باز هم سلام
دیگه فکر کنم الان منو بزنید ولی تاپیک قبلی که باز کردم رو بستن بدون نتیجه
حالا هم بهم بگن دوستان با 1.5 چه بادی و لنزی بگیرم
فعلا توی بادی نظرم روی Pentax K7 هستش
شما چی می گید؟
باز هم سلام
دیگه فکر کنم الان منو بزنید ولی تاپیک قبلی که باز کردم رو بستن بدون نتیجه
حالا هم بهم بگن دوستان با 1.5 چه بادی و لنزی بگیرم
فعلا توی بادی نظرم روی Pentax K7 هستش
شما چی می گید؟
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
ممکنه بفرمایید چه مشکلی؟ بسیار ساده تر از خرید لنز برای نیکون و کنون است! به سیگل تلفن می زنید و قیمت را می پرسید تشریف می برید خرید می کنید یا پول رو می ریزید براتون با تیپاکس می فرستند.اين همه صحبت شد كه با انتخاب پنتاكس تو انتخاب لنز شما رو دچار مشكل ميكنه در ايران و اين همه بادي هاي خوب از نيكون و كنون به شما پيشنهاد داده شد حالا باز شما ميگيد پنتاكس؟
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
بهتون پیشنهاد می دم 60D و جانشین D90 که احتمالا D95 هست عرضه بشه.
عليرضا تارا
سلام
به نظرم خيلي ساده است.
1- 550D با لنز 85-15
2- D90 با لنز كيت 105-18 و يك فلاش SB600
با احترام به نظر جناب ميلاني؛ به نظرم خريد پنتكس در ايران مثل خريد پژو در امريكا يا مثلا واكسهال در ايران است. مونوپل يك شركت و يك مغازه بودن هر برندي بالقوه مي تواند دردسر آفرين باشد.
فرهاد حسيني
سلام
جناب حسینی بهترین پیشنهادو دادند.اگه فلاش رو نگیری به
d90 با 16-85 هم میتونی فکر کنی
سلام.
دوست عزیز فکر نمی کنید این کار کمی غیر منطقی باشه که شخصی کل پولشو صرف خرید بادی کنه.اونوقت دیگه پولی واسه خرید لنز و کیف و مموری و... براش باقی نمونه.در این صورت بادی به چه کارش میاد؟
فکر می کنم معرفی 60D هنوز در حد شایعه هم نیست و D95 هم عرضه اش هنوز زیاد قطعی نشده که بشه به کسی پیشنهادشو داد.
به نظر من شما از بین دو بادی D90+18-105 و 50D+15-85 یکی انتخاب کنید.البته دومی کمی از بودجتون بالاتره ولی فکر می کنم ارزششو داره.
راستش من اصلاً تمایلی ندارم که کسی پنتاکس بخرد! دوربین دوربینه آنقدر که تو فروم فروم ها بحث میشه فرقی نداره. بدنه های سری Canon XXX به نظر من با کا 7 قابل قیاس نیست. دی 90 نیکون از نظر دسترسی چرا اما از نظر ساخت خیر. به هر حال چون بحث سر بدنه بود (با یه لنزی حالا هرچی شد) گفتم.
بین حدود 300 تا دوربینی که تو یکی از جشنواره ها بود فقط 3 عدد بدنه پنتاکس بود که تازه یکیش خودم بودم! لذا ترجیح میدم همینجوری تک بمونیم!