صفحه 19 از 22 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 181 تا 190 , از مجموع 215
Like Tree338تشکر

موضوع: با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟

كاربر همراه yas.0917 آواتار ها
    تشکر کرده
    334

پیش فرض پاسخ : پاسخ: با 15.000.000 چی بخرم ... ؟؟؟

پس با این توضیحات من یکی از ترکیب های زیر رو انتخاب خواهم کرد که بعد از در دست گرفتن و کار با اونها معلوم خواهد شد:
    1. 550D + 18-55 + 15-85 IS
    2. D90 + 18-105 VR + SB600 Flash
    3. K7 + 18-55 WR
    4. ممکنه هم صبر کنم تا فتوکینا
    از بررسی ها عکس ها و فیلم ها توی اینترنت نتیجه گرفتم و نظر شما عزیزان به این نتیجه رسیدم که مورد اول کیفیت بهتری بهم می ده و در آینده هم بیشتر به دردم می خوره
    از لحاظ کیفیت عکس خود بادی هم که به نظر می رسه D90 بهتر باشه
    و در آخر دوربینی در رده Pro از پنتاکس که واقعا آدم رو تحریک می می کنه چون می دونی که داری با این قیمت دوربینی مثل 7D داری
    ممنونم از راهنمایی های خوبتون
    mreza1001 تشکر می‌کند.
    گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش
    5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

نقل قول نوشته اصلی توسط yas.0917 نمایش پست ها
    پس با این توضیحات من یکی از ترکیب های زیر رو انتخاب خواهم کرد که بعد از در دست گرفتن و کار با اونها معلوم خواهد شد:
    1. 550D + 18-55 + 15-85 IS

ا
    وقتی شما لنز خوبی مثل 15-85 رو تهیه می کنید می تونید لنز کیت همراه 15-55 در موقع خرید رو بفروشید که به نفعتون میشه چون عملا این لنز به کار شما نمیاد و باید گرد و خاک بخوره
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر همراه translator آواتار ها
    تشکر کرده
    461

نقل قول نوشته اصلی توسط radioheadz نمایش پست ها
    وقتی شما لنز خوبی مثل 15-85 رو تهیه می کنید می تونید لنز کیت همراه 15-55 در موقع خرید رو بفروشید که به نفعتون میشه چون عملا این لنز به کار شما نمیاد و باید گرد و خاک بخوره
    دوست عزيز
    بعضي فروشگاهها 550D رو اين روزها اساساً با لنز 85-15 پيشنهاد ميكنند.
    اگر قرار است از لنز 55-18 استفاده نكنيد (كه باوجود 85-15 نخواهيد كرد) بهتر است از جايي خريد كنيد كه به جاي 55-18 همان 85-15 رو بعنوان لنز كيت بهتون بده.
    55-18 رو حدود 100 تومن باهاتون حساب ميكنن ولي اگه بخواين بفروشين فكرنكنم 50 تومن بيشتر بردارن.
    ضمناً پيشنهاد ميكنم وقتي براي خريد دوربين ميرين موارد ذيل رو درنظر داشته باشين:
    1-حتماً قيمت لوازم جانبي رو ازجاهاي ديگه سوال كنين.چون فروشنده هاي دوربين بيشتر سودشون توي فروش لوازم جانبي مثل باطري يدكي ومموري و غيره هست.
    بنابراين وقتي دوربين رو بهتون مي فروشن شديداً تلاش مي كنن لوازم اضافي اون رو معمولاً با قيمت بالا بهتون بفروشن.
    2-از همون اول قيمت دوربين رو با گارانتي (گارانتي مورد نظر خودتون رو قبلاً انتخاب كنين) و بيمه بپرسين.چون خيلي وقتها فروشنده اگه ببينه حواستون نبوده و همينطوري قيمت پرسيدين،بعد از اينكه شما قيمت رو قبول كردين وتصميم به خريد ميگيرين بهتون ميگه خب فلان ريال هم بابت گارانتي و بيمه به قيمت اضافه ميشه!
    3-پس اول قيمت دوربين ولنز رو با فروشنده تموم كنيد و پولش رو حساب كنين ، بعد هم اگه لوازم اضافي رو با قيمت مناسب (كه قبلاً قيمت گرفتين) پيشنهاد كردن ازشون بخرين درغير اينصورت دوربين رو بگيرين و فروشگاه رو ترك كنين.
    4-بعد از اينكه همه مجموعه دوربين و لوازم رو بهتون داد قبل از پرداخت پول از فروشنده بخواين يك فاكتور فروش با سربرگ و مهر خودش بهتون بده و در اون فاكتور دقيقاً فهرست همه چيز يعني دوربين و لنز و لوازم اضافي رو با شماره سريال دوربين و لنز و اينكه هرقطعه ساخت كجا هست (همون چيزي كه ادعا كرده) تو فاكتور بنويسه.مثلاً :
    دوربين ... شماره سريال ... آكبند؛
    لنز ...شماره سريال...ساخت كشور....آكبند؛ (البته لنزهاي 85-15 فكركنم ساخت تايوان هستند، مشكلي نيست)
    باطري اصلي و يدكي ...ساخت ...؛
    مموري كارت .... مارك .... ساخت....؛
    ...
    انشاء الله خريد خوبي داشته باشيد.
    M. Beyrami، Mazy، aminashtari و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
    l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
    يوسف جمسي

تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط translator نمایش پست ها
    دوست عزيز
    بعضي فروشگاهها 550D رو اين روزها اساساً با لنز 85-15 پيشنهاد ميكنند.
    اگر قرار است از لنز 55-18 استفاده نكنيد (كه باوجود 85-15 نخواهيد كرد) بهتر است از جايي خريد كنيد كه به جاي 55-18 همان 85-15 رو بعنوان لنز كيت بهتون بده.
    55-18 رو حدود 100 تومن باهاتون حساب ميكنن ولي اگه بخواين بفروشين فكرنكنم 50 تومن بيشتر بردارن.
    ضمناً پيشنهاد ميكنم وقتي براي خريد دوربين ميرين موارد ذيل رو درنظر داشته باشين:
    1-حتماً قيمت لوازم جانبي رو ازجاهاي ديگه سوال كنين.چون فروشنده هاي دوربين بيشتر سودشون توي فروش لوازم جانبي مثل باطري يدكي ومموري و غيره هست.
    بنابراين وقتي دوربين رو بهتون مي فروشن شديداً تلاش مي كنن لوازم اضافي اون رو معمولاً با قيمت بالا بهتون بفروشن.
    2-از همون اول قيمت دوربين رو با گارانتي (گارانتي مورد نظر خودتون رو قبلاً انتخاب كنين) و بيمه بپرسين.چون خيلي وقتها فروشنده اگه ببينه حواستون نبوده و همينطوري قيمت پرسيدين،بعد از اينكه شما قيمت رو قبول كردين وتصميم به خريد ميگيرين بهتون ميگه خب فلان ريال هم بابت گارانتي و بيمه به قيمت اضافه ميشه!
    3-پس اول قيمت دوربين ولنز رو با فروشنده تموم كنيد و پولش رو حساب كنين ، بعد هم اگه لوازم اضافي رو با قيمت مناسب (كه قبلاً قيمت گرفتين) پيشنهاد كردن ازشون بخرين درغير اينصورت دوربين رو بگيرين و فروشگاه رو ترك كنين.
    4-بعد از اينكه همه مجموعه دوربين و لوازم رو بهتون داد قبل از پرداخت پول از فروشنده بخواين يك فاكتور فروش با سربرگ و مهر خودش بهتون بده و در اون فاكتور دقيقاً فهرست همه چيز يعني دوربين و لنز و لوازم اضافي رو با شماره سريال دوربين و لنز و اينكه هرقطعه ساخت كجا هست (همون چيزي كه ادعا كرده) تو فاكتور بنويسه.مثلاً :
    دوربين ... شماره سريال ... آكبند؛
    لنز ...شماره سريال...ساخت كشور....آكبند؛ (البته لنزهاي 85-15 فكركنم ساخت تايوان هستند، مشكلي نيست)
    باطري اصلي و يدكي ...ساخت ...؛
    مموري كارت .... مارك .... ساخت....؛
    ...
    انشاء الله خريد خوبي داشته باشيد.
    دوست عزیز ممنون
    واقعا کمک بزرگی بود
    اول اینکه لنز 18-55 برای ماکرو می خوام (سروته کار بزارمش) اصلا به نظرتون کار درستی هست که برش دارم برای ماکرو یا 15- 85 همون کار رو باهاش بکنم برای ماکرو
    دوم اینکه امروز که رفتم برای تست و بقیه کارها
    1. اصلا پنتاکس توی شیراز وجود نداره
    2. D90 واقعا باحال بود توی دست
    3. 550D با KISS X4 چرا اینقدر قیمتش فرق می کنه (اولی با 18-55 نهصد و 30 تومان دومی با 18-55 هشتصد و 40 تومان)
    فرقی می کنند یا نه؟
    قانونا که نباید فرق کنند
    دوستان کنونی لطفا بگید اگه فرق ریزی دارند

كاربر همراه translator آواتار ها
    تشکر کرده
    461

نقل قول نوشته اصلی توسط yas.0917 نمایش پست ها
    دوست عزیز ممنون
    واقعا کمک بزرگی بود
    اول اینکه لنز 18-55 برای ماکرو می خوام (سروته کار بزارمش) اصلا به نظرتون کار درستی هست که برش دارم برای ماکرو یا 15- 85 همون کار رو باهاش بکنم برای ماکرو
    دوم اینکه امروز که رفتم برای تست و بقیه کارها
    1. اصلا پنتاکس توی شیراز وجود نداره
    2. D90 واقعا باحال بود توی دست
    3. 550D با KISS X4 چرا اینقدر قیمتش فرق می کنه (اولی با 18-55 نهصد و 30 تومان دومی با 18-55 هشتصد و 40 تومان)
    فرقی می کنند یا نه؟
    قانونا که نباید فرق کنند
    دوستان کنونی لطفا بگید اگه فرق ریزی دارند
    دوست عزيز
    خوشحال ميشم مطالبم كمكتون كرده باشه
    55-18 معكوس براي ماكرو فكر بدي نيست ولي خب كار با اون سخته و به خطر گردوخاكي كه ممكنه تو دوربينتون بره نمي ارزه.
    بعنوان يك لنز ارزون براي ماكرو من 60mm كانن رو پيشنهاد ميكنم.(تو همين فروم يكي از دوستان به قيمت نسبتاً مناسبي فروشنده بودن نمي دونم فروخته يا نه.)
    ضمناً فرق كانن 550D و Kiss X4 فقط تو اسمشونه وگرنه هردو يكي هستند.البته ميگويند كه اولي براي امريكا و دومي براي بازار ژاپن هست ولي نميدونم چقدر صحت داره.
    موفق باشيد.
    M. Beyrami و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
    l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
    يوسف جمسي

تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط translator نمایش پست ها
    دوست عزيز
    خوشحال ميشم مطالبم كمكتون كرده باشه
    55-18 معكوس براي ماكرو فكر بدي نيست ولي خب كار با اون سخته و به خطر گردوخاكي كه ممكنه تو دوربينتون بره نمي ارزه.
    بعنوان يك لنز ارزون براي ماكرو من 60mm كانن رو پيشنهاد ميكنم.(تو همين فروم يكي از دوستان به قيمت نسبتاً مناسبي فروشنده بودن نمي دونم فروخته يا نه.)
    ضمناً فرق كانن 550D و Kiss X4 فقط تو اسمشونه وگرنه هردو يكي هستند.البته ميگويند كه اولي براي امريكا و دومي براي بازار ژاپن هست ولي نميدونم چقدر صحت داره.
    موفق باشيد.
    ممنون که زود جوابمو دادید
    با احترام
    550D برای بازار اروپاست و KISS X4 برای ژاپن و Rebel T2i برای آمریکا ولی اینکه تفاوتی ایجاد کنه یا نه نمی دونم
    پس این اختلاف قیمت برای چیه؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

پیش فرض پاسخ : با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟

من دقیقا با همین بودجه قصد خرید دوربین به همراه لنزش رو دارم. از عکاسی و اصطلاحاتش هیچی سر در نمیارم فقط میخوام مثلا وقتی یک شخص کنار یک ساختمون یا برجی ایستاده بدون اینکه از چهره شخص مورد نظر فاصله بگیریم یا کلا چهره اش کوچک بشه کل اون برج در عکس بیفته و پوشش داده بشه بدون اینکه در چهره اون شخص تغییر زیادی داده بشه. برای این چه لنز و دوربینی رو پیشنهاد میکنید؟

كاربر فعال nadersharp آواتار ها
    تشکر کرده
    2187

پیش فرض پاسخ : با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط StarSoheil نمایش پست ها
    من دقیقا با همین بودجه قصد خرید دوربین به همراه لنزش رو دارم. از عکاسی و اصطلاحاتش هیچی سر در نمیارم فقط میخوام مثلا وقتی یک شخص کنار یک ساختمون یا برجی ایستاده بدون اینکه از چهره شخص مورد نظر فاصله بگیریم یا کلا چهره اش کوچک بشه کل اون برج در عکس بیفته و پوشش داده بشه بدون اینکه در چهره اون شخص تغییر زیادی داده بشه. برای این چه لنز و دوربینی رو پیشنهاد میکنید؟
    دوست عزيز از محالات صحبت ميكني.
    در صورتي كه ميخواهي بدون فاصله گرفتن از برج و آدم عكس بگيري فكر ميكنم به يك لنز فيش آي يا التراوايد نياز داري كه اين لنز صورت فرد رو هم به هم ميريزه.
    اين درخواست شما مانند اين است كه يك فيل و يك مورچه را ميخواهي داخل كادر بگذاري بطوري كه چهره هر دو خوب بيفتد.
    به هر حال تناسب بايد رعايت شود. اگر براي عكاسي معماري هدف داري لنزهاي فوق بدردت ميخورد ولي اين لنزها براي چهره مناسب نيستند.
    بهتره از برج فاصله بگيري و يا با كمي اعوجاج در صورت كنار بياي و التراوايد بگيري و يا ايده اين كار رو عوض كني.
    در هر صورت بادي رو ميتوني هر چيزي انتخاب كني ولي قبل از آن با توجه به بودجه شما بهتره تكليف لنزت رو مشخص كني.
    StarSoheil و mmazhar_55 تشکر می‌کنند.
    نادر مسلمی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط nadersharp نمایش پست ها
    دوست عزيز از محالات صحبت ميكني.
    در صورتي كه ميخواهي بدون فاصله گرفتن از برج و آدم عكس بگيري فكر ميكنم به يك لنز فيش آي يا التراوايد نياز داري كه اين لنز صورت فرد رو هم به هم ميريزه.
    اين درخواست شما مانند اين است كه يك فيل و يك مورچه را ميخواهي داخل كادر بگذاري بطوري كه چهره هر دو خوب بيفتد.
    به هر حال تناسب بايد رعايت شود. اگر براي عكاسي معماري هدف داري لنزهاي فوق بدردت ميخورد ولي اين لنزها براي چهره مناسب نيستند.
    بهتره از برج فاصله بگيري و يا با كمي اعوجاج در صورت كنار بياي و التراوايد بگيري و يا ايده اين كار رو عوض كني.
    در هر صورت بادي رو ميتوني هر چيزي انتخاب كني ولي قبل از آن با توجه به بودجه شما بهتره تكليف لنزت رو مشخص كني.
    ابتدا ممنون از پاسختون. نه ببینید من نگفتم مثلا از شخص هیچ فاصله ای نداشته باشیم. حالا یک مثال میزنم شاید بهتر متوجه بشین. من الان یک دوربین فیلمبرداری مدل Sony SR300 دارم. مثلا چند روز پیش رفته بودیم هتل آتلانتیس بعد اونجا ما مثلا از ساختمان هتل حدود 50-70 متر فاصله داشتیم ولی با این وجود من اصلا نمیتونستم کل بنای هتل رو در کادر دوربین جا بدم ولی یکی از این سایبرشات ها دست یکی دیدم که دقیقا پهلو من ایستاده بود و کل بنای اون هتل رو تونسته بود در صفحه پوشش بده حتی کمی زیادتر. من منظورم این بود که مثلا بشه این موارد رو پوشش داد توی کادر. مال اون هم از اون شخصی که عکس گرفت خوب افتاد توی عکس ( بدن واضح و بزرگ ) و هم نمای کامل پشت سرش رو پوشش داد.

كاربر فعال Babak Borhani آواتار ها
    تشکر کرده
    1253

با همون لنز 15-85 و دوربین 50Dیا 550کار شما راه می افته.و به خواستتون می رسید. البته یادتون باشه این دوربین ها حرفه ای هستند و اگر چیزی از عکاسی نمی دونید بهتره با دوربین های ساده تری شروع کنید . مثلا G11 canonپیشنهاد میشه.حدود 550 تومن.
    M. Beyrami، Mehdi Rojaie، A. Shahbazi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com

صفحه 19 از 22 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 آخرینآخرین