سلام.خواستم يك بدنه براي لنز 85-16 نيكور كه بتازگي بهم رسيده انتخاب كنم كارم در آتليه هست ميخوام بين دي300 و دي 90 يكي را انتخاب كنم از دوستان تقاضا ميكنم تجربه خودشون را در اختيار من هم بگذارند.ممنون
سلام.خواستم يك بدنه براي لنز 85-16 نيكور كه بتازگي بهم رسيده انتخاب كنم كارم در آتليه هست ميخوام بين دي300 و دي 90 يكي را انتخاب كنم از دوستان تقاضا ميكنم تجربه خودشون را در اختيار من هم بگذارند.ممنون
چون براي اتليه ميخواهيد
D90 بهتره چون هم پول کمتري ميدهيد و هم تفاوتي از لحاظ خروجي عکس مشاهده نميکنيد
ضمنا قابليت فيلمبرداري رو هم داريد
سلام و تشكر.البته من جوابم را گرفتم ولي با توجه به اينكه عكاسي در اتليه باعث اين انتخاب از طرف شما ميباشد لطفا براي آگاهي بنده بفرماييد در چه نوع عكاسي انتخابتون دي300 بود؟بينهايت سپاسگذارم
چون از برتري هاي D300 نسبت به D90 بدنه فلزي و سيلينگ اونه که تو اتليه اصلا اهميتي نداره
تعداد عکاسي پياپي نيز تو اتليه زياد کاربردي براي شما ندارد
در برتري هاي D300 در اتليه استفاده اي ندارد
البته ممکنه قابلیت کالیبره کردن فکوس به خصوص در پرایم های قدیمی تر مثل 50 یا 85 و همچنین وجود دکمه ی AF-ON برای بعضی اهمیت داشته باشه..برتري هاي D300 در اتليه استفاده اي ندارد
(البته کلمه ی "بعضی"ش رو با تاکید بیشتری بخونید, چون خیلی عمومیت نداره!)
ولی در کل با فرمایش شما (در مورد انتخاب دی90) موافقم.
محمد زرندی
پیرو حرف دوستمون باید بگم :
البته نباید زیاد با d90 فیلمبرداری کرد چون به حسگرش فشار میاد ( مخصوصا وقتی تازه خریده باشین فکر کنم بهتره کمتر باهاش فیلمبرداری کرد تا امتحانشو کم کم پس بده ):cool:
ولی در کل منم d90 رو انتخاب کردم چون خودم تصویر بردارم و خوب امکان تصویر برداریش کنجکاوم می کنه که ببینم چطوره هرچند تصویر برداریش ربطی به کار حرفه ای نداره
سلام دوست عزیز
اگه امکان داره برای این صحبتتتون یک دلیل علمی و قانع کننده بیارید.
لایوویو و فیلمبرداری با یکدیگر تفاوتی ندارند. چون در هر دوحالت آینه بالا رفته و سنسور مشغول نوردیدن هست.
پس دلیلی نداره که بگیم به سنسور فشار میاد!
برندهای بزرگی مثل نیکون ، کانن و .... محصولاتشون زیر ذره بین رقیبان و استفاده کنندگان و ریوو کنندگان هست.
اگه قرار بود که فیلمبرداری به سنسور آسیب برسونه ، طراحان و مهندسان این شرکتها استفاده از این قابلیت رو محدود میکردن و یا اصلا از گذاشتنش خودداری میکردن.
و همچنین شرکتهایی که شروع به ساخت تجهیزات فیلمبرداری با دوربینهایی مثل D90 و 5Dmkii کردند ، مطمئنا با تحقیق و دانش کافی در این کار سرمایه گذاری کردند.
در مورد کم کم استفاده کردن در زمانی که دوربین رو نو خریده باشید هم با صحبت شما مخالفم. چون فکر نمیکنم سنسور دوربین نیاز به آب بندی داشته باشه!
دوست عزیز
به هر حال این یه دوربین عکاسی هست نه تصویر برداری!!!
پس کسی برای استفاده صرف تصویربرداری اون رو تهیه نمی کنه
منظور من این نبود که در ابتدای کار نیاز به آب بندی داره بلکه منظورم این بود که هوس نکنید خیلی مدت طولانی باهاش تصویر بگیرید
حالا هر جور خودتون راحتید من با کسی دعوا ندارم خودم هم حتما تصویرش رو تست خواهم کرد
امیر جان اینکه فیلم برداری و یا لایو ویو به سنسور آسیب میزنه و یا نه هنوز دقیقا معلوم نیست.اما یقنیا اثراتی خواهد داشت.
دلیل هم محدود کردن این دو قابلیت است.همان طور که می دانید هم فیلمبرداری محدود شده ( 10 دقیقه ) هم لایو ویو
اما این دو قابلیت به سنسور مربوط است.تا جایی که تجربه دارم فقط چند مورد دوربین DSLR دیدم که سنسور اش با مشکل مواجه شده است ( حتی دوربین هایی که دایما نوردهی طولانی مدت انجام می دادند )
اما دوربین های کامپک و SLR Like فراوانی را دیده ام که با مشکل سنسور مواجه شده اند!
یعنی سنسور ها هم عمر محدودی دارند.اما عمرشان آنقدر هست که از عمر خود دوربین بیشتر باشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون آقای قبادی
فکر می کنم این دوربین برای هر بار shoot می تونه 10 دقیقه تصویر برداری کنه ( البته جایی خونده بودم 5 دقیقه ) و بعد از اون می شه دوباره دوربین رو برای تصویر برداری shoot کرد ، که همونجور که گفتم کلا بهتره به دوربینمون فشار نیاریم