صفحه 22 از 22 نخستنخست ... 12 18 19 20 21 22
نمایش نتایج : از شماره 211 تا 215 , از مجموع 215
Like Tree338تشکر

موضوع: با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟

كاربر همراه Meisam آواتار ها
    تشکر کرده
    1003

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_s700 نمایش پست ها
    البته برای دوربین های nikon که کامندر داخلی ندارن (یا اصلا فلاش داخلی ندارن) میشه کامندر hot shoe خرید.
    در مورد canon هم همیچین چیزی هست؟
    اگر منظور فلاش سر خود دوربین هست بله در صورت نبود می شود بایک فلاش که قابلیت مستر شدن رو داشته باشه فلاش های دیگر رو تریگر کرد مثل sb 800 .sb 700.sb 900

ازWireless Speedlight Commander SU-800 هم میتوانید استفاده کنید
    که هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره

نوشته اصلی توسط Amir_s700
    در مورد canon هم همیچین چیزی هست؟
    Navid7h
    راه حل Canon ای، برای Wireless Flash Control در حالت TTL یا استفاده از یک فلاش با قابلیت Master شدن است مثل 580 EX II یا استفاده از Infrared Transmitter مدل Canon ST-E2
    این ها همه در این صورت هست که شما بخواهید به صورت TTL از فلاش های خود استفاده کنید در غیر این صورت با استفاده از یک یاچند رادیو تریگر 20-30 تومانی هم میتوانید کار خود را راه بیندازید
    ولی من اگر جای دوستان بودم بنا به نیازم دوربینی تهیه میکردم که popup اون قابلیت مستر شدن را داشته باشد
    اینجوری 400-500 تومان در هزینه خرید صرفه جویی میکردم
    AmirS تشکر می‌کند.

كاربر همراه mhd61 آواتار ها
    تشکر کرده
    199

نقل قول نوشته اصلی توسط Meisam نمایش پست ها
    اگر منظور فلاش سر خود دوربین هست بله در صورت نبود می شود بایک فلاش که قابلیت مستر شدن رو داشته باشه فلاش های دیگر رو تریگر کرد مثل sb 800 .sb 700.sb 900

ازWireless Speedlight Commander SU-800 هم میتوانید استفاده کنید
    که هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره

این ها همه در این صورت هست که شما بخواهید به صورت TTL از فلاش های خود استفاده کنید در غیر این صورت با استفاده از یک یاچند رادیو تریگر 20-30 تومانی هم میتوانید کار خود را راه بیندازید
    ولی من اگر جای دوستان بودم بنا به نیازم دوربینی تهیه میکردم که popup اون قابلیت مستر شدن را داشته باشد
    اینجوری 400-500 تومان در هزینه خرید صرفه جویی میکردم

ببخشید من متوجه نشدم چجوری میشه تا ۵۰۰ هزار تومان صفه جوئی کرد؟ بالاخره هر کسی یه فلاش خوب که لازم داره. این طور نیست؟

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

منوظر اینه که اگه نیاز به کار با فلاش به‌صورت off camera و با قابلیت TTL دارید، بهتره دوربینی تهیه کنید که روی فلاش خودش قابلیت کامندر داشته باشه تا مجبور نشید ۴۰۰-۵۰۰ هزار تومن برای کامندر hot shoe پول بدید...

كاربر همراه mhd61 آواتار ها
    تشکر کرده
    199

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_s700 نمایش پست ها
    منوظر اینه که اگه نیاز به کار با فلاش به‌صورت off camera و با قابلیت TTL دارید، بهتره دوربینی تهیه کنید که روی فلاش خودش قابلیت کامندر داشته باشه تا مجبور نشید ۴۰۰-۵۰۰ هزار تومن برای کامندر hot shoe پول بدید...

فکر کنم اینجوری بشه جمعبندی کرد که اگه خود بادی تریگر نداشته باشه مجبوریم یه speedlite با قابلیت TTL مثل 580EX II بخریم که میشه حدود ۵۰۰ دلار. (و ازش به عنوان مستر استفاده کنیم) اما در صورتی که خود بادی تریگر داشته باشه عملا خود بادی میشه مستر و دیگه لازم نیست فلاش سنسور مخصوص exposure داشته باشه و میتونیم با یه فلاش مثل 430EX II که نصف قیمت قبلیه از تکنولوژی TTL استفاده کنیم. البته خوب میشه فلاش ارزونتر هم خرید چون اساسا همه محاسبات رو خود دوربین انجام میده. درست میگم؟

حالا شما چه فلاشی رو پیشنهاد میکنید برا slave شدن؟

كاربر فعال M. Beyrami آواتار ها
    تشکر کرده
    9860

میشه یکی بگه کل این بحث فلاش تریگر و اینا چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟ 2 صفحه !!!
    Austin.A، milad_iut، Hassan.K و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود بیرامی
    Jhowan photography

صفحه 22 از 22 نخستنخست ... 12 18 19 20 21 22