ج.ابراهیمی
دقیقا همین طوره. خوب شد این مطلب رو گفتید. من اصلا فکر نمیکردم 50D که semi-pro محسوب میشه اینو نداشته باشه. خیلی عجیبه چون من قبلا جاهائی دیده بودم که این کار با استفاده از Canon Wireless Speedlite System ممکنه.حتا برا 40D. ولی اینجوری که معلومه ای این فلاش روی خود دوربین نمیتونه بقیه فلاش ها رو تریگ کنه و این قابلیت باید روی speed light باشه، درست میگم؟
http://www.usa.canon.com/dlc/control...articleID=2966
به هر حال چون این مساله خیلی برا من مهمه پس باید ۵۰د رو بیخیال شم. حالا شما میتونید فهرستی از دوربینهایی که خودشون این قابلیت رو دارن فهرست کنید؟
سلام
درست می فرمایید
اگر بخواهید از Flash سر دوربین برای تریگ کردن سایر فلاش ها استفاده کنید باید از 7D یا 60D استفاده کنید.
در غیر این صورت راه حل Canon ای، برای Wireless Flash Control در حالت TTL یا استفاده از یک فلاش با قابلیت Master شدن است مثل 580 EX II یا استفاده از Infrared Transmitter مدل Canon ST-E2
راه حل غیر Canon ای هم برای داشتن قابلیت Wireless Flash Control در حالت TTL استفاده از Pocket Wizard است سری Flex TT5 و Flex Mini TT1
شاد باشید.
خیلی ممنون از کمکتون. من یه سوال دیگه هم دارم. ظاهرا اون طوری که من دیدم مثلا برا 7D اگه بخواید چند تا فلاش دیگه رو تریگ کنید ، در هر حال مجبورید فلاش روی خود دوربین رو هم fire بکنید که بعضی وقتا این جالب نمیشه. (هر چند میشه قدرت فلاش رو خیلی کم کرد، اما باز هم آثارش هست ) آیا این درسته یا من اشتباه میکنم؟
سوال دیگه هم اینه که اصلان PC sync چیه و به چه درد میخوره. خیلی ممنون.
تا نوید جان تشریف بیارن...
تاثیر پری فلاش خیلی کم در حد نا محسوس هست
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اشتباه میکنید
در منوی دوربین می توانید فلاش popup رو فقط در حالت commander تنظیم کنید که نقشی در نور دهی نداشته باشد
این در دوربین های نایکون میباشد در کنون هم باید به همین روال باشد
pc sync هم کانکتوری برای اتصال فلاش ودوربین به وسیله کابل می باشد.که به صورت off camera فلاش را تریگر کنید.
البته برای دوربین های nikon که کامندر داخلی ندارن (یا اصلا فلاش داخلی ندارن) میشه کامندر hot shoe خرید.
در مورد canon هم همیچین چیزی هست؟