کسی از دوستان نظری نداره؟من چیکار کنم بالاخره؟!:::angry:::
Printable View
http://www.sigmaphoto.com/50-100mm-f1-8-dc-hsm-art
من بیاد و خریدم lol
یعنی این لنز کولاک میکنه هااااا
دوستان این لنز چیه ؟؟؟؟؟
قیمتش عالیه واقعا
کی معرفی شده ؟؟؟
:::waw::::::waw::::mlaugh::mlaugh:
سلام
دوستان شدیدا د ر انتخاب بین کانن 24-70 اف 2.8 تایپ 1دست دوم به قیمت 3م و 24-70 اف 4 لرزشگیر دار اکبند به قیمت 2600 موندم:think:;
تو بررسی های که انجام دادم t-stop لنز 24-70 اف 2.8 برابر با3.6 هست در حالیکه 24-70 اف 4 t-stop ش برابر با 4 هست پس تو نور وروودی تفاوت چندانی نخواهد بود
وضعیت اپتیک اف 4 هم نسبتا بهتره تو ریویوها و 4استاپ لرزشگیرو قابلیت ماکرو 0.7 x لنز 24-70 اف 4 رو هم در نظر بگیرید.
دوستانی که تجربه کار با لنزها رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
آنچه که من از ریویو ها فهمیدم این است که 24-70 نسخه اف 4 اپتیک ضعیف تری دارد و باید با 24-105 مقایسه شود ، از طرفی ظاهرا 24-70 اف 2.8 نسخه 1 و2 از نظر کیفیت خروجی تفاوت خیلی زیادی ندارند و هر دو بهترین و با کیفیت ترین لنز های این رنج محسوب می شوند ، لذا اگر من بجای شما بودم حتما نسخه اف 2.8 را انتخاب می کردم.
فقط بحث ماکرو و لرزشگیر مطرح است که در مورد ماکرو کاملا به نیاز شما بستگی دارد چون ماکرو 24-70 اف 4 انقدر خوب است که برای مصارف عمومی ماکرو همه نیاز ها را پوشش می دهد. لرزشگیر هم گرچه بسیار خوب است ، ولی نسخه اف 2.8 انقدر خوشنام و فوق العاده است که بنده شخصا حاضرم بخاطر آن از لرزشگیر چشم پوشی کنم.
دوستان از ميان اين سه لنز ماكرو كدومشون رو توصيه ميكنيد
Sigma 150mm
Sigma 105mm
Nikon 105mm
سلام
دوستان امروز یه 24-70 اف 2.8 تایپ 1 کانن رو دست دو خریدم
لنز همه چیزش اوکی هست فقط رینگ فوکوسش یه مقداری سفته یعنی مثل 17-40 و 24-105 نیست
در عوض رینگ زومش فوق اعاده نرمو روونه
دوستانی که این لنزو در دست گرفتن این لنز رینگ زومش سفته یا این مشکل داره
فغلا چند روزی مهلت تست دارم
سلام
کسی از دوستان تجربه استفاده از این تبدیلهارو داره؟
Fotodiox Pro Lens Mount Adapter, Canon FD, FL Lens to Nikon F-Mount Camera such as D7200, D5000, D3000, D300S & D90 DX
سلام
برتری سیگما 105 نسبت به نیکون، قیمت ارزان تر آن است.
سیگما 150 م م مدل لرزشگیردار هم دارد. مزیت آن وزن کمتر نسبت به 180 سیگما و 200 نیکون است و فاصله فوکوس بیشتر نسبت به 105 ها
سیگما 180 لرزشکیر دار لنز بسیار خوبی است ولی وزن زیادی دارد و عملاً روی دست قابل استفاده نیست.
200 نیکون تا جائی که می دانم سال هاست آپدیت نشده، روزنه نسبتاً بسته دارد (f/4)، لرزشگیر ندارد و به نظرم قابلیت بستن اکستندر برای دستیابی به بزرگنمائی بیش از 1:1 را هم ندارد ولی در عوض سبک تر از 180 سیگماست
ارادت
سلام دوستان.
من الان روی 60D خودم یه 17-85 دارم که اصن از کیفیتش راضی نیستم!
دنبال یه زوم خوب میگردم و بین 24-70 f4 و 24-105 شک دارم. شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
24-70 f/2.8 تایپ یک پیدا میشه؟ آیا بهتر از 24-105 هست؟
سلام دوست عزیز
من به شما ۱۵-۸۵ پیشنهاد میدم.با توجه به ضریب کراپ دوربین شما هر دو لنزی که انتخاب کردید واید کمی داره.ضمنا من ترکیب 60D + 24-105 و 60D + 15-85 رو استفاده کردم و خروجی ۱۵-۸۵ از نظر شارپنس بهتر بود. ولی از نظر بوکه 24-105 برتری داشت.ولی در کل اگر به دنبال یک لنز تقریبا همه کاره میگردید 15-85 بهتر است.
موفق باشید
سوال
1 - لطفا برای بدنه نیکون کراپدار7100 لنز اولرا واید ( بین 9تا12) بدون مهم بودن گشادگی دیافراگم و....فقط ارزان ترین مدل رو بگین/تو سایتها که گشتم واسه فروش و موچود بودن که گزینه هایی به چشمم خورد که با توجه به مارک و دیافراگم مدل هایی که مجود بودن1.3 تا2 با دیفارگم 3.5 تا دور بر 2 بود
2_ برای عکاسی پانوراما/که قصد دارن پانوراما با اولترا واید گرفته بشه!! چون بار نرم افزاری مجیطی رو معرفی میکنن و با کلیک در جاهایی میشه به محل انتقال داده شد و از اونجا چون قبلا پانورامای 360 درجه هم تهیه شده کاربر میتونه تو سایت اونجا دید 360 درجه داشته.
به علت نرم افزارشون شدیدا تاکید هست که پانوراما 360 درجه نسبت به طول عرضش تاجای ممکن عریضیش کمتر باشه و از بالا پایین جا بیشتر باشه. و پانورامای معمولی 360 درجه با جتی کادر عمودی دوربین هم عریض تر از خاسته اونها درمیاد.و با واید تر (گرچه بقیمت داشتن پرسپکتویهای اغراق شده هر تیکه عکس ) بالا پایین اضافه تر بشه و به نرم افزارشون فیت تر بشاه
من واسه ازمایش اینم امتحان کردم که یک بار 360 درجه با نگاه به بالای لنز بگیرم و بعد پایین بعد پایینا رو باهم پانوراما کردم بعد بالایی ها یه پانوراما و متصل کردم ولی هم هماهمگی بسیارکمتر شد هم اعواج های کلی در تام عکسس
3 - دوستم لنز اولترا واید سامیان 8 یا 9 میلی متری داره .ایا مبدلی هست ه بتونم با اون از همون لنز رو نیکون استفاده کنم؟!!مبدل هایی که نوشتن مبدل مانت یو نیورسال واسه هر مانتی رو رو همچین مانتی میشه استفاده کرد؟ یا باعث دورشدن لنز از سنسور میشه و با ماونت یونیورسال خاض ممکنه؟
ممنون دوست عزیز بخاطر جوابتون
ولی تعجب میکنم که آیا 15-85 در مقایسه با 24-105 یا هر لنز L دیگه ای بهتر عمل میکنه؟
شنیده بودم که 15-85 از لحاظ کیفیت، خیلی نزدیک به 17-85 هست
http://nativebirds.up.n.seesaa.net/nativebirds/image/A5ECA5F3A5BAC8E6B3D3A3B2.jpg
یا اگه حوصله مقایسه کاملو دارید:
https://www.youtube.com/watch?v=yC9W-Na9BNI
درود بر دوستان عزیز
مدتی قبل دنبال تهیه اکستنشن های کانکتور دار بودم که بعدا منصرف شدم و نوع دستی رو انتخاب کردم و حالا موقعیتی پیش اومده تا یه ارتقائ کوچیک بدم تجهیزات رو
اکستنشن کانکتور دار قیمتی که تو ذهنم بود حدود 350 تا 400 بود که حالا با مراجعه به سایت های و دیدن مدل های مختلف و قیمت ها واقعا کار اشتباهی میدونم خرید این وسیله رو(قیمت حدود 600 تومانی)
با این اوصاف برای ماکرو گرافی شما چه لنز ماکرویی رو تا 1300 پیشنهاد میدید؟
با وجود اینکه اگر لنز ماکرو تهیه بشه باید از خیر لنز 50 بگذرم و پولش رو صرف لنز ماکرو کنم(لنز ماکرو برای پرتره هم مناسبه یقینا)
یه راهی هم یکی از دوستان بهم معرفی کرده بود که از سابقه اون دوستمون مشخص بود که جواب میده اما خواستم یه مشورتی هم با شما دوستان عزیز داشته باشم
ایشون گفته بودن که یه 18055 تهیه کنم و عدسی جلویی لنز رو برگردونم تا یه لنز ماکرو داشته باشم
به نظر شما این کار جوابگو هستش؟
یه لنز نیکون هستش 40 میلیمتر اف 2.8
چطور لنزی هستش؟...فعلا چیزی ازش ندیدم و طی نگاهی اجمالی به سایت ها چشمم به این لنز و قیمتش خورد و هنوز وارد سایتی برای تحقیق در رابطه با این مدل نشدم
لطفا از نظراتتون منو بی دریغ نزارید
موفق باشید
لنز ماکرو برای عکاسی در طبیعت از حشرات زیر 90 میلیمتر دور ریختن پوله
روش اون دوستتون هم گمانم نتیجه ای نداشنه باشه
میتونید با هزینه کمتر هم عکاسی تقریبا ماکرو انجام بدید و هم 50 میلیمتر + اکستنشن اتومات کنکو داشته باشید، یعنی خرید 50 میلیمتر + اکستنشن اتومات کنکو و ترکیب این دو باهم هرچند که بازهم برای عکاسی ماکرو از حشرات کارتون مشکل میشه
توصیه من خرید همون لنز 105 ماکرو هست اگه میخواین کمتر هزینه کنید مارک زیگما سری لرزشگیردارش که کیفیت خوبی هم داره تهیه کنید
ضمنا ترکیب اکستنشن با این لنز ماکرو هم عالی میشه
شاد و موفق باشید
از بابت خروجی خوب این لنز که شکی درش نیست...اما باید کمی تحقیق و مطالعه کنم تا با دانش و آگاهی بیشتری به این سمت قدم بردارم...
کمی هزینه کردن برای این لنز برام سنگین هستش
دوستان بهم 90 تمرون بدون لرزشگیر رو توصیه کردن که قیمت حدودی 1100 تا 1300 داره و برای کار بنده به گمونم مناسبه
البته اگر برای لنز ماکرو بخوام اقدام جدی کنم ( که خواهم کرد) باید این 50 نازنین که تهیه کردم رو از خیرش بگذرم که برام سخته..تازه مزش افتاده زیر زبونم.
تا ببینم چی میشه
دوستان و اساتید عزیز ممنون میشم شما هم بنده رو از تجربیات و دانشتون بی بهره نذارید
موفق باشید
سلام
آقا محمد اگر در تهیه لنز ماکرو جدی هستید ،با توجه به بودجه ای که اعلام کردید بنده هم لنز 105 سیگما رو که مشخصاتش رو حسین آقا نوشتند پیشنهاد میدم.
بنده پس از بررسیهای مفصل و با توجه به ارزش خرید ، این لنز رو حدود یک ماه پیش از بندر به قیمت 1/650/000 تهیه کردم .
در مورد عکاسی پرتره با این لنز که مورد سئوال شما بود هم روی دوربین شما 157.5mm میشه که برای کادر های بسته مناسبه و شارپنس این لنز در پرتره فوق العاده هست.
کیفیت ساخت عالی، وجود دوعدد هود ( برای دوربین های کراپ و فول فریم) و یک کیف ضد ضربه با کیفیت پس از کیفیت خروجی خوبش از نکات مثبت این لنز هست.
با کمی افزایش بودجه میتونید این لنز دوست داشتنی رو بدست بیارید.
موفق باشید
درود
بنده از ابتدا تو بحث نبودم اما نکاتی به ذهنم رسید که بد نیست عرض کنم
البته با اجازه از جناب شهبازی و چگینی عزیز
در ماکرو گرافی ای مهمه که قراره از چی عکس بگیرید؟
برای عکاسی از موجودات زنده هرچقدر فاصله کانونی بیشتر باشه بهتره! چون به شدت حساس هستند و با نزدیک شدن فرار می کنند.
از طرفی محدودیت بودجه هم دست ادم رو می بنده !
بنابراین پیشنهاد می کننم اگر برنامه استفاده از لنز بعنوان پرتره هم دارید به فکر همین 105 سیگما باشید. بخصوص سری جدیدش
برای طبیعت بی جان و پرتره می شود از 90 هم استفاده کرد.
اما اگر قراره تو ژآنر ماکرو گرافی جدی فعالیت کنید بجای هزینه و بعد احساس کمبود شاید بهتر باشه به فکر تهیه یک لنز 150 سیگما f/3.5 یا f/2.8 با حدود قیمت 3 باشید.
این لنز دیگه میشه گفت برای ماکرو بهترین گزینه است.
اما بعنوان لنز کاربردی تر شاید بهترین گزینه همان 105 باشه که دوستان معرفی کردند.
ارادتمند
سلام به همگی
دوربین من NIKON7100 هست و به غیر از لنزهای ثابتی که دارم یک لنز VRII 18-200 هم دارم که تصمیم گرفتم بفروشم . الان به جای اون یک 300-70 NIKKOR گرفتم و میخام یک لنز دیگه هم برای رنج وایدتر بگیرم. در تحقیقاتم روی این دو لنز متوقف شدم
SIGMA 17-70 و NIKKOR 18-105
برای من وضوح تصویر در اولویت هست.
در سایت DXOMARK نگاه کردم وضوح تصویر SIGMA 17-70 خیلی بهتر بود، همچنین در وبسایت pixelpeeper.com هم عکسهای گرفته شده رو حتی الامکان در شرایط مساوی مفایسه کردم ، باز SIGMA 17-70 بهتر به نظر میرسید.
خواهش میکنم دوستانی که تجربه این دو رو دارند راهنمایی کنند.
ممنون
فعلا از 18-105 بهره بببرید. منتظر کاهش قیمت لنز Nikkor 16-80mm f/2.8-4E ED DX VR و خرید آن باشید.
خرید لنزهای برندهای متفرقه توصیه نمی شود(مخصوصا زمانی که لنز مشابه آن در برند خودتان وجود دارد). پایین بودن دقت و عدم یکنواختی در سیستم اتوفوکوس، ناسازگاری با برخی بدنه های جدید، فروش دست دوم دشوار و ... از جمله معایب این لنزها است.
با سلام . دوستان بنده میخوام یک آتلیه کوچک عکاسی بزنم. یک فروشنده برای من یک دوربین و یک لنز میخواد بده خواهشمندم بگید این لنز و دوربین برای آتلیه مناسبه یا نه؟ دوربینش کانن 550d هست و لنز هم 18-200 هست. ممنون میشم کمک کنید
سلام وقت بخیر
دوستان راهنمایی میفرمایید که با لنز 18-140 چه عکسهایی میتوان گرفت ؟
تله ماکرو هم میشود؟؟
ممنون
بطور کلی کاربرد آن عمومی است و خروجی خوب و با کیفیتی را تحویل سنسور می دهد.
اگر از اکستنشن تیوب یا فیلتر کلوزاپ استفاده کنید نتایج قابل قبولی در ماکرو خواهید گرفت.
هر چند دامنه واید در عکاسی آتلیه کاربرد چندانی ندارد ولی در مجموع اگر به قیمت مناسب بخرید قابل استفاده است
دوستان
فرق انواع لنز رو بطور خلاصه کسی میتونه بفرماید چیست؟؟
یک مقاله مفید و مختصر در رابطه با انواع لنز و فاصله کانونی؟
مثلا فرق 70-300 با 18-300 در زوم چیست؟
ممنون
70-300 هم داریم 18-300 هم داریم کیفیت کدام بهتر است؟؟
سلام به همگی
پیرو همین پست خودم و بعد از کلی تحقیق روی NIKON 16-85 متوقف شدم و به نظر انتخاب مناسبی میتونه باشه. منتها از آنجایی که من در حال حاضر NIKON 18-200 رو دارم آیا کسانی که تجربه هر دو لنز رو دارند میتونند بگن که اختلاف وضوح تصویرشون اونقدری هست که من 200-18 رو بفروشم و 85-16 رو بخرم، با در نظر گرفتن این که 300-70 رو دارم.
در این لینک زیر که ظاهرا اختلاف کیفیت 200-18 و 85-16 خیلی زیاد به نظر میرسه.
Nikon 16-85mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Nikkor Lens Image Quality
ممنون
سلام دوستان
برای خرید لنز دست دوم عمدتا به چه فاکتورهایی باید توجه کرد ؟ آیا راهی هست که مدت یا تعداد استفاده از لنز رو بشه فهمید؟
و سوال آخر اینکه ۴۰۰ هزار تومان کمتر از قیمت نو برای ریسک خرید لنز دست دوم توجیهی داره ؟
ممنون از راهنمایی
من تقريباً اکثر لنز های کنون رو دست 2 گرفتم
اول مانت لنز رو چک کنيد ، از خط های روی کانکتور ها معلوم ميشه چقدر لنز باز و بسته شده
سريال لنز رو چک کنيد ببينيد مال چند سال پيشه
رينگ های زوم و فکوس رو بچرخونيد اگر خيلی نرم و بدون مقاومت باشه لنز زياد کار کرده
رينگ ها رو در جا تکون بديد ببينيد چقدر لقی داره (لنز زياد کار کنه واشر های دور پيچ ها خرده ميشه و هم مقاومت در مقابل چرخش کم ميشه هم اينکه لنز لق ميشه)
با نور موبايل از طرف مخالف داخل لنز رو روشن کنيد ببينيد چقدر غبار و گرد داخلش هست ، اگر قارچ يا آب ديديد کلاً بيخيال بشيد فقط مراقب باشين از گوشه های لنز داخل رو نگاه کنيد اگر مستقيم از وسط لنز به چراغ پيشتش نگاه کنيد نور خيلی شديدی به خاطر عدسی ها به چشمتون ميخوره
بعد چند تا تست شات با ديافراگم های مختلف بگيريد (گاهی ديافراگم لنز ها روی ديافراگم های بسته گير ميکنه)
چند بار وقتی لنز روی دوربينه زوم کنيد و ديافراگم رو کم و زياد کنيد و عکس بگيريد (اينجوری از سالم بودم کابل داخلی مطمئن ميشيد)
اخرين مرحله هم چند تا عکس با ديافراگم باز رو روی مانيتور چک کنيد اگر لنز ضربه خورده باشه ممکنه يک طرف شارپ باشه يکطرف نباشه (24-70 کنون زياد اين مشکل براش پيش مياد )
اگر 400 تومن روی 50 1.8 باشه 100% اگر روی 85 1.2 باشه نه ;-)
من معمولاً 30% زير قيمت باشه ميگيرم
ممنون آقا مجید ، لنز مذکور 17-40 F4 canon هست که به گفته فروشنده خیلی کم کار کرده و ۴۰۰ هزار تومان زیر قیمت نو میدن ( ۲،۴۰۰،۰۰۰ قیمت آکبند )
توصیه های شما رو انجام میدم فقط اطمینان از سالم بودن کابل داخلی رو متوجه نشدم ! . منظورتون اینه که دوربین رو در مود TV بزارم و درحالت زوم با دیافراگم های متفاوت تست بگیرم ؟
علایم خرابی کابل داخلی چیه ؟
ممنون از وقتتون
خواهش ميکنم
اگر قيمت بازار 2400 باشه و لنز خيلی تميز باشه خوبه اما اگر زياد کار کرده بود نه . من باشم با اين قيمت زير سريال uz باشه نميگيرم (uz ua ub uc خوبه)
بعضی از لنز ها مثل 24-105 28-135 17-70 کابل داخليشون که ديافراگم رو به برد پشت مانت وصل ميکنه ضعيفه و زود خراب ميشه (البته درست کردنش هم 15 دقيقه بيشتر وقت نميگيره)
وقتی لنز تو حالت جمع شده باشه همه چيز درسته اما وقتی زوم ميکنيد و لنز کشيده ميشه به بيرون اون قسمت که قطعی داره کشيده ميشه و ديافراگم کار نميکنه و دوربين يک ارور ميده
تا وقتی که ديافراگم بسته نشده باشه (دکمه شاتر رو فشار نداديم ) هرچی جلو عقب کنيد طبيعی به نظر مياد اما وقتی با ديافراگم بسته ميخواهيد عکس بگيريد ارور ميده
17-40 زوم داخلی داره و مشکلی از اين نظر نداره فقط ممکنه براش مشکل فکوس پيش بياد
توی نور زياد به سوژه های خيلی دور مثل کوه يا ابر فکوس کنيد ببينيد راحت فکوس ميکنه يا گيج ميشه (من 3 تا 17-40 خريدم آخری گاهی اذيت ميکنه و کمی تحقيق کردم ديدم اين مشکل برای 17-40 زياد پيش مياد)
فایل پیوست 76740
سريال لنز تاريخ ساخت رو نشون ميده که از لينک زير ميتونيد چک کنيد
حتی اگر لنز نو هم باشه اما سريال قديمی باشه يعنی مدت زيادی توی انبار مونده و احتمال داشتن قارچ زياد ميشه
z a b c d
بود بگيريد
z يعنی لنز سال 2011 توليد شده
ليست کامل اينجا هست
Determining the Age of a Canon Lens Using Serial Numbers and Date Codes
مجید جان من الان 24-105 خودم رو دیدم سریالش با عدد شروع میشه . چیزی که من توو این مقاله ها دیدم ۳۴ میشه سال ۲۰۱۵ .
ولی من این لنز رو ۲۰۱۰ خریدم !!
کجای کار رو دارم اشتباه میکنم ؟
فایل پیوست 76751
تو اين سايت ميتونيد چك كنيد
Nikon Lens Versions and Serial Nos
سلام بچه های عزیز
راستش. خواهر بنده که ایران نمیباشد. به صورت. خودجوش رفته. یک لنز 24مم اف 1.4 برام گرفته
من واقعا نمیدونم. این لنز روی دی 5100 نیکون. خوب جواب میده؟ یا اینکه. بفروشم. ؟ چه قیمتی. خوبه واسه فروش؟
از دوستان معذرت میخوام. اگر آف تاپیک شده چون واقعا نمیدونستم کجا باید مطرح میکردم سوالمو
البته من یک 50مم دهرم. خیلی هم خوبه. اما توی محیط بسته. یکم اذیت میکنه. بیشتر کارم. پرتره هست. و. عکاسی خیابونی
سلام دوستان
تو یکی از مغازه ها یه لنز پنتاکس 55 م م با F1.2 انالوگ دیدم که بدنه کاملا تمیز بود . یک فیلتر اسکای استار هم روش نصب بود!!!
فروشنده گفت 50 تومن میدم
به نظرتون این لنز با یه تبدیل روی بادی D7100 وصل شه جواب میده؟ یا الکی پول دور ریختنه؟
حالا تبدیل به نیکون رو تو سایتها میفروشن؟؟؟ چون من نمیتونم برم تهران بگیرم
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
این لنز رو بلا خره گرفتم
رینگ فکوسش سفت هست فقط !
فقط الان تبدیلشو به نیکون میخوام. همینجوری با دست روی دوربین نگه داشتم و عمق میدان کمش واقعا عجیبه ;-)
بر عکس هم روی دوربین گذاشتم و واقعا ماکروی خوبی داره.
ممنون میشم اگر جایی سراغ دارید که تبدیل به نیکون رو داره ممنون میشم بهم بگید:::love2:::
فایل پیوست 77084فایل پیوست 77085
فایل پیوست 77086
بهترین لنز برای بادی کراپدار جهت عکاسی طبیعت و معماری چی رو معرفی می کنید؟
بنده در جایی کارگاهی رفتم و مدرس کارگاه در اون مقطع می گفت عکاسی طبیعت باید بوسیله لنز نرمال صورت بگیره.نمیدونم بر اساس ضوابظ فیاپ میگفت و یا دلیل دیگه ای داشت.در خصوص معماری اگر بودجه شما محدود نیست همین گزینه دوستمون توکینا 20-11 عالیه.اگر محدودیت بودجه دارید ورژن یک توکینا 16-11 کار کرده و تمیز با 1300،1200 گیرتون میاد که البته فکر میکنم روی بدنه شما فوکوس اتومات نداشته باشه.16-11 ورژن دو هم با قیمت نو 2200 و کار کرده 1600 گیرتون میاد و عالیه.غیر از اون اگر با فوکوس دستی مشکل ندارید گزینه هایی مثل سامیانگ 10 میلیمتری و 14 میلیمتری هم بد نیستن.
برای معماری چرا ۸-۱۶ سیگما نه؟
در معماری مهمترین چیز زاویه دید باز است.
حقیقتش سیگما رو از سبد سفارشاتم خارج کردم!(شوخی).بله درست می فرمایید 20-10 و 16-8 سیگما هم دو گزینه جدی هستند.البته در خصوص 16-8 مشکل دیاف بسته 4.5 بوده و فکر میکنم باید یک فکری رو هم برای برطرف کردن آثار دیستوریشن در نظر داشت.بهمین دلیل دیستوریشن و نوع پیچیدگیش بنظرم هیچکس 24-10 نیکور رو توصیه نمی کنه و البته فاکتور قیمت.جناب دانشپایه اطلاع از نوع پیچیدگی دیستوریشن 16-8 دارید شما؟براحتی قابل کنترل هست؟
درود
من جای شما بودم در مورد لنز Venus Optics launches Laowa 15mm F4 هم تحقیق میکردم!
هم ماکرو داره هم +/-6مم تیلت میشه که برای معماری بسیار ایدهآل خواهد بود و قیمت بسیار خوب 480$ (اگر کسی رو اونور پیدا کنید براتون بیاره حدود 1600 در میاد:;))
نقل قول:
تیلت خالی برای اصلاح پرسپکتیو ایده آل نیست! در ضمن ونوس 15 تیلتش روی فول فریم قابل استفاده نیست که این نکته خیلی بدیه (گرچه این دوستمون کراپ دارند)
اگر فقط تیلت مد نظر باشه بدنه های ارزون میرورلس و اداپتور تیلت برای لنزهای منوال هم گزینه خوبیه! قطا از 480 دلار ارزونتر میوفته!