که دوستمون اشاره کردند مشکل اعوجاح یا CA هست! این مشکل شاید در مراحل اول برای شما قابل تحمل باشه ولی به مرور زمان مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد.
ارادتمند
البته منظور دوستمون لنزهاي آينه اي ساميانگ بود و گر نه ساميانگ پرايم هاي خيلي خوبي داره كه به لحاط قيمت بي رقيب هستند هر چند داخل ايران با قيمتي خيلي بالاتر از ارزش دلاري به فروش مي رسند.نقل قول:
ممنون مصطفی جان
همیشه با توضحیات کاملتون به بنده کمک میکنید، درسته همیشه تو بحث تبلیغات اغراق زیاد میشه...در مورد لنز های سامیانگ هم کاملا درست میفرمایید کلا باعث دلسردی میشه ولی تو تبلیغاتش آدم مجذوب این لنزها میشه...
باز هم تشکر
سلام
از نظر اپتيك هم چيزي كم ندارند. ارزون هستند چون فاقد تجهيزات الكترونيكي هستند.اگه با فوكوس دستي مشكلي نداشته باشيد انتخاب خيلي معقولي هستند.
توي ريويو زير 35mm f1.4 با لنزهايي با چهار برابر قيمت خودش مقايسه شده و نتايج جالب توجه هستند.
Samyang/Rokinon Lens: Primes - Samyang/Rokinon 35mm f/1.4 Aspherical UMC (Tested) - SLRgear.com!
https://photographylife.com/reviews/samyang-35mm-f1-4/4
اين هم نظر راكول در مورد 8mm اين مارك.
8mm f/3.5 Fisheye Lens: Samyang, Pro-Optic, Bower
با سلام به دوستان و اساتید محترم
چند تا سٶال دارم که نیاز به راهنمایی و تجربیات شما عزیزان دارم۔
به نظر شما برای عکاسی از حیات وحش (بیشتر پرنده) برای یک آماتور خیلی جدی! کدام یک از آپشن های زیر بهتره:
1- لنز 400-100 اف 6۔5 کنون
2- لنز 200-70 اف 8۔2 کنون + تله کانورتور 2x
3- گر چه اپتیک لنزهای بالا با این یکی قابل قیاس نیستند ولی میخواستم بدونم لنز 300-70 تامرون رومیشه با تله کانورتور استفاده کرد؟ اتوفوکوس و سرعت فوکوسش از دست نمیره؟ (شاید تا قبل از جور شدن بودجه برای گزینه های بالا بتونم این یکی رو بگیرم!
ببخشید که زیاد شد :::blushing:::
ممنون دوست عزیز ولی بعید میدونم کیفیتش منو راضی کنه! تو این ریویو از سافتی تصویرش تو 600 م م گفته و همچنین فوکوسش تو نور مناسب هم گیج میزنه!
Tamron 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD Lens Review
ضمن اینکه قیمتش باید بالای سه و نیم میلیون باشه۔ در اینصور خرید یه لنز 400-100 کنون دست دوم تمیز گزینه مناسب تری خواهد بود۔ یکی از بچه های فروم یه 400-100 خیلی تمیز داره حدود چهار و دویست میشه خریدش۔
بازم ممنون
سلام
من با هیچ کدوم کار نکردم ولی توی سایت dpreview در انتها ادعا شده که از نظر اپتیک بر 400-100 برتری دارد. در ضمن فراموش نکنید اختلاف بین 400 و 600 میلی متر نسبتا زیاد است.البته اگه تصمیم خودتون رو گرفتید که دیگه بحثش جداست.
http://www.dpreview.com/lensreviews/...-150-600-5-6p3
درود
لنز تامرون ذکر شده در فوکال مشابه 400-100 کیفیت بسیار خوب (در برخی فوکالها بهتر و برخی در حد هم هستند) دارند
درضمن در فوکال بالای 400 باید به این نکته فکر کنید که اگر بخواهید این فوکال را پرکنید باید چه کاری انجام دهید؟
شاید راه استفاده از تله کانورتور باشه ولی دقت کنید در صورت بستن تله کانورتور مطمئنا کیفیت لنز تامرون از لنز 400-100 با استفاده از تله کانورتور بالاتر خواهد بود.
در خصوص قیمت هم یا باید هزینه کنید و یا کیفیت را فدای قیمت کنید!
اما در مورد انتخاب بین سه گزینه،نقل قول:
1- لنز 400-100 اف 6۔5 کنون
2- لنز 200-70 اف 8۔2 کنون + تله کانورتور 2x
3- گر چه اپتیک لنزهای بالا با این یکی قابل قیاس نیستند ولی میخواستم بدونم لنز 300-70 تامرون رومیشه با تله کانورتور استفاده کرد؟ اتوفوکوس و سرعت فوکوسش از دست نمیره؟ (شاید تا قبل از جور شدن بودجه برای گزینه های بالا بتونم این یکی رو بگیرم!
تنها گزینه شما 400-100 هست بدلیل فوکال بلند تر
لنز 200-70 اگر سری II تهیه کنید (که البته لنز سنگینی هست) با تله کانورتور کیفیت فوق العاده ای داره و حتی نزدیک به کیفیت لنز 400-100 هست
اما در مورد لنز تامرون تا جایی که بنده اطلاع دارم یا راه استفاده نداره و یا اگر استفاده کنید کیفیت به شدت افت میکنه
ارادتمند
با سلام
دوستان برای پرتره برای دوربین غیر فول فریم هم 85 میلی متر توصیه میشه یا نه 50 میلی متر؟ ممنون
85 میلی متر از شارپنس و بوکه ی بهتری برخوردار است اما زاویه ی دیدتان روی سنسورهای کراپ بسیار بسته می شود زیرا فاصله ی کانونی حدود 130 میلی متر خواهد شد و باید از سوژه فاصله ی زیادی بگیرید که در محیط های بسته مشکل ساز است بنابراین تنها برای هدشات مناسب است. درنتیجه 50میلی متر مناسب تر است.
سلام خدمت اساتید عزیز
یک سوال داشتم :
1- آیا خرید لنز EF 28-300mm به دلیل جبران شدن تقریبی فاصله کانونی بین 24 تا 200 که مانع خریدن دو لنز EF 24-70mm f/2.8L و EF 70-200mm f/2.8L IS II میشود
اندیشه درستی است ؟
2- به جای لنز EF 28-300mm ، لنز EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II را خریداری کنم تا با ترکیب آن با EF 24-105mm f/4L فاصله به مراتب بیشتری از
نظر کانونی را در اختیار داشته باشم ؟
اصلا مشکل کم شدن قیمت نیست ، یکی شدن لنز است که با این کار بازه نسباً مناسبی را بدون تغییر لنز میتواند پوشش دهد.
پ.ن : اگر تفاوت بین لنزهای پیشنهادی بنده و دو لنز EF 24-70mm f/2.8L و اEF 70-200mm f/2.8L IS II از نظر کیفت چشم گیر است
نیز بفرمایید تا کلا از خر شیطان به زیر بیایم و مثل پسر خوب همان دولنز را خریداری کنم (برنامه آینده نزدیک ! :::whistling::: )
درود بر شما
تفاوت تنها در بازه فاصله کانونی نیست ( که قطعا خودتون مطلع هستید ) تفاوت ها در خروجی ها ٬ دیاف بازتر در ۲.۸ ٬ شارپنس٬ سبک و سنگینی لنز ... و خیلی چیزهای دیگه هستش.
لنز ۴۰۰-۱۰۰ به هیچ وجه لنزی نیست که بشه دستتون بگیرید برید توی خیابون باهاش عکاسی کنید چون از نظر اندازه و شکل و شمایل با توجه به تغییر اندازه در فواصل کانونی مختلف اصلا قابل قیاس با ۲۰۰-۷۰ ان هم ورژن نازنین ۲.۸ نیست.جدا از اینکه شارپنس هم به مراتب در ۲۰۰-۷۰ حتی در دیاف ۲.۸ بهتر از ۴۰۰-۱۰۰ در دیاف ۴.۵ است.ضمن اینکه ۲۰۰-۷۰ میتواند با یک اکستندر تبدیل به ۴۰۰ دیاف ۵.۶ شود و ...
اصولا داشتن یک لنز که قاصله کانونی زیادی را پوشش دهد وسوسه انگیز و دوست داشتنی است ولی باید قید خیلی چیزهارو زد.من فکر میکنم ۳۰۰-۲۸ لنزی باشه که بشه بست روی دوربین و باهاش رفت یه مسافرت و عکاسی کرد و از دست تغویض لنز خلاص شد ولی گاهی حتی یک استاپ دیاف باز تر اونقدر کارایی داره که مجبوریم قید فاصله کانونی بلند رو بزنیم و بریم سراغ یک لنز دیگه.
من روی d610 از لنز ۳۰۰-۲۸ استفاده میکنم و برای کاربری عمومی بسیار عالیه ( فقط از نظر بازه فاصله کانونی عرض میکنم و قصد مقایسه با لنز کنون مورد نظر شمارو ندارم ) ولی برای پرتره و عکاسی در نور کم و ... متاسفانه پاسخگو به عنوان یک لنز ایده ال نیست.
خیلی حرف زدم :) نتیجه اینکه 24-70 + 70-200 بسیار عالی و بهتر است.
موفق باشید
درود
هنوز هم اعتقادم همینه!
ولی سوال اینجاست که شما دارید مقایسه دو محصول از دو شرکت متفاوت انجام می دهید!
در خصوص کیفیت و فوکوس هم جناب نژادی توضیحات کاملی را در تاپیک مربوطه ارائه داده اند که می توانید مطالعه بفرمایید
اما در مورد سیلینگ و کیفیت ساخت، سیلینگ این لنز در زمینه رطوبت وجود داره ولی در مورد گرد و غبار شاید جدی نباشه! البته دوستان در بخش مربوط به خود لنز توضیح داده اند که حتی 400-100 هم به همین شکل بوده و حتی یکی از کاربران گفته بود این لنز عملکردش بهتره!
از نظر کیفیت ساخت بنده شخصا این لنز را که محصول 2014 هست بیشتر از 400-100 قدیمی می پسندم! حالا اگر صحبت سر ورژن II لنز باشه که دیگه داستان به کل فرق خواهد کرد.
ارادتمند
سلام دوست عزیز
باور کنید این مشکل شمارو راکول هم داره منم دارم خود شرکتهای لنز ساز هم دارن... خود من الان تو خرید لنز اولترا واید کلی وسواس دارم... اما بهتون بگم اینقدی که ما رو اینا وسواس داریما خود لنزا وسواس ندارن... اگر واقعا کارتون قراره تو چاپ های بزرگ در بیاد شاید مهم باشه اما اگر نه بنظرم اینقدرا تاثیر ندارن
من هم تا مدتی پیش که کنون داشتم کلکسیونی از لنزها رو دور خودم جمع کرده بودم و اگه بخوام حقیقتش رو بگم باید اعتراف کنم نه تنها کمکی به بهتر شدن عکاسیم نکرده بود ( با توجه به اینکه شغلم عکاسی نیست و فقط برای خودم عکس میگیرم ) بلکه بیشتر باعث درد سر حمل و تعویض لنز شده بود که در یک سفر یه کوله بزرگ همیشه وبال گردنم بود...ولی با کوچ به نیکون و تنها خرید یک ۳۰۰-۲۸ به علت نداشتن بودجه بیشتر ٬ امروز حس بهتری دارم.البته کمبود لنزهایی با دیاف باز مثل f/4 35 رو حس میکنم و نمیخوام بگم اصلا نیاز نیستن ولی بهتره بجای درگیر شدن در لنزهای مختلف ( اگر شغل عکاسی نداریم و مثلا به لنز مخصوص پرتره نیاز چندانی نداریم ) به عکاسی بپردازیم و عکس بگیریم...
موفق باشید
سلام دوستان
برای دی7100ام میخوام یه لنز با بودجه 2.5م تومان تهیه کنم
اغلب استفاده ام در عکاسی از طبیعت و عکاسی از انسان در مسافرت هاست
از طرفی دیاف باز و شارپنس هم خیلی برام اهمیت داره
با کمی تحقیق به سه گزینه:
سیگما 18-35 f1.8
و توکینا 11-16 f2.8
سیگما 17-70 f2.8رسیدم
نظر خودم بیشتر روی 18-35
به نظرتونکدومو انتخاب کنم
و اینکه تو سایت های اینترنتی موجود نیست ممنون میشم راهی برای تهیه این لنزها پیشنهاد بدین.
دوستاي عزيزم من نيكون d5100 دارم
ميخواستم نيكون d7100 بخرم با ٣٥مم اف ١.٨
موندم كه اين كارو بكنم يا روي همين دوربينم يك لنز سيگما ١٨-٣٥ مم اف ١.٨ بگيرم
كمكم كنيد :)
دوستاي عزيزم من نيكون d5100 دارم
ميخواستم نيكون d7100 بخرم با ٣٥مم اف ١.٨
موندم كه اين كارو بكنم يا روي همين دوربينم يك لنز سيگما ١٨-٣٥ مم اف ١.٨ بگيرم
كمكم كنيد :)
لنز توکینا لنز بسیار خوبی هست اما برای عکاسی از انسان در مسافرت که شما مد نظر دارید زیادی واید هست و در خیلی واقع به مشکل میخورید و نیاز به یک لنز مکمل هم دارید
با توجه به اینکه دوربین کراپ دارید و 18-35 معادل 27-52.5 هست میتونید این لنز رو بگیرید ولی باز هم در سفر که بعضی وقت ها نیاز به لنز بلند تری دارید ممکن است به مشکل بخورید و اما در مورد لنز 17-70 سیگما ، باید گفت اگر ورژن جدید باشه که اگر اشتباه نکنم با C مشخص شده باید گفت لنز خوبی هست و رنج خیلی خوبی هم داره و همچنین در عین حال که واید هست برای برای عکاسی طبیعت مناسب برای عکاسی عمومی و از مردم هم کارا هست و حتی میتونید باتوجه به دیافراگم 2.8 پرتره هم بگیرید.....
سلام
آیا منطقی هستش لنز 135-18 STM را با لنز Canon EF 24-105mm f/4L IS تعویض کنم؟
برای دوربین 60D
درصورتی که واید لنز براتون مهم نباشه بد نیست! ولی اختلاف کیفیت تصویر کمی دارند هرچند که از نظر ساختار مکانیکی خیلی متفاوت هستند
این لنز برای دوربین های فول فریم حکم لنز فعلی شما را خواهد داشت.
اما با این کار در بدنه کراپ زاویه وایدتون کاهش پیدا خواهد کرد
ارادتمند
درود
از نظر شارپی و کنترل CA بدون شک 35-18 خیلی خوبه
اما از نظر فوکال بنده پیشنهادم فکر کردن به 50-17 F/2.8 سیگماست
اگر هم می توانید بیشتر هزینه کنید و یا صبر کنید تا توان تهیه داشته باشید 55-17 نیکون F/2.8 که دیگه خیلی خوبه (حدود قیمت 3 میلیون تومان)
در خصوص 16-11 توکینا علی رغم واید خوب و کیفیت مناسب CA لنز کمی زیاده و باید در موردش تحقیق بیشتری کنید! اما بنظرم اگر قصد تهیه این لنز را دارید نسخه 1 آن را تهیه بفرمایید.
ارادتمند
دوستان اگر منم راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم :)
مدیران محترم ، این پست پاک شود ... با عرض پوزش
سوالتان کلی است ، مشکلتان با بدنه فعلی چیست ؟ دنبال چه چیزی در بدنه جدید هستید ؟ ( که البته جای طرح این سوال اینجا نیست )
چه هدفی از خرید لنز جدید دارید ؟ جهت چه کاربردی ؟
35 مم اف ١.٨ چه برندی؟ نیکون یا سیگما ؟
من سوال کلی شما را کلی جواب می دهم . برای مقاصد عمومی همان بدنه شما خوب است و لنز سيگما ١٨-٣٥ مم اف ١.٨ که کاربرد عمومی تری دارد تهیه بفرمایید که اتفاقا لنز جالب و خوبی است .
لنزهای فیکس توجیه و کاربرد خاص دارند .
ممنون از راهنمايي
راستش من كلا با پرايم راحت تر هستم :)
با دوربين خودم زياد مشكلي ندارم من عكاسي خيابوني و منظره ميكنم
و پرتره هاي نيم تنه
البته همه عكاسي منسياه و سفيد هست و تاحالا عكس رنگي نگرفتم
يكي يه بار بهم گفت كه بادي من ارزش لن خوب نداره واسه همين من از دوستان كمك گرفتم
" من اين پست رو يع جا ديگه گذاشتم منو راهنمايي كردن كه اينجا مطرح كنم"
دوربین D5100 در زمینه عکاسی دوربین خیلی خوبی هست و به نظر من به جای اینکه پولتون رو صرف بدنه جدیدتر بکنید که چند مدت بعد باز مدل جدید تر آن هم می آید ،پول رو جمع کرده و لنز 18-35 رو بخرید ، هم برای عکاسی منظره خوب هست و هم با توجه به رنج 27-52.5 در کراپدار شما و دیافراگم بسیار عالی که داره برای عکاسی خیابانی و پرتره آن هم از نوع نیم تنه مناسب است ....
مزیت 18-35 F/1.8 سیگما نسبت به D7100 بیشتر هست ...
سنسور d5100 همان سنسور d7000 است که عملکرد مناسبی حتی در مقابل d7100 دارد.خرید d7100 صرفا برای افزایش کیفیت تصویر اشتباه خواهد بود مگر اینکه دلایل دیگری مثل فوکوس پیشرفته تر پشتیبانی از لنزهای بیشتر ویزر بزرگتر و کنترل های خارجی بیشتر و ...(مزایای بادی های سطح بالاتر) را هم داشته باشید.
18-35 لنز با کیفیتی است ولی قیمت بالایی نیز دارد و با این قیمت و این رنج فوکال(هر چند این رنج فوکال برای استفاده عمومی مناسب است) به درد هر کسی نمی خورد.
اگر d5100 با لنز کیت دارید قدم بعدی می تواند خرید 35mm f1.8 باشد.لنزی ارزان سریع و سبک با فاصله کانونی مناسب برای کاربرد عمومی و عکاسی خیابانی.
سلام دوستان من کارم تصویر برداریه مستند هستش مستند حیات وحش گرفته تا مستند سنت ها و آداب رسوم یک روستا و ... میخواستم بدونم یه لنز اگه بخوام که همه کاره باشه اما با کیفیت چی خوبه ؟ حالا نمیخوام لنز زوم باشه . اما خوب یه درصدی هم زوم داشته باشه تله و واید هم بشه که هی لنز عوض نکنم سوژه از دست بره .
یه چیزی غیر از مستند سازی به عکاسی هم علاقه دارم عکاسی از ماه و ... از بخت خوشم سوژه هایی که دوست دارم از من دور هستند . چه لنزی خوبه که بشه از دور - ماه - کهکشان عکس (یا حتی فیلم) گرفت ؟
70d
1 میلیون !!!
ممنونم از شما حالا قیمتش یکم بیشتر عیب نداره